Atina Nova Godina 2016 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust za putovanje - Nova godina u Atini 6 dana 3 noći autobusom!

Atina Nova Godina 2016 Popust
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon!
  • Radno vreme: pon-pet 10-17h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 025/461-366 , 064/239-7070
  • Akcijska cena važi za prvih 60 prijavljenih putnika!
  • Prilikom korišćenja kupona obavezujete se sa opštim uslovima agencije
  • Rok iskoristivosti kupona 29.12.2015.
  • Odmah po dobijanju kupona nazvati agenciju radi rezervacije mesta!
Sombor - Via Barka

Batinska br.13
25000 Sombor
Kratka 2


025/461-366
064/239-7070
Mapa
Tim turisticke agencije Via Barka Vam nudi mogucnosti da odputujete na nezaboravna putovanja po sjajnim cenama. Putujte sa nama!
ATINA - NOVA GODINA
6 dana 3 noći autobusom
29.12.2015. - 03.01.2016.

Termin putovanja od 29.12.2015. - 03.01.2016.
 Soba 1/2 (dvokrevetna) 174€ po osobi
 Soba 1/2 + 1 (dvokrevetna sa pom. ležajem)  159€ po osobi


Atina - 6 dana, 3 nocenja u hotelu sa 3* + dorucak + prevoz + poseta Termopila,
po ceni od 109€ umesto 159€  (za 1/2+1)
i
125€ umesto 174€ (za 1/2 smeštaj).


PROGRAM PUTOVANJA

Atina, prestonica Grcke, je kulturno, ekonomsko i razvojno središte sa izuzetno dugom istorijom i tradicijom. Ime je dobila po boginji mudrosti Atini. Naseljena je još pre 6000 godina. Svoj procvat je doživela u V veku pre nove ere za vreme Perikla i to je ?zlatno doba Atine?, kada grad doživljava izuzetan razvoj kulture, umetnosti i trgovine, o cemu svedoce brojni sacuvani artefakti, zbog cega je Atina svetski atraktivna destinacija. Ovaj grad danas spaja svoju anticku istoriju i moderan nacin života. Posetioci u svakom kutku grada mogu pronaci žive tragove prošlih vremena ove civilizacijske kulture. Neizostavno je posetiti Akropolj, cuveni Partenon, anticku Agoru, mnoštvo muzeja, stadiona ... probajte grcke specijalitete u nekoj od taverni, obidite Plaku, trgove Sintagma, Omonia ... jednom recju osetite život ovog, po mnogo cemu jedinstvenog grada. Posebna atrakcija je raskošni Novogodišnji sadržaj ovog grada što ga cini jedinstvenim i uzbudljivim za veliki broj posetioca.

Otvorite srce, idemo u Atinu!

1. dan 29.12.2015. Novi Sad, Beograd, Evzoni
Polazak autobusa iz Novog Sad kod Lokomotive u 11.00, a iz Beograda sa parkinga preko puta Buvljaka u 13.00. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kracim usputnim odmorima i pauzama.

2. dan 30.12.2015. Atina
Dolazak u Atinu u prepodnevnim casovima, smeštaj u hotelu, organizovana poseta Akropolju (PROPILEI,PARTENON,EREHTEON). Organizovano panoramsko razgledanje Atine: TRGOVI OMONIJA I SINTAGMA, PARLAMENT, EVZONI, OLIMPIJSKI STADION, ZEVSOV HRAM, HADRIANOVA VRATA, BAJRONOV SPOMENIK, UNIVERZITET. Slobodno vreme. Nocenje.

3. dan 31.12.2015.
Dorucak. Organizovani celodnevni izlet za ARGOLIDU - KORINT, EPIDAURUS (anticko pozorište iz IV p.n.e. i muzej), MIKENA (KRALJEVSKA GROBNICA I LAVLJA GLAVA). Pauza za rucak u MIKENI - fakultativno. Povratak u hotel, slobodno vreme i pripreme za docek Nove Godine u taverni na Plaki. Nocenje.

4. dan 01.01.2016.
Dorucak. Organizovani izlet sa posetom gradu i luci PIREJ kao i mondenskim letovalištima ATIKE - GLIFADA I VOULIAGMENI uz panoramsko razgledanje sportskih objekata gde su se održale LETNJE OLIMPIJSKE IGRE 2004. GODINE. Povratak u hotel. U vecernjim casovima repriza doceka Nove Godine u starom delu grada Plaka u taverni uz zvuke buzukija i sirtakija i specijaliteta Grcke kuhinje. Nocenje.

5. Dan 02.01.2016. ATINA
Dorucak. Napuštanje soba i polazak za Srbiju u podnevnim casovima. Fakultativni obilazak TERMOPILA, gde cemo posetiti spomenik LEONIDI i SPARTANCIMA. Usputna zadržavanja radi odmora i granicnih formalnosti.

6. dan 03.01.2016. Beograd – Novi Sad
Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim casovima. Kraj usluge.

OPIS HOTELA:

Hotel Parnon -  Hotel Parnon nalazi se u centru Atine.
Turisticke lokacije Akropolj, Plaka, Monastiraki i Psiri se nalaze u blizini hotela kao i Nacionalni muzej.
Uživajte u boravku u nekoj od 51 potpuno renoviranih soba, od kojih svaka ima plazma televizor, klima uredaj, tuš kabinu i anatomski dušek. Besplatan bežicni internet je dostupan u foajeu hotela.

Cena ukljucuje:

- prevoz autobusom visoke turisticke kategorije (klima, TV,video)
- 3 nocenja s doruckom –Americki buffet (na bazi švedskog stola)- u hotelu Parnon 3* u sobama 1/2 i 1/2 sa pomocnim trecim krevetom
- poseta kod Termopila
- placanje se vrši uplatom na racun u Raiffeisen Banci ili cekovima gradana na 3 rate. Za rezervaciju je potrebno uplatit 45€ i ostatak najkasnije 10 dana pred polazak.
- garancija putovanja, strucno vodstvo – pratilac i organizacija putovanja.

Cena ne ukljucuje:

- izlet na AKROPOLJ sa ulaznicom 20€
- panoramsko razgledanje grada sa obilaskom TRGOVA OMONIJA I SINTAGMA, PARLAMENT, EVZONI, OLIMPIJSKI STADION, ZEVSOV HRAM, HADRIANOVA VRATA, BAJRONOV SPOMENIK, UNIVERZITET, cena 10€
- organizovan izlet sa posetom gradu i luci PIREJ kao i modenskim letovalištima ATIKE - GLIFADA I VOULIAGMENI uz panoramsko razgledanje sportskih objekata gde su se održale LETNJE OLIMPISKE IGRE 2004 GODINE, cena 13€
- organizovani docek Nove Godine u taverni na Plaki, cena 65€
- repriza doceka Nove Godine u taverni na Plaki, cena 35€
- celodnevni fakultativni izlet PELOPONEZ – ARGOLIDA, MIKENA cena 45€ sa ulaznicama
- putnicko i zdravstveno osiguranje
- doplata za jednokrevetnu sobu je 50€.

Program je raden na bazi minimum 60 putnika. U slucaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre pocetka putovanja.

NAPOMENA

OPIS HOTELA U ATINI – SVI HOTELI SU 3* I NALAZE SE U CENTRU:

- ODEON http://www.hotelodeon.gr/
- IONIS http://www.ionishotel.gr/
- BALASCA http://www.hotelbalasca.gr/
- INIOHOS http://www.iniohoshotel.gr/
- HOTEL 3 * http://www.iniohoshotel.gr/en/index.html

- POLAZAK I POVRATAK AUTOBUSA JE SA TACNO ODREÐENIH PARKINGA NAZNACENIM U PROGRAMU PUTOVANJA.
- PREDVIÐENE PAUZE TOKOM PUTOVANJA SU NA 3 DO 4 SATA VOŽNJE I ZAVISE OD USLOVA NA PUTU.
- POTPISIVANJEM UGOVORA PUTNIK JE DUŽAN DA PRIHVATI MESTO U AUTOBUSU KOJE MU DODELI AGENCIJA. NAKNADNE IZMENE NISU MOGUCE.
- ORGANIZATOR PUTOVANJA ZADRŽAVA PRAVO IZMENE PROGRAMA PUTOVANJA (RASPORED POJEDINIH SADRŽAJA USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI).
- SVI PUTNICI PRE POLASKA MORAJU SE UPOZNATI SA PRAVILIMA PONAŠANJA ZEMLJE U KOJU PUTUJU.
- ZA SVE FAKULTATIVNE IZLETE NEOPHODAN JE MINIMUM 30 PUTNIKA DA BI SE REALIZOVALI.
- AGENCIJA VIA BARKA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA OD RADNIKA AGENCIJE, KAO NI RADNIKA OVLAŠCENIH SUBAGENATA KOJI NISU U SKLADU SA ELEMENTIMA ZAKLJUCENIM U UGOVORU U PUTOVANJU.
- PUTNICI SAMI SNOSE ODGOVORNOST U SLUCAJU DA NE PUSEDUJU VALIDNU POLISU ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA.
- AGENCIJA NE MOŽE GARANTOVATI TACNE SATNICE DOLASKA NA ODREÐENE DESTINACIJE KAO NI SATNICE POVRATKA U SRBIJU USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTIN (STANJA NA PUTU, CEKANJA NA GRANICI I OSTALIH NEPREDVIÐENIH OKOLNOSTI).
- PUTNICI SU DUŽNI DA SE PRIDRŽAVAJU DOGOVORENIH SATNICA SA VODICEM TOKOM BORAVKA U INOSTRANSTVU.

- Molimo Vas, da se pre zakljucenja ogovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Via Barka. Svojim potpisom ugovora slažete se sa Opštim uslovima putovanja agencija Via Barka.

SRECAN PUT!
Tim turističke agencije Via Barka Vam nudi mogućnosti da odputujete na nezaboravna putovanja po sjajnim cenama. Putujte sa nama!Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija