Poverljivost Podataka Autentik.rs Aktivne Ponude

POVERLJIVOST PODATAKA

 

PAŽLJIVO PROČITAJTE !!!


Poverljivost podataka (PP)
PP se odnosi na podatke od strane registrovanog korisnika koji se nalaze na sajtu autentik.rs


Autentik.rs ima kvalitetno i unikatno softversko rešenje koje je pravljeno tako da daje sigurnost kako se bitne informacije (adresa, ime i prezime itd) ne bi videle od strane nekog trećeg lica
Ovaj tekst možemo zameniti u svakom momentu, i odmah prilikom objavljivanja na sajtu autentik.rs stupa na snagu te Vas molimo da povremeno pročitate i informišete se o izmenjenim promenama VISA i QVAUCHER ne podležu našim uslovima


Vaše lične informacije možemo koristiti samo u slučaju slanja obaveštenja putem emaila o novim ponudama. Takođe zadržavamo pravo da Vaše lične podatke pokažemo partneru kod koga ste kupili vaučer, kao i MUP-u ili SUD-u – po njihovom nalogu ukoliko to oni od nas zahtevaju. Ne možemo biti odgovorni za eventualnu štetu ni u kom drugom slučaju ukoliko te informacije odu dalje kroz gore navedenih.


Iako Autentik.rs ne može 100% biti siguran kao ni jedan softver na svetu, mi ne možemo garantovati za potpunu zaštitu podataka bilo koje vrste te se ovim putem ograđujemo od bilo kakve odgovornosti od štete koju je nanelo neko treće lice. Na sajtu postoje i javne informacije u vidu teksta na komentarima, u kome isto nismo odgovorni za vaše postupke i postupke trećeg lica koji koristi te podatke.


Poruke od administratora sajta ne mogu se isključiti od strane registrovanog korisnika, a takve poruke su vezane za funkcionalnost samog naloga, plaćanja, rezervacije itd..


Poruke promotivnog tipa svaki registrovan korisnik može isključiti u svom profilu - u delu obaveštenja, a takve poruke su vezane za dnevno slanje aktivnih poruka na Vaš email koji ste koristili prilikom registracije.


Vašem nalogu možete pristupiti pomoću Vašeg email-a i lozinke koju ne pokazujte nikome radi veće zaštite vašeg naloga.


Ovaj tekst se odnosi samo za informacije koje autentik.rs prikuplja od Vas kao registrovanog korisnika, a ne odnosi se na druge sajtove na koje možete pristupiti sa našeg sajta kroz banere, linkove, te pravila sajta i PP morate da pročitate na njihovom sajtu.


Stojimo Vam uvek na raspolaganju – Ekipa sajta Autentik.rs


Registracijom na sajtu autentik.rs smatra se da je korisnik ovaj tekst pročitao, razumeo i u potpunosti prihvatio.


Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija