Tragom srpskih vampira i srpske šljivovice Izlet Popusti

tweeter baner
990 dinara umesto 1800 dinara za jednodnevni izlet - Tragom srpskih vampira i srpske šljivovice!

Tragom srpskih vampira i srpske šljivovice Izlet Popusti
Ponuda je uspela!
33 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 08.11.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
Tragom srpskih vampira
i srpske šljivovice
Beograd – Divcibare – Valjevo – Beograd
Polasci  - 08.11.2015.
1 dan / bez nocenja
Autobusom

Cena aranžmana: 1.800,00 dinara
Cena aranžmana uz popust: 990,00 dinara


Polazak iz Beograda sa Lastine autobuske stanice. u 08:30
Odlazak na Divcibare i vidikovac sa koga se za lepog dana vidi cak Durmitor u Crnoj Gori, ali i Tornik na Zlatiboru. Eventualno, degustacija cuvenog “šejka od maline”.
Blagotvorni uticaj klime Divcibara na coveciji organizam medu prvima je zapazio knez Miloš, dolazeci zbog poslova vezanih za tov stoke. Knez je prvi put boravio na jula 1822. godine. Boraveci na planini preko leta, knez se odmarao, okružen lepotom Divcibara, u ”gospodarskim kolebama”. Divcibare su se razvile u planinsko - turisticko mesto, pogodno za turizam jer je blizu Beograda, Valjeva, Šapca, Cacka, pa i nekih vojvodanskih gradova. Nadmorska visina oko 1000 metara, obilje vode, šume i trave, vrlo laka prohodnost koja omogucuje šetnje u svim pravcima

Putovanje za Valjevo i odlazak do vampirske vodenice – Da li ste znali da je rec „vampir“ srpskog porekla? To cemo vam pokazati u vodenici u kakvoj je svoju žed gasio prvi svetski vampir!!!.
Obicicemo spomenik srpskom piscu Milovanu Glišicu koji je napisao pripovetku “Posle 90 godina” koja je proslavila Savu Savanovica. Cucemo kako se rodio prvi svetski vampire. Pogodite gde? U Srbiji! A to nije legenda, vec o tome postoji zvanicna dokumentacija austrijske vojske, koju cete moci da vidite…

Boravak na recici Gradac koje je jedno od najlepših izletišta u Srbiji sigurno ce vam izoštriti cula.

Degustacija tradicionalne srpske rakije šljivovice u restoranu Jefimija u Tešnjaru – Šljivovica je srpsko nacionalno pice koje se pravi prema originalnoj recepturi od šljive. Preko 3000 hektara je zasadeno šljivom samo u regionu Jadra. Videcemo i kazan u kome se pravi rakija i cuti kako se od šljiva dobija prepeceni sok.

Šetnja Tešnjarom - Tešnjar je stara, caršija formirana još u turska vremena i proteže se duž desne obale Kolubare. Šetajuci Tešnjarem, prolazeci pored niskih bondruckih gradevina, može se osetiti duh orijentalne tržnice i pazariti u nekoj od radionica starih zanatlija: voskara, saraca, grncara, tkaca, kazandžija.

Fakultativni obilazak pomalo jezive izložbe Valjevskog muzeja u podrumu Muselimovog konaka, gde cete videti zatocene srpske knezove vezane lancima pred “Secu knezova” 1804. godine.

Slobodno vreme za odmor ili rucak (Fakultativno)
Povratak za Beograd. Dolazak u vecernjim satima.

Aranžman obuhvata:
- prevoz modernim, turistickim autobosima sa audio-video opremom, klimom
-usluge vodica u svakom autobusu
-troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne usluge:
- Rucak u restoranu u Valjevu – 650 dinara *
- Degustaciju šljivovice ili pice u restoranu Jefimija – 200 din *
- Ulaznice za Valjevski muzej – 190 dinara po osobi
- Individualne troškove putnika

* Rucak i degustacija u paketu – 800 dinara

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Ovaj program raden je na bazi 65 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja - Felix travel, Belgrade, licenca Ministarstva turizma OTP 85/2013
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija