Sarajevo Novembar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 33% na izlet - Sarajevo Novembar 2015

Sarajevo Novembar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 27.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
Sarajevo
27.11. - 29.11.2015

Cena aranžmana: 2.950 din
Cena aranžmana uz autentik kupon: 1.990 din


Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveci urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuca, muzeja i kulturnih institucija,Sarajevo je i važno mesto na mapi ovog dela evropskog kontinenta. Grad na reci Miljacki, domacin je svake godine niza kulturnih festivala medunarodnog karaktera, medu kojima su najznacajniji: Sarajevski filmski festival (SFF), Sarajevski jazz festival, letnji kulturni festival “Bašcaršijske noci”, teatarski festival novih produkcija “MESS”, “Sarajevska zima” i Svetski televizijski festival orijentalne muzike. Sarajevo - Olimpijski grad i grad kojeg nazivaju evropskim Jerusalimom. Duh zapada i istoka. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu. Carobni grad u kojem cete nauciti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajuci u kafi i sarajevskim cevapima, pitama ispod saca, baklavama...
 
Polazak u 23.30 sa parkinga Otvorenog tržnog centra ( Buvljak ) na Novom Beogradu. Vožnja prema Sarajevu sa usputnim zadržavanjem na granicnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak u Sarajevo u ranim jutarnjim casovima. Pauza za dorucak i pravu tursku kafu jedinstvenog ukusa.Raygledanje grada u pratnji vodica.mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijindvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska vecnica, Inat kuca, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Begova džamija iz XVI veka, Bezistan, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram- sinagoga. Dolazak u Bašcaršiju  na cevape i baklave ocaravajuceg ukusa. Fakultativni odlazak do Vrela Bosne poznatog nacionalnog parka. Vrelo Bosne je splet nekoliko jakih kraških izvora na nadmorskoj visini od 492 m u podnožju planine Igman. Kako je to tradicionalno izletište Sarajlija, odavno je uredeno brojnim pešackim stazama sa mosticima preko brojnih potoka i otoka izmedu njih. Pored tog tu su i brojni restorani i par hotela.
Polazak za Beograd u 18 casova. Dolazak u kasnim vecernjim casovima.

Aranžman obuhvata:
Prevoz turistickim autobusom na datoj relaciji
Vodstvo strucnog vodica
Troškove organizacije putovanja
Aranžman ne obuhvata:
Putno-zdravstveno osiguranje putnika
Fakultativni odlazak do vrela Bosne - 5 eur (sa uracunatom ulaznicom)
Ostale neimenovane individualne troškove

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA
 
U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA ZEPPELIN
Organizator putovanja ZEPPELIN TRAVEl  licenca OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija