Venecija Nova Godina 2016 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 27% za Doček Nove Godine u Veneciji 5 dana 2 noći autobusom!

Venecija Nova Godina 2016 Popust
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
VENECIJA NOVA GODINA 2016
SA POSETOM TRSTU, PALMANOVI, VERONI I PADOVI

30.12.2015 - 03.01.2016
5 dana / 2 nocenja – Autobusom

CENA ARANŽMANA: 149E
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 109E


- placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke -

TRST - Važan grad i luka u Italiji na istocnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Ðulija. Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.
VENECIJA – Kraljica Jadrana. Venecija je u srednjem veku bila najvazniji grad na svetu i najvece trgoviste evrope. poznata kao dugogodisnja prestonica mletacke republike. jedinstven grad na svetu, izgradjena na 118 ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica.
VERONA - Grad vecne ljubavi, cuven po sekspirovoj drami Romeo i Julija cija je tragicna ljubav opisana u istoimenom delu…u ovom gradu umetnosti je sacuvanao vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila…
VICENCA - Grad u kome je cuveni arhitekta Andrea Paladi ostavio svoj pecat…
PADOVA - Univerzitetski grad u kom su svoj pecat ostavili cuveni umetnici pout Donatela, i Djota.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN - 30.12.2015. BEOGRAD
Polazak sa parkinga u bloku 42, preko puta „Buvljaka“ u vecernjim casovima (skup putnika je u 18:00h). Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN - 31.12.2015.  TRST-PALMANOVA
Dolazak u Trst u jutarnjim casovima. Obilazak grada sa strucnim vodicem: srpska crkva Sv.Spiridona, Piazza Unita d’ Italia,San Antonio Nuovo, Vivaldijevo pozoriste… Slobodno vreme za individualne aktivnosti … Nastavak putovanja do Palmanova Outlet Village. U njemu Vas ocekuje više od 90 poznatih svetskih brendova (muške,ženske i decije garderobe)…kozmetickih proizvoda,  restorana, kafica. Slobodno vreme za soping i kupovinu poklona. Nastavak putovanja ka Lidu di Jesolu (ili okolini) Smestaj u hotel. Slobodno vreme i priprema za novogodisnju noc. Odlazak do luke Punta Sabbione. Vožnja brodom do Venecije NA  DOCEK NOVE 2016  GODINE! Jedan od najlepsih vatrometa za docek Nove Godine je upravo na Trgu Sv.Marka.P ovratak u hotel u dogovoreno vreme.Nocenje,

3. DAN - 01.01.2016.  LIDO DI JESOLO-VENECIJA -LIDO DI JESOLO
Kasni dorucak. Oko 12h fakultativni obilazak kraljice Jadrana-Venecije.iz luke Punta Sabbioni.Obilazak sa strucnim vodicem:Riva Skijavoni,most uzdaha,Duzdeva palata,Trg Sv.Marka,most Rialto…Povratak u hotel u dogovoreno vreme sa vodicem.Nocenje.

4.DAN - 02.01.2016.LIDO DI JESOLO- PADOVA -VERONA
Dorucak.Napustanje hotela.Fakultativni polazak za Padovu . Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), Il Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Radjone-gradska vecnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron).Slobodno vreme do polaska u Veronu. Poseta Verone. Žasto Verona?  Zato što je romantican grad(Sekspir je doprineo tome) , pun sarma, u kome cemo upoznati sve njegove kulturno-istorijske spomenike. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa strucnim vodicem: Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca...Slobodno vreme do predvecernjih casova kada je planiran povratak za Beograd.

5. DAN - 03.01.2016. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a
Kreditnim karticama: Dina, Visa, Maestro, Mastercard

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz konfornim turistickim autobusom prema programu putovanja
- Smeštaj na bazi 2 nocenja sa doruckom (kontitentalni-samoposluživanje) u Lidu di Jesolu ili okolini u  1/2 i 1/2+1 sobama
- Razgledanje prema programu putovanja
- Usluga predstavnika agencije-vodica
- Troškove realizacije programa

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete - obilazak Verone -20 eura obilazak Padove i Vicence 20eura. Cena paketa je 35eura. (minimum 30 prijavljenih putnika)
- Povratnu kartu za brodic u Veneciji-20 eura (za Novogodisnju noc)
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika

DOPLATE:
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 40 evra na cenu aranžmana - rezervacija se radi iskljucivo na upit

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Athene 3* nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatan parking, terasu sa barom, restoran. Sobe 1/2 i  1/2+1 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Dorucak je kontinentalni švedski sto.

Hotel  La Maison 3* nalazi se u blizini centra u Lidu di Jesolo ima restoran, parking. Sobe su 1/2   1/2+1 sa kupatilom (tuš/wc), tv-om, telefonom. Dorucak je kontinentalni švedski sto.


NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.
Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

Cenovnik br. 1 17.11.2015.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
USKLAÐENI SA YUTA STANDARDIMA LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija