Venecija Gardaland Avgust 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 300 dinara ostvarujete popust od 38% na Putovanje - Venecija Gardaland Avgust 2015. godine, 4 dana 1 noćenje autobusom!

Venecija Gardaland Avgust 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
34 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 21.08.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
VENECIJA - GARDALAND
21.08.2015. – 24.08. 2015.
4 dana / 1 nocenje - autobusom

CENA ARANŽMANA: 79 €
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 49 €


- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja -

              
VENECIJA - grad, luka i cuveno turisticko mesto u severoistocnoj Italiji. Podignuta na 118 medusobno odvojenih malih ostrva, ispresecanih sa 160 kanala, a povezanih sa 400 mostova od kojih je najpoznatiji Ponte Rialto. Izgradena je na temeljima od drvenih balvana koji su duboko do devet metara zabijeni u meko glineno tlo tako da je negde poznata kao Kraljica mora, mada bi se mogla nazvati Kraljicom ostrva. Mit o Veneciji “Gospodarici Jadrana”, trgovackoj meki posvecenoj Svetom Marku, od trenutka kada su njegove mošti prenete iz Aleksandrije u nju, u doba renesanse je oznacavalo idealizovanu sliku ovog grada, u ocima onih koji su mu se divili. Njenu moc je odredio i dužd Enrico Dandolo, koji je 1204.osvojio Konstantinopolj. Petrarka je 1364.godine našao da je Venecija, koja je nastala u IX veku u istoimenoj laguni, bogata zlatom, ali još više slavom. Gete je cetiri veka kasnije pisao kako se ona ne može porediti sa drugim gradom, Carls Dikens je mislio da stvarnost Venecije prevazilazi i maštu najburnijih snova.
GARDALAND – Ovaj zabavni park smešten je na obali Lago di Garda, nedaleko od Verone i Venecije. Najveci i najzabavniji park u Italiji, treci po poseti u Evropi. Posetioci ulaskom kroz kapiju ovog velicanstvenog parka ulaze u zemlju mašte i zabave. Najvecu pažnju posetilaca privlace cetiri zanimljiva rolerkoustera  i niz drugih uzbudljivih zanimljivosti koje ce sigurno zaokupiti vašu pažnju i uciniti da se odlicno provedete Cekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: leteci otok, voz Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, carobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluda kuca na svetu.. (www.gardaland.it.)

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN - BEOGRAD  – Sastanak putnika u 17:30 na parkingu u bloku 42 preko puta Buvljaka. Polazak autobusa u 18:00 casova. Dnevna i nocna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi granicnih procedura i odmora.
2. DAN - PUNTO SABIONE – Dolazak u luku Punto Sabione u jutarnjim casovima. Fakultativna vožnja brodicem do Venecije, nekadašnje srednjevekovne Mletacke Republike, Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviden grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, Crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim casovima povratak u luku Punto Sabione i nastavak putovanja do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.
3. DAN – GARDALAND – Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak autobusom do zabavnog parka Gardaland. Slobodno vreme za uživanje  do polaska za Noventa di Piava i nastavak puta ka Srbiji.
4. DAN - BEOGRAD -  Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a
Kartice: VISA, MEASTRO, DINA CARD

ARANŽMAN OBUHVATA:
Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosecne udobnosti, bez obuhvacenih usluga pica, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
Smeštaj na bazi nocenja sa doruckom (dorucak kontinentalni) u hotelu 3* u regiji Garde, u 1/2 , 1/3 sobama
Usluge vodica i pratioca grupe
Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja (452 din. za odrasle, 284 din. Za decu)
Individualne troškove putnika
Doplata za jednokrevetnu sobu 20 eura

Fakultativne izlete:
- Venecija  (prevoz autobusom, brodom, vodic) - 15 eura odrasli, deca do 12 godina 10 eura.
- Gardaland odrasli 26 eura ulaznica + 15 eura prevoz autobusom, deca do 12 godina 26 eura ulaznica + 10 eura prevoz,  deca do 1m visine ne placaju ulaznicu.
      
Smeštaj:
Hotel 3***  - nalazi se u regiji Garde. Tacan naziv hotela znace se 10 dana pre putovanja.

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013

Cenovnik broj 1 od 07.07.2015.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija