Krakov Nova Godina 2016 Popust

tweeter baner




Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 27% na Putovanje - Doček Nove Godine KRAKOV - 6 dana 3 noći autobusom!

Krakov Nova Godina 2016 Popust
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60



Mapa
NOVA GODINA - KRAKOV
30.12.2015. – 04.01.2016.
6 dana / 3 noci autobusom

Cena aranžmana: 148 eura
Cena uz autentik kupon: 108 eura


Krakov koga možemo nazvati i „grad muzej“ je jedan od najstarijih i najvecih gradova u Poljskoj, administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turisticki centar regije. Nalazi se na obalama reke Visle i u podnožju grada Vavel na jugu Male Poljske. Takode je poznat kao naucni i umetnicki centar Poljske, mnogi ga smatraju srcem Poljske. Prekrasan, nekadašnji glavni grad, na prvi pogled oduševice vas svojim pitomim izgledom i mnogim znamenitostima. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo grada prepun crkvi i muzeja, sa dominantnim kraljevskim dvorcem Wawelom, podseca na slavne dane viševekovnog sedišta poljskih kraljeva. Osim mnogih mesta u samom gradu koje treba posetiti, nedaleko se nalazi i rudnik soli Wieliczka, kao i ozloglašeni Auschwitz.
Grad posebne atmosfere i izuzetno toplih i gostoljubivih ljudi, grad za istraživanje, provod i šetnju u prošlost. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte magicni Krakov.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan 30.12.2015. BEOGRAD – KRAKOV - Sastanak grupe u 17h na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra – tzv “Buvljak”). Polazak u 17:30h. Vožnja kroz Madarsku, Slovacku...

2.dan 31.12.2015. KRAKOV - Dolazak u Krakov u prepodnevnim casovima, nekadašnju prestonicu Poljske, a danas njenu kulturnu prestonicu.  Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa vodicem, nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrdave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pecine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. INDIVIDUALNI DOCEK NOVE GODINE. SRECNA NOVA GODINA……Nocenje.

3.dan 01.01.2016. KRAKOV - Dorucak. Slobodan dan u Krakovu ili mogucnost odlaska na fakultativni izlet „Jevrejski Krakov“. Izlet obuhvata pešacki razgled jevrejske cetvrti Kazimjerž, kroz ulice nekadašnjeg Opidum Judeoruma, koje su poslužile kao scenografija za, Oskarom nagradeni, film „Šindlerova lista“: Stara sinagoga, Široka ulica, Remuh sinagoga, Hram sinagoga, Kupa, Isakova i Visoka sinagoga, Kuca Tore, Novi trg na kojem se mogu kupiti najbolje krakovske „zapjekanki“ i na kojem su smešteni najpoznatiji barovi Krakova, ulica Dajwor....foto pauza na tzv. „Trgu Heroja“ – prostoru nekadašnjeg Jevrejskog geta iz perioda nacisticke okupacije, apoteka „Pod Orlem“ ciju je obnovu finansirao Stiven Spilberg, foto pauza kod cuvene fabrike emajla Oskara Šindlera, panoramska vožnja kroz cetvrt Podgorce, koju su do II svetskog rata uglavnom naseljavali bogati Jevreji, a u kojoj je formiran geto u kojem su se našli svi Jevreji. Povratak u hotel. Povratak u hotel. Nocenje.

4.dan 02.01.2016. KRAKOV  - AUŠVIC - KRAKOV  - Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta logoru Aušvic-Birkenau u kojem je formiran najveci nacisticki koncentracioni logor za masovno uništenje. Potresne price o vidovima istrebljenja, životu u logoru, monstruoznim “naucnim“ eksperimentima, kao i brojni  artefakti i logorske zgrade, svedocanstva su najtragicnije „epizode“ iz istorije sveta, koja se ne sme nikada zaboraviti. Danas su logorski kompleksi Aušvica i Birkenaua pod zaštitom istoimenog državnog muzeja i UNESCO-a. Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Nocenje.

5.dan 03.01.2016. KRAKOV  - VELICKA - KRAKOV – BEOGRAD -  Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogucnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika Soli u Evropi Velicka. Po dolasku  spuštanje stepenicama sa vodicem do dubine od 135 m gde se nalazi  i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku izlaz je specijalnim liftom. Povratak u Krakov. U vecernjim casovima polazak za Beograd. Nocna vožnja…

6.dan 04.01.2016. BEOGRAD -  Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne  banke na dan placanja -

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina),
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosecne udobnosti, bez obuhvacenih usluga pica, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- smeštaj u hotelu 3* u Krakovu na bazi tri nocenja sa doruckom, u 1/2 i 1/2 + 1 sobama
- strucno vodstvo puta
- razgledanje po programu
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- medjunarodno putno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporucuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slucaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene granicnih vlasti, budu spreceni da udu na teritoriju istih)
- individualne troškove putnika
- doplata za 1/1 60 eura (za sve 3 noci)
- fakultativne izlete

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Aušvic i Birkenau - 25 evra / deca 20 evra
- Rudnik soli Velicka - 25 evra / deca 20 evra
- Jevrejski Krakov - 10 evra / deca 7.5evra

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.
Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Preporucuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU.
Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2015
CENOVNIK BR. 1 OD 20.09.2015.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš Felix



Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija