Trebinje Nova Godina Doček 2016 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 40% za Doček Nove Godine u Trebinju!

Trebinje Nova Godina Doček 2016 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2015.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
Nova godina u Trebinju – uz doplatu docek u Budvi uz Colu, obilazak Dubrovnika  a repriza uz Gibonija

Termin: 30.12. - 03.01.2015.

Cena: 99e
Cena uz autentik kupon: 59e


1.dan - 30.12. BEOGRAD – Trebinje – Polazak autobusa sa parkinga za turisticke autobuse kod Buvljaka na NBG u kasnim vecernjim satima. Nocna vožnja preko Cacka i Užica uz usputna zadržavanja I obavljanje granicnih formalnosti.

2.dan 31.12. TREBINJE - BUDVA – Dolazak u Trebinje u jutarnjim casovima .Razgledanje grada i gradskog jezgra uz pratnju lokalnog vodica: Korzo sa Trgom Slobode i Trgom Pjesnika, crkva Svetog Preobraženja Gospodnjeg, Stari Grad / Kaštel, Osman-Pašina džamija, Sahat kula. U popodnevnim casovima smestaj u hotel.Slobodno vreme.
Fakultativni odlazak do na do Budve! Docek najludje noci uz Zdravka Colica. SRECNA NOVA GODINA!!
Posle ponoci sastanak sa vodicem u dogovoreno vreme i povratak u hotel (oko 2h posle ponoci). Nocenje.

3. dan 01.01.2016. Kasni dorucak. Fakultativni obilazak Dubrovnika (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva cesma, kule Revelin i Mulo), a potom odlazak na reprizu doceka u Budvu uz Gibonnija. Povratak u kasnim vecernjim casovima u hotel u Trebinju.

4..dan 02.01.2015. Kasni dorucak. Napustanje hotela. Slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni obilazak Hercegovacke Gracanice – duhovnog kompleksa na brdu Crkvina gde je sahranjen Jovan Ducic i manastira Tvrdoš. Polazak za Beograd u kasnim vecernjim casovima.

5. dan 03.01.2015. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

Aranžman ukljucuje:
- Prevoz visokopodnim turistickim autobusom sa klimom, TV, DVD, CD
- Smeštaj u motelu/hotelu, u 1/2 i 1/3 i 1/4 sobama (doplata za 1/1 – 15e) na bazi 2 nocenja sa doruckom u Trebinju (na 10km od centra grada)
- Pratioc grupe
- Lokalni vodici (Trebinje, Dubrovnik)
- Troškove organizacije i vodstva puta

Aranžman ne ukljucuje:
- Medunarodno zdravstveno osiguranje (350 din.)
- Fakultativni izlet do Budve na docek Nove godine - 15e
- Fakultativni izlet do Dubrovnika i Budve na reprizu - 15e
- Fakultativni obilazak manastira Tvrdoš i Hercegovacke Gracanice - 5e
- Tri fakultativna izleta u paketu - 25e (popust 10e u odnosu na pojedinacne fakultativne izlete)

Fakultativni izleti su predvideni za minimum 25 osoba. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvodenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slucaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

USLOVI I NACIN PLACANJA:
Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.
- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana! Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja.- U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 – 18:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli iz ponuda registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turisticke asocijacije države u kojoj se nalaze. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost. To iskljucivo zavisi od hotela. Organizator zadržava pravo promen hotele u istoj ili višoj kategoriji.
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Lovcen - OTP259/2010
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija