Pariz Prag Minhen Oktobar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 500 dinara ostvarujete popust od 33% na Putovanje za Pariz uz posetu Pragu i Minhenu 9 dana 4 noći autobusom Oktobar 2015. godine!

Pariz Prag Minhen Oktobar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 01.10.2015.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
PARIZ UZ POSETU PRAGU I MINHENU
POLAZAK: 01.10. POVRATAK: 09.10.2015.

CENA PO OSOBI: 337€
CENA PO OSOBI UZ AUTENTIK KUPON: 225€


01.10.2015. cetvrtak /1. dan  
Polazak u 21:00 sati iz Beograda . Putovanje preko Madarske i Slovacke uz usputna zadržavanja po potrebi grupe i radi obavljanja granicnih formalnosti…

02.10.2015. petak /2. dan
 Dolazak u Prag u prepodnevnim casovima – oko 9 h. Po dolasku obilazak Praga (pešacka tura u trajanju od 3.5 sati): Hradcani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Ðorda, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Mala strana, Karlov most, crkva od Tina, Starogradski i Vaclavski trg, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Nakon obilaska smeštaj u hotel oko 16 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Moguc fakultativni odlazak na veceru u neku od poznatih pivnica :„U Pavloka“ , „ Vejvoda“ , ... Nocenje.

 03.10.2015. subota /3. Dan
 Dorucak. Napuštanje hotela u 9 h. Mogucnost organizovanja fakultativnog izleta vožnja brodom Vltavom – pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. Nakon obilaska slobodno vreme. U vecernjim casovima, oko 19 h , polazak za Pariz. Nocna vožnja kroz Nemacku prema Parizu.

 04.10.2015. nedelja /4. dan
 ...Dolazak u Rems-oko 8 h . Iskoristicemo priliku da odmirimo od puta  i obidemo  glavni grad oblasti Šampanje, poseta jednoj od najlepših katedrala Francuske - mali Notr Dam, u kojoj su krunisani svi francuski kraljevi.Ova poseta ce nas lagano uvesti u istoriju i kulturu francuske i pripremiti za sve ono što nas ocekuje u gradu svetlosti. (zadržavanje u Remsu 1 sat ). Nastavak puta. Dolazak u Pariz u prepodnevnim satima-oko 11 h, panoramski razgled grada  u trajanju od 3.5 sata sa povremenim foto pauzama: Trga Bastilje, trgova Vandom i Konkorda, avenije Šanzelize, Trijumfalne Kapije, Ulice Rivoli, Luvra, Luksemburškog parka, Sorbone, katedrale Notr Dam… Nakon obilaska smeštaj u hotel - oko 16 h. Slobodno vreme  za šetnju i upoznavanje grada. Predlažemo Vam fakultativnu vecernju pešacku turu po Monmartru - polazak u 20 h , oaza umetnika i boema .Obilazak  Crkve Sv. Srca, a ispred prostirace se Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudice u Vama nešto što sigurno ostaje urezano u Vašem secanju. Šetnja trgom Tetr-trg slikara portretista , gde možete osetiti duh umetnosti… , trg Pigal , Mulen Ruž , prica i secanje na pevace šansona , cuvene umetnike poput Pikasa , Tuluzlotreka , Van Goga  , ...slobodno vreme za predah… povratak metroom sa vodicem ili mogucnost slobodnog vremena i individualni povratak u hotel. Metro koristimo da bi osetili svakodnevnu atmosferu Pariza i osetili nacin života Parižana, kao i zbog kasnijeg lakšeg snalaženja prilikom individualnog razgledanja i mnogo bržeg kretanja  gradom.Nocenje.

 05.10.2015 ponedeljak / 5. dan  
Dorucak. Slobodan dan…ili…fakultativne posete i izleti   – Vec u 9 h vraticemo se malo dalje u prošlost i krenuti prema Luvru (fakultativno - u trajanju od 3 sata), nekadašnjoj rezidenciji kraljeva, a na putu do Luvra vodic ce vam odati tajne Mona Lize i Leonarda, Napoleona III, zatim sledi fotografisanje ispred poznate Piramide, ulazak u Luvr i individualno razgledanje s preporukama vodica šta treba videti. Nakon posete Luvru mogucnost popodnevnog fakultativnog odlaska – u 14 h  , dvorcu Fontenblo – pravi dragulj nedaleko od Pariza . U istoimenom mestu nalazi se jedan od najlepših dvoraca u stilu Loare , obožavano mesto Fransoa I i Napoleona . Gradic i dvorac sa prelepim vrtovima  , sacuvan baš onako kako svi zamišljamo Francusku i njene kraljeve iz najsjajnijeg perioda , kao da ce nas tri musketara sresti odmah iza ugla , .... I sam Leonardo je ucestvovao u lepotama koje su pred našim ocima . povratak u Pariz u 19 h . Slobodno vreme za šoping ili razgledanje grada. Povratak u hotel , u 22 h organizovano autobusom sa trga Konkord ili individualno Nocenje.

06.10.2015 utorak / 6. dan  
Slobodan dan…ili…fakultativni izleti – Vec u 8h fakultativna poludnevna  poseta sa vodicem jednom od najlepsih dvorova Evrope -Versaju…Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske licnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i ucinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš? Obilazak palate traje oko 1.5 sat , nakon toga slobodno vreme za individualne šetnje Versjskim vrtovima ili samim gradicem. Povratak u Pariz u 14 h, odmah po dolasku fakultativno krstarenje Senom , u trajanju od 1.15 sat. Upoznajte grad sa reke i napravite najlepše fotografije Pariza. Nakon krstarenja slobodno vreme ili  obilazak skrivenih dragocenosti Pariza: Romanticna cetvrt Marej (fakultativno- u trajanju od 2.5 sata ) - ostatak srednjevekovnog Pariza, šetnja velikim bulevarima, ...  U toku dana je predvidjena i fakultativna poseta Ajfelovom tornju, u zavisnosti od dobijenog termina posete. Slobodno vreme za šoping ili razgledanje grada. Povratak u hotel , u 21 h organizovano autobusom sa trga Konkord ili individualno . Nocenje.

07.10.2015. sreda / 7. dan  
Dorucak. Napuštanje hotela u 9 h . Slobodan dan ili  Fakultativni celodnevni odlazak u Diznilend, fantasticna prilika da  se vratite u dane svog detinjstva i ispunite još po koji san  ovog puta u fontani boja, dekoracija, i iznad svega neopisivog užitka… U vecernjim satima napuštamo Pariz , putnici koji su u gradu u 21 h , putnici iz Diznilenda u 22 h. Nocna vožnja.

08.10.2015. cetvrtak / 8. dan  
Dolazak u Minhen – oko 10 h , obilazak grada autobusom i pešice sa vodicem , u trajanju od 2.5 sata: glavni trg Marienplac sa starom i novom gradskom vecnicom u neogotickom stilu iz 19. veka, gradski zvonik sa 43 zvona, crkva sv. Petra iz 14. veka, Bogorodicina crkva iz 15. veka, sa dva tornja visine 99 metara je grobno mesto svih Bavarskih vladara, kraljevska palata iz 17. veka, pivnica Hofbrauhaus iz istog perioda, panorama nove i stare Pinakoteke, trg Odeon, pijaca Viktualienmarket, tri gradske kapije, kraljev trg, ….Slobodno vreme ili mogucnost organizovanja fakultativnog obilaska palate  Rezidencije –rezidencije dinastije Vitelsbah , ili BMW muzeja  (odlazak gradskim prevozom)...U vecernjim casovima , oko 20 h polazak za Srbiju. Nocna vožnja kroz Nemacku, Austriju, ... prema Beogradu.

09.10.2015. petak / 9. dan   Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima  - oko 10 h, u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima.
SVE NAVEDENE SATNICE SU POTLOŽNE PROMENAMA

ARANŽMAN OBUHVATA
- prevoz turistickim autobusom  na navedenim relacijama
- smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama:
- 1 nocenje sa doruckom * Prag (Ceška):  HOTEL KRISTAL 3* - http://www.kristalhotel.com
Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza u širem centru grada.
Hotel ima restoran, bar i parking. Sobe su sa kupatilom (T/WC), TV-om i telefonom. Dorucak – kontinentalni švedski sto.
- 3 nocenja sa doruckom * Pariz (Francuska) : HOTEL IBIS BUDGET 2* - http://www.ibis.com/gb/hotel-2597-ibis-budget-paris-porte-de- montmartre/index.shtml
Hotel se nalazi na liniji metroa, u širem centru grada..
Hotel poseduje restoran, internet ... Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet. Dorucak – kontinentalni švedski sto.
- strucno vodjstvo puta
- razgledanja po programu
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA
- Medjunarodno zdravstveno putno osiguranje ( oko 1,-€ dnevno /po osobi)
- Individualne troškove putnika
- Ulaznice za muzeje i druge turisticke objekte, karte za gradski prevoz , kao i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI PROGRAM
Ajfelov toranj ( II nivo) 20€
Luvr-ulaznica za individualnu posetu 17€ / deca do 18 god . 5€
Versaj 35€ / deca do 18 god. 20€
Vožnja brodom po Seni 15€
Disneyland 65€
Montmartr-pešacka tura 10€    
Mare-pešacka tura 10€
Dvorac Fonteblaue 50€ / deca do 18 god . 30€
Rezidencija Vitelbah 15€
BMW muzej 15€
– minimum za realizaciju fakultativnog izleta je 30 plativih putnika,
 
USLOVI PLACANJA
- Gotovinski-uplata avansa od 40% od ukupne cene aranžmana,  a ostatak 15 dana pre pocetka aranžmana
- Platnim karticama (visa,master,maesto, dina) do polaska
- Odloženo-na rate do 30 dana po završetku aranžmana.  ( 40% prilikom rezervacije , a ostatak  deponovanjem cekova gradana )
- Na 6 mesecnih rata platnim karticama
Sve uplate  su u dinarima-obracunate po prodajnom kursu  poslovne banke na dan uplate

NAPOMENE
- Prijavljivanje za fakultativne izlete poželjno pri prijavi za aranžman,  najkasnije u toku prvog dana puta (minimum 30 osoba)
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
- Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije…
- Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima,  broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Cene ulaznica, fakultativnih izleta i osiguranja date su po tarifama  važecim na dan pravljenja programa i podložne su promenama
- Za korisnike aranžmana agencija obezbeduje grupno putno zdravstveno osiguranje  ili individualna putna osiguranja po važecem cenovniku na dan uplate i izabranog osiguranja i visine pokrica koje isto pruža

Predviden raspored privremenog zaustavljanja autobusa:

- Zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima,  a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
- Kao i obavezno zaustavljanje autobusa nakon 21 sata od pokretanaja u toku 24 sata , po zakonu o saobracaju i prevozu putnika u evropskoj uniji.
- Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija.
- Naknadne izmene nisu moguce.
- Agencija pravi raspored sedenja, uzimajuci u obzir starija lica,  porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate.
- Ukoliko putnik želi rezervaciju odredenog sedišta može je izvršiti prilikom rezervacije aranžmana, uz doplatu

Agencija ne snosi odgovornost i nije ovlašcena da ceni valjanost putnih i drugih isprava, pa se u slucaju da su one neispravne smatra da putnik sam snosi odgovornost te se smatra da putnik odustaje od putovanja i podleže troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja
Agencija zadržava pravo otkaza , spajanja sa drugom agencijom po slicnom programu  ili promene cene aranžmana  zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika do 5 dana do pocetka putovanja
Organizator zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu, što je uglavnom uslovljeno radnim vremenom ili zakazanim terminima posete pojedinih muzeja i lokaliteta
Program je raden na bazi 60 prijavljenih putnika

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013.
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti , uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija