Kako Radi Autentik.rs Popusti - Kolektivna Grupna Kupovina Srbija Aktivne Ponude

KAKO RADI AUTENTIK

 


AUTENTIK prati ritam Vaših potreba i želja! Prateći najnovije trendove, ugovaramo popuste za grupnu kupovinu usluga koje ste tražili!

 

Sve na jednom mestu, uz extremno velike popuste do 90%! Friserski i kozmetički saloni, kursevi stranih jezika i egzotičnih plesova, spa centri, restorani i kafići, fitness, pilates, joga, turističke ponude… na Vama je da zažmurite i zamislite želju, a na nama da ostvarimo popust na ispunjavanje te želje!


Posetite svakog dana naš sajt, jer možda je baš Vaša želja ispunjena! Možete nas pratiti i preko facebook stranice ili dobijati ponude direktno na mail. Ako Vam se svidi ponuda, ili poželite da kupon poklonite nekome kome znate da će se svideti, to je vrlo jednostavno učiniti, uz samo par klikova!


Plaćanje kupona za odabranu ponudu je sigurno i može se izvržiti na više načina: opštom uplatnicom, e-bankingom
a uskoro i kreditnom karticom i qvoucherom!


Posećujte redovno naš sajt i facebook stranicu, informišite se o novim ponudama i učestvujte u nagradnim igrama!


Ukoliko imate poslovne mogućnosti, a trebaju Vam korisnici ili klijenti, na pravom ste mestu! Pozovite nas i povećajte obim Vašeg poslovanja!


Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz RobeIzdavanje Apartmana Beograd

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija