Bolonja Oktobar Novembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 25% na Putovanje - Bolonja Rimini San Marino Ravena Oktobar ili Novermbar 2015 Autobusom 5 dana 2 noći!

Bolonja Oktobar Novembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 19.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
BOLONJA - RIMINI - SAN MARINO - RAVENA
29.10. 2015. – 02.11.2015.
19.11.2015.  - 23.11.2015.

CENA ARANŽMANA: 119 EURA
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 89 EURA


BOLONJA- Zivahna univerzitetska Bolonja je velicanstveni srednjevekovni grad sa renesansnim palatama.Centar grada cine dva identicna trga, Madjore i Netuno. To je elegantni javni prostor koji je sa svih strana okruzen srednjevekovnim palatama. Crvenkastosmedje gradjevine i levicarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena), dok je zbog naklonosti prema kulturnoj i obrazovnoj sferi nazvana ’’La Dotta’’ (Ucena).
RAVENA –Sarmantan grad koga zovu Evropska prestonica mozaika!upravo u ovom gradu je poslednje godine zivota proveo Dante Aligijeri,gde je i sahranjen.
SAN MARINO- Republika San Marino je jedna od najmanjih drzava u Evropi. Urbano srediste grada San Marino stite tri tornja na vrhovima Monte Titano..Proverite sa Eta Toursom zasto je Djuzepe Garibaldi bas u San Marinu nasao svoje utociste...

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: BEOGRAD  Polazak sa parkinga preko puta OTC”Buvljak”.Skup putnika u 18h,polazak u   18:30h. Nocna voznja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadrzavanjima radi odmora.

2.DAN:BOLONJA – RIMINI  Dolazak u BOLONJU u jutarnjim casovima. Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio,Univerzitet Due Tori,palata Banki,Piazza Maggiore…Slobodno vreme.Nastavak puta ka Riminiju.Smestaj u hotel.Nocenje.

3.DAN RIMINI - RAVENA Dorucak.Fakultativna poseta RAVENI. Razgledanje grada:crkva San Francesko,Danteov grob ,bazilika San Vitale…Slobodno vreme.Povratak u Rimini.Slobodno vreme.Fakultativni obilazak “Park minijatura-Italija u malom”.  Nocenje.

4.DAN: RIMINI - SAN MARINO.Dorucak.napustanje hotela.Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u SAN MARINO.Obilazak cuvene tvrdjave San Marino,bazilika San Marina,kapija Sv.Franje…Svracanje u cuveni SAN MARINO FACTORY OUTLET gde Vas cekaju snizenja do 70 %.Nastavak puta ka Srbiji.

5.DAN: BEOGRAD: Dolazak u Beograd u prepodnevnim casovima.

- placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate-

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka putovanja.
Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina),
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a,

ARANZMAN OBUHVATA:
* Prevoz konfornim turistickim autobusom,
* Smestaj na bazi 2 nocenja u Riminiju  sa doruckom u hotelu 3*
* usluga predstavnika agencije/vodica,
* troskove realizacije programa.

ARANZMAN NE OBUHVATA:

Fakultativne izlete:
* San Marino 15 eura odrasli/ 10 eura deca do 12 god.(minimum 30 prijavljenih putnika)
* Ravena 20 eura odrasli/15 eura deca do 12 god. (minimum 30 prijavljenih putnika)
* ”Italija u malom-park minijatura “10e(minimum 25 prijavljenih putnika)
* Medjunarodno zdravstveno osiguranje
* Individualne troskove putnika
* Turisticku taksu koja se placa na licu mesta na recepciji hotela za sve starije od 14 godina i to za hotelier 3* iznosi 1,50 €.Iznos turisticke takse odredjuje Opstina Rimini i podložan je promeni.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Brooklyn 3* http://www.hotelbrooklynrimini.net/ Hotel ima recepciju, lift, bar. Sobe imaju TWC, fen, TV, telefon, balkon (bez garniture za sedenje), sef (uz doplatu na licu mesta), klima uredaj (uz doplatu na licu mesta). Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom dorucak – švedski sto (samoposluživanje.

Hotel Biancamano 3* www.hotelbiancamanorimini.com Nalazi se u strogom centru Riminija, blizu Felini parka. Hotel je renoviran 2012. godine, ima restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), telefon,TV. Dorucak – kontinetalni švedski sto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.
Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranzman je radjen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS-a LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija