Prag Dan Državnosti 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 45% na Putovanje - Prag dan Državnosti 2017. sa posetom Drezdenu, Karlovim Varima, 6 dana 3 noćenja autobusom!

Prag Dan Državnosti 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
33 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 14.02.2017.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
PRAG DAN DRŽAVNOSTI 2017

SA POSETOM DREZDENU,KARLOVIM VARIMA
6 DANA / 3 NOCENJA ~ AUTOBUSKI PREVOZ
08.02. - 13.02.2017.
14.02. - 19.02.2017.

CENA PO OSOBI:  118 EUR
CENA UZ AUTENTIK KUPON:  65 EUR


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN  BEOGRAD.
Polazak autobusa iz Beograda oko 19:00 casova i iz Novog Sada oko 20:00 casova. Nocna vožnja kroz Madarsku i Slovacku sa usputnim pauzama za odmor i granicne formalnosti

2. DAN  PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim casovima. Po dolasku obilazak Praga: Hradcani-Praški dvorac, Katedrala Sv.Vita, bazilika Sv.Ðorda, novi i stari kraljev dvorac, Predsednicka palata, mala strana, Karlov most, stari trg, gradska vecnica, crkva sv. Marije od Tina, Vaclavske namesti, Strahovski manastir, Loreta, Biskupski dvorac, Nerudava ulica, Jevrejska cetvrt, Pariska ulica, Obecni dum... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje.

3. DAN PRAG - DREZDEN –PRAG
Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogucnost organizovanja fakultativnog izleta u Drezden, grad na istoku Nemacke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog znacaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rodenih krajem 19. I pocetkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodicina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je cuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima.Slobodno vreme.Nocenje.

4. DAN  PRAG - KARLOVE VARI  -  PRAG
Dorucak. Nakon dorucka mogucnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turistickog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve...U poslepodnevnim casovima povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje

5. DAN   PRAG  ~ KRSTARENJE VLTAVOM - BEOGRAD
Dorucak. Napuštanje hotela.Slobodno vreme u gradu ili u popodnevnim casovima fakultativno mogucnost odlaska na Krstarenje Vltavom.U vecernjim casovima polazak za Srbiju. Nocna vožnja kroz Slovacku i Madarsku.

6. DAN BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima oko 8h u zavisnosti od zadrzavanja na granicnim prelazima .(Kraj usluga )

ARANŽMAN OBUHVATA:

prevoz udobnim turistickim autobusom, sa kompletnom opremom;
3 nocenja sa doruckom u Pragu ili okolini u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (dorucak kontinentalni-samoposluživanje);
usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);  troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
individualne troškove;
doplata za 1/1 sobu minimum +50% - na upit;
medjunarodno putno zdravstveno osiguranje;
fakultativne izlete ( Drezden 30€; Karlove Vari –25€  ;Vožnja brodom Vltavom – 10€ )

FAKULTATIVNI IZLETI:
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 30 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slucaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

NACIN PLACANJA:
40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja
platnim karticama ( Visa, Master)

kreditnim karticama BANCA INTESA I KOMERCIJALNA BANKA do 6 mesecne rata bez kamate
40% prilikom rezervacije a ostatak od 60% na 2 jednake mesecne rate cekovima gradjana

NAPOMENA:
Proveriti 1 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije .
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak...) .
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 60, A U SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK

AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.
MINIMALAN BR. PUTNIKA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 10 OSOBA.
CENOVNIK BR. 1 OD 01.12.2016. GODINE
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA OTGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti, uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija