Prag Jesen Septembar Oktobar Novembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 34% na Putovanje za Prag 6 dana 3 noći autobusom Septembra, Oktobra ili Novembra 2015. godine!

Prag Jesen Septembar Oktobar Novembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 04.11.2015.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
PRAG JESEN 2015

Polazak:
23.09.-28.09.
21.10.-26.10.
04.11.-09.11.

6 dana / 3 noći  - autobuski prevoz

CENA ARANŽMANA: 119 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 79 EUR


Prag - evropska metropola kulture. Glavni grad Ceške, „zlatni grad" ili „grad stotinu tornjeva" predstavlja magicni grad mostova, katedrala, zlatnih tornjeva i crkvenih kupola, leži na reci Vltavi. Poseduje najocuvanije srednjevekovno gradsko jezgro u Evropi, kao i sve atribute jednog od najmodernijih evropskih gradova. Nalazi se na reci Vltavi i ima oko 1,2 miliona stanovnika. Od Beograda je udaljen 833 kilometra.

Program putovanja:

1. dan  BEOGRAD
Polazak autobusom sa parkinga preko puta buvlje pijace na Novom Beogradu oko 19h. Vožnja kroz Madarsku i Slovacku sa usputnim zadržavanjem radi granicnih formalnosti i odmora...

2. dan  PRAG
Dolazak u Prag  oko 9h. Razgledanje grada – pešacka tura u trajanju oko 3,5h (preporucujemo udobnu obucu): Hradcani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka, bazilika Sv. Ðorda, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, novi i stari kraljev dvorac, crkva od Tina, Loreto, Mala strana, Zlatna ulica, Karlov most, i Vaclavski i Starogradski trg. Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Nocenje.

3. dan PRAG - DREZDEN – PRAG
Dorucak.  Oko 9h Fakultativni odlazak u Drezden (Firenca na Elbi) gde je planiran dolazak oko 11:30h, nemacki grad, poznat po kulturno - istorijskim spomenicima iz srednjeg veka. Razgledanje grada: opera Zemper, Bogorodicina crkva, Palata Cvinger, Dvorska crkva, Rezidencijalna i Tašenberg palata,  Avgustov most. Pešacka tura po ovom prelepom baroknom gradu u trajanju od oko 1,5h proletece za cas. Povratak u Prag planiran je oko 16h, tako da u hotelu smo ponovo oko 18:30h. Slobodno vreme.Nocenje.

4. dan   PRAG - KARLOVE VARI –FABRIKA PIVA KRUŠEVICE – PRAG
Dorucak. Oko 9h fakultativni odlazak u Karlove Vari, gde je planiran dolazak oko 11h, najpoznatije evropsko banjsko lecilište i jedan od lepših srednjoevropskih gradova Ceške. Razgledanje grada: Karlovih Vari, termalnih izvora, ruske crkve (pešacka tura u trajanju oko 1H). Oko 15h je planiran  povratak u Prag uz uputno svracanje u Kruševicu fabriku piva gde je planirano zadržavanje izmedu 30 i 40min. Dolazak u hotel oko 17:30h.  Slobodno vreme. Nocenje.

5. dan  PRAG - KRSTARENJE VLTAVOM
Dorucak. Napuštanje hotela oko 10h. U poslepodnevnim casovima fakultativni izlet - vožnja brodom rekom Vltavom u trajanju oko 1h. Slobodno vreme. Izmedu 18 I 19h polazak za Beograd. Nocna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

6. dan  BEOGRAD  
Dolazak u Beograd u prepodnevnim casovima(od 8 do 10h).  Kraj usluga

VAŽNA NAPOMENA: NAVEDENA VREMENA SU PODLOŽNA PROMENAMA USLED NEPREDVIDLJIVIH OKOLNOSTI NA PUTU.TACNO VREME POLASKA CE BITI POTVRÐENO OD STRANE AGENCIJE DAN PRED PUT, A OSTALA VREMENA NA SAMIM DESTINACIJAMA PUTNICI CE IMATI OD STRANE VODICA NA KONKRETNOM PUTOVANJU.
 
USLOVI PLACANJA:
Gotovinski  -  uplata avansa od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 10 dana pre pocetka aranžmana
Platnim karticama (visa,master,maesto, dina) do polaska
Cekovima na rate: 30% prilikom rezervacije ostatak u 2 mesecne jednake rate, zadnja rata do polaska(datum na cekovima 01, 15 ili 30ti);
sve uplate su u dinarima-obracunate po gornjem prodajnom kursu Piraeus banke na dan uplate
kreditnim karticama bez kamate do 12 mesecnih rata
Uplaceni iznos ne podleže promeni usled promene kursa € / din

* U slucaju promene na monetarnom tržištu , kao i promenama u cenama prevoznika , konzularnih predstavništva i osiguravajucih društava , agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video oprema, A/C) na relaciji prema programu putovanja,
smeštaj u hotelu sa 3* ( npr: GLOBUS, JUNO,SKALKA, FORTUNA WEST,AMEDIA EXPRESS,KRYSTAL) u 1/2 i 1/3 sobama (svaka soba sa sopstvenim TWC),
1/1 soba uz doplatu min 50% na upit
Hoteli sa kojima saradjujemo su: 3*. Tacna lokacija i ime hotela ce biti saopštena najkasnije u roku od 7 dana od termina polaska.
usluge vodica – pratioca prema programu,
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Medunarodno zdravstveno putno osiguranje
Fakultativni izleti
Individualne troškove putnika
Ulaznice za muzeje i druge turisticke objekte

NAPOMENE:
ZA ULAZAK PO PUTNIKE U  NOVI SAD  JE POTREBAN MINIMUM OD 10 PRIJAVLJENIH.
PUTNICI CE BITI OBAVEŠTENI 2 DANA PRED PUT O TACNOJ SATNICI POLASKA AUTOBUSA I OSTALIM DETALJIMA

FAKULTATIVNI PROGRAM:
Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate.
KARLOVE VARI 25€
DREZDEN 30€
KRSTARENJE VLTAVOM 15€

U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Aranzman je radjen na 60 plateznih osoba
MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 45, A SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT. AGENCIJA FALCON NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
CENOVNIK BR. 1 OD 10.06.2014 GODINE
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija