Temišvar Oktobar Novembar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 45% na jednodnevni izlet u Temišvar Oktobar ili Novembar 2015. godine autobusom!

Temišvar Oktobar Novembar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
39 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 01.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Izlet u Temišvar
18.10.2015
01.11.2015.

TEMIŠVAR (rumunski: Timisoara, mad. Temesvár, nem. Temeschburg / Temesvar) je grad u Rumuniji. Najveci je grad Banata, leži na reci Begej i sedište je Županije Tamiš. Sa 412.753 stanovnika Temišvar je cetvrti grad po velicini u Rumuniji. Temišvar je poznat i kao kulturni, obrazovni i trgovacki centar zapadne Rumunije. Temišvar je i najveci  kulturno-istorijski centar Srba u Rumuniji. Najviše srpskog življa okupljeno je upravo u Temišvaru, gde inace postoje mnoge kulturne ustanove koje ih zbližavaju. U Temišvaru se nalazi sedište Eparhije temišvarske Srpske pravoslavne crkve, kao i Saveza Srba u Rumuniji, a takode se ovde izdaje i srpski nedeljnik „Naša rec“. Grad se naziva i „Malim Becom“, jer je grad veoma dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo središte svojom arhitekturom i ambijentima podseca na stari deo Beca.
Polazak iz Novog Beograda, sa parkinga Otvorenog tržnog centra (Buvljak) u 5.30 casova. Vožnja do  i zadržavanje na grani
nom prelazu radi obavljanja carinskih formalnosti.
Dolazak u Temišvar (Timisoara), najveci  i najznacajniji grad Banata. Razgledanje grada: Trg pobede (Piata Victoriei), na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra  (sagradeno 1872. godine; arh. Fellner i Helmer, projektanti pozorišnih zdanja širom Evrope), Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije (1946. god.; arh. Ioan Traianescu), kip vucice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima iz 1926. godine) te reprezentativna zdanja secesije, sagradena izmedu 1910. i 1914. godine (autor vecine tih zdanja arh. László Székely); Trg slobode (Piata Libertatii), na kojem se nalaze stara gradska vecnica (sagradena 1734. godine, u baroknom stilu, arh. Pietro del Bonzo), kip Device Marije i bista Decebala, poslednjeg dackog kralja. Odlazak na Trg jedinstva (Piata Unirii),  na kojem su stub kuge, rimokatolicka katedralna crkva (gradena izmedu 1736. i 1774. god.; arh. Joseph Emanuel Fischer von Erlach), Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagradena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janica iz Arada.
Slobodno vreme za individualnu šetnju, obilazak tržnog centra Lulius mall i polazak ka Beogradu u 18 casova. Vožnja do  i zadržavanje na granicnom prelazu radi obavljanja carinskih formalnosti.  Dolazak u Beogrd u kasnim vecernjim casovima.

CENA ARANŽMANA: 13 €
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 8 €

   
Aranžman obuhvata:
- prevoz turistickim autobusom na navedenoj relaciji  od 48  do 99 sedišta(TV,DVD,klima)/ mesta se odreduju prema broju  prijavljenih putnika
- razgledanje Temišvara sa vodicem
- vodstvo strucnog vodica
- troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
- Putno-zdravstveno osiguranje putnika (do 17 god – 55 din, od 18 do 69 god – 115 din, od 70 do 83 god – 230 din)                                                                                    
- Ostale neimenovane individualne troškove

USLOVI I NACIN  PLACANJA:  Prilikom rezervacije 30 % , ostatak 15 dana pred putovanje.

NAPOMENE:
MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: preporucuje se, jer rumunski carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Rumuniju.
ZA PUTOVANJE U RUMUNIJU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.  Sadržaj i redosled panoramskog razgledanja, obilazaka lokaliteta i drugih sadržaja, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu). Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.
PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržišta.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.02.2015.
Cenovnik br. 7 od 12.08.2015.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija