Podzemni Novi Sad i obilazak Sremskih Karlovaca i Novog Hopova

tweeter baner
1050 / 650 dinara umseto 1900 dinara za jednodnevi izlet - Podzemni Novi Sad i obilazak Sremskih Karlovaca i Novog Hopova!

Podzemni Novi Sad i obilazak Sremskih Karlovaca i Novog Hopova
Ponuda je uspela!
32 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 22.11.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
Podzemni Novi Sad
i obilazak Sremskih Karlovaca i Novog Hopova
Beograd – Novo Hopovo – Novi Sad – Petrovardin – Sremski Karlovci – Beograd
Polazak  - 22.11.2015.
1 dan /  bez nocenja
Autobusom

Cena aranžmana 1.900,00 dinara
Cena aranžmana uz popust za polazak iz Beograda 1050,00 dinara
Cena aranžmana uz popust za polazak iz N. Sada 650,00 dinara*


Program za polazak iz Beograda
Polazak ka Novom Sadu sa Lastine autobuske stanice. Putovanje preko Fruške Gore.
Poseta manastiru Novo Hopovo, gde se nalaze svete mošti svetog ratnika Teodora Tirona, stare 1700 godina.
Obilazak Petrovaradinske tvrdave, jedne od tri najvece u Evropi, zajedno sa Beogradskom. Sagradena je od strane Habzburške monarhije, sa ciljem da zaštiti granice Carstva od  Otomanske vojske. U podzemlju tvrdave nalazi se lavirint od cak 16 kilometara hodnika, tajnih prolaza, podzemnih raskrsnica, dvorana u koje se niko ne bi usudio da ude bez vodica. Cucemo pricu vodica koji ce nas upoznati sa tajnim prolazima, podzemnim minskim poljima, smrtonosnim zamkama...
Obilazak vinskih podruma u Karlovcima i degustacija cuvenog karlovackog vina Bermeta - tradicionalnog karlovackog aromatizovanog vina, koje je nekada bilo izuzetno popularno na Beckom dvoru. Cak je i na potonulom Titaniku pronadjeno nekoliko boca bermeta. Sremski Karlovci su jedno od najlepših mesta u Vojvodini, na obroncima misticne Fruške gore.
Obilazak patrijaršijske crkve u kojoj se nalazi neobicna slika Mojsija sa rogovima.
Obilazak centra Novog Sada i slobodno vreme za rucak, ili rucak na samoj tvrdavi.
Povratak u Beograd.
Program za polazak iz Novog Sada
Okupljanje kod ulaza u Muzej grada Novog Sada na tvrdavi.
Obilazak Petrovaradinske tvrdave, jedne od tri najvece u Evropi, zajedno sa Beogradskom. Sagradena je od strane Habzburške monarhije, sa ciljem da zaštiti granice Carstva od  Otomanske vojske. U podzemlju tvrdave nalazi se lavirint od cak 16 kilometara hodnika, tajnih prolaza, podzemnih raskrsnica, dvorana u koje se niko ne bi usudio da ude bez vodica. Cucemo pricu vodica koji ce nas upoznati sa tajnim prolazima, podzemnim minskim poljima, smrtonosnim zamkama...
Obilazak vinskih podruma u Karlovcima i degustacija cuvenog karlovackog vina Bermeta - tradicionalnog karlovackog aromatizovanog vina, koje je nekada bilo izuzetno popularno na Beckom dvoru. Cak je i na potonulom Titaniku pronadjeno nekoliko boca bermeta. Sremski Karlovci su jedno od najlepših mesta u Vojvodini, na obroncima misticne Fruške Gore. Obilazak patrijaršijske crkve u kojoj se nalazi neobicna slika Mojsija sa rogovima.
Povratak u Novi Sad.

Aranžman obuhvata:
- prevoz modernim, turistickim autobosima sa audio-video opremom, klimom
- usluge vodica u svakom autobusu
- troškovi organizacije putovanja

SAMO ZA PUTNIKE IZ NOVOG SADA - Ulaznice za kompleks podzemnih hodnika Petrovaradinske tvrdave uz pratnju lokalnog vodica

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
- Ulaznice za kompleks podzemnih hodnika Petrovaradinske tvrdave uz pratnju lokalnog vodica – 350 dinara (za putnike iz Beograda)
- Degustaciju Bermeta u Sremskim Karlovcima– 150 din
- Individualne troškove putnika

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Ovaj program raden je na bazi 65 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja - Felix travel, Belgrade, licenca Ministarstva turizma OTP 85/2013
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija