Sarajevo Nova Godina 2016 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust od 30% na putovanje - Nova godina u Sarajevu autobusom 4 dana 2 noćenja!

Sarajevo Nova Godina 2016 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/655-85-99, 064/118-71-32
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2015.
Beograd - Ski&Sun Risort
Zrenjaninski put 131
Preko puta Roda megamarketa
Borča, 11000 Beograd

011/65-58-599
064/118-71-32


Mapa
NOVA GODINA U SARAJEVU
4 DANA, 2 NOCENJA
HOTEL ADA 3*** U CENTRU GRADA

CENA ARANŽMANA: 129 EURA
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 89 EURA


Sarajevo-duh zapada i istoka. Uz nekoliko gradskih i nacionalnih pozorišnih kuca, muzeja i kulturnih institucija predstavlja važno mesto na kulturnoj mapi ovog dela evropskog kontinenta.
Ljudi vrlo rado dolaze u Srajevo, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu. Carobni grad, u kojem cete nauciti da malo zastanete, zaboravite na prebrz tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajuci u kafi i sarajevskim cevapima, pitama ispod saca, baklavama...

Program putovanja:

1. dan 30.12.2015. Polazak iz Panceva u 21h sa parkinga hotela Tamiš. Polazak iz Beograda u 22h sa parkinga preko puta Buvljaka (Blok 42). Nocna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim kracim pauzama radi odmora.

2. dan 31.12.2015. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim casovima. Panoramsko razgledanje grada: Bašcarcija, Stara pravoslavna crkva, stari trgovacki centar, Ali-pašina džamija, Mostovi na Miljacki, Skenderija, Narodno pozorište...U poslepodnevnim casovima smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i individualni odlazak na DOCEK NOVE 2016. GODINE ili fakultativni Docek u hotelu uz Novogodišnju veceru i muziku! Nocenje.

3. dan 01.01.2016. Dorucak. Slobodno vreme za prvu jutarnju kafu u Novoj godini i individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Mostar sa vodicem. Povratak u grad i individualni odlazak na reprizu Nove godine. Nocenje.

4. dan 02.01.2016. Dorucak. Napuštanje hotela. Postoji mogucnost fakultativnog odlaska do Vrela Bosne-poznate turisticke atrakcije, koja se sastoji od više malih otocica povezanih mostovima preko brojnih manjih potoka. Za vrelo Bosne se može reci da je najlepši deo Sarajeva, i ponos Sarajlija. Slobodno vreme u gradu. Polazak za Beograd u poslepodnevnim casovima. Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim casovima.Kraj usluge.

CENA PO OSOBI:
- 89 EURA ZA REZERVACIJE DO 01. NOVEMBRA I UPLATE DO 30. NOVEMBRA
- 99 EURA ZA REZERVACIJE I  UPLATE POSLE 30. NOVEMBRA

U cenu aranžmana je uracunato:
- prevoz autobusom turisticke klase (tv, klima, video ozvucenje)
- smeštaj na bazi dva nocenja sa doruckom u hotelu Ada 3*** (centar grada)
- usluge turistickog vodica
- vodjstvo i organizacija puta

U cenu aranžmana nije uracunato:
- medjunarodno zdravstveno osiguranje
- fakultativni odlazak do Vrela Bosne - 5 eura po osobi
- fakultativni odlazak u Mostar - 15 eura po osobi
- fakultativni Docek Nove Godine u hotelu - 40 eura po osobi (vecera + muzika + šampanjac u ponoc). Meni: hladno predjelo, supa/corba, pekarski krompir, rižoto, teletina u nana sosu, šopska salata, voce, rakija dobrodošlice, šampanjac u ponoc)
- individualni troškovi

Doplate:
- doplata za 1/1 sobu je 50% od cene aranžmana

Popusti:
- deca do dve godine- gratis, nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu
- deca od 2 do 7 godina imaju 10% popusta, kada koriste ležaj i imaju sedište u autobusu.

Nacin placanja:
- placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke
- preko racuna uz izdat predracun agencije
- 40 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska
- admninistrativnom zabranom na 3 mesecne rate.

Napomena u vezi smeštaja:
Hotel Ada  3***  http://www.hotel-ada.com/ nudi centralno mesto, Hotel je u centralnom delu grada. Sobe su 1/1 (doplata 50%), 1/2, 1/3 i 1/4 (kablovska telefizija, internet...). Pored standardnih soba, poseduje i apartmane. Dorucak je na bazi švedskog stola.

Napomene:
- Proveriti dva dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska. Kod autobuskih aranžmana predvidene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi osgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
- Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
- Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
- Organizator putovanja nije ovlašcen za procenu ispravnosti putnih i drugih isprava
- Zbog poštovanja satnica predvidenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogucnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe racuna i povracaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Molimo Vas da pažljivo procitate Opšte uslove putovanja

NAPOMENA: NE CEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE
Aranžman raden na bazi minimum 40 putnika
Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja,najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Minimum za realizaciju fakultativnih programa 20 putnika
Ski&Sun Risort je subagent organizatora  putovanja TA “Evia Turs”, Licenca OTP br. 45/2014.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “ Evia Turs”.
Turistička agencija “Ski & Sun Risort“ Beograd osnovana je 03. novembra 2014 godine, kao bratska firma Turističke agencije “Ski & Sun Travel” Niš OTP 381/2010. Čini je tim mladih i visokoobrazovanih ljudi, posvećenih svom poslu i spremnih da prihvate izazov svake želje svojih klijenata. Zahvaljujući neprestanom napredovanju, svi članovi ove mlade ekipe mogu kreirati svaku Vašu zamisao.
 
U našoj ponudi možete pronaći izuzetno atraktivne turističke aranžmane, sportsko – rekreativnog i kulturnog karaktera, koji zadovoljavaju širok spektar potreba turističke klijentele. Ski & Sun Risort nudi individualna i grupna putovanja pojedincima i organizovanim grupama turista. Našim klijentima su na raspolaganju paket aranžmani, usluge rezervacije smeštaja, savetovanja i planiranja putovanja, usluge turističkih vodiča i profesionalnih instruktora (trenera) kao i kompletna organizacija kulturnih i sportskih manifestacija.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija