Istanbul Šoping Festival 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 23% za Putovanje Istanbul Šoping Festival 6 dana 3 noćenja autobusom!

Istanbul Šoping Festival 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 13.07.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
ISTANBUL ŠOPING FESTIVAL
13.07. - 18.07.2016.
6 dana / 3 noćenja
- autobusom -

Cena: 124 eur
Cena uz autentik kupon: 96 eur


U jednom od najdinamicnijih svetskih gradova Istanbulu, u periodu od 06-28.jula 2016. bice održan peti po redu Istanbul Shopping Fest (ISF). Ocekuje se da ce šoping i ove godine privuci veliki broj stranih i domacih posetilaca. Istanbul Shopping Fest prvi put je održan 2011. godine uz investicije cija se vrednost procenjuje na 50 miliona Turskih Lira (TL). Tokom 40 dana, koliko je trajao Festival 2011. godine, Istanbul je posetilo 5 miliona posetilaca iz zemlje i inostranstva., dok  je broj posetilaca svake godine sve veci.

1.DAN: BEOGRAD-ISTANBUL
Sastanak grupe u 14.30 casova, sa Velikog parkinga preko puta „Buvlje pijace“ (Novi Beograd, Blok 42 – ugao ulice Jurija Gagarina i Antifašisticke borbe . Polazak autobusa u 15.00 casa. Nocna vožnja preko Bugarske sa kracim usputnim zadržavanjima.

2.DAN: ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u Podnevnim casovima. Smeštaj u hotel.Slobodno vreme  za individualne aktivnosti.Nocenje.                                   

3.DAN: ISTANBUL
Dorucak. Panoramsko razgledanje grada: Zlatni  rog, Galata most, centar grada Taksim.  Polazak na fakulatativni obilazak centra sa lokalnim vodicem : Trga Sultan Ahmed, nekadašnjeg Antickog hipodroma, obilazak Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi dvorca... Šetnja do Kapali caršije. .Slobodno vreme za shoping i individualne aktivnosti.  Povratak u hotel. Nocenje.

4.DAN: ISTANBUL
Dorucak. Polazak  na fakultativni izlet na Princevska ostrva.  Povratak u hotel u poslepodnevnim casovima. U vecernjim casovima  fakultativni odlazak na veceru u nacionalni restoran – Tursko vece sa plesacicama. Nocenje.

5.DAN  ISTANBUL-BEOGRAD
Dorucak . Fakultativni odlazak do Vaseljenske Patrijarsije. Povratak u hotel. U podnevnim satima polazak na  fakultativno  krstarenje Bosforom. Slobodan dan za šoping I individualne aktivnosti. Polazak za Beograd u popodnevnim casovima. Nocna vožnja kroz Bugarsku sa kracim odmorima.

6 DAN: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim casovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:
Autobuski  prevoz na navedenoj relaciji  (tv, audio, video opremljenosti, klima)
smeštaj u Istanbulu hotelu 3*u 1/2 ili 1/2+1, na bazi 3 nocenja sa doruckom /švedski sto
obilaske prema programu putovanja,
usluge strucnog vodica  za vreme trajanja aranžmana,
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
fakultativne izlete i ulaznice,
medunarodno zdravstveno  osiguranje Milenijum  na 15000 eur ,  460,00 din po osobi (19-75 godina)

USLOVI I NACIN PLACANJA: u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Hypo Alpe Adria Banke na dan placanja. 30% prilikom rezervacije, ostatak 7 dana pred putovanje (mogucnost placanja na više mesecnih rata do polaska)

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
Obilazak Aja Sofije, Plave Dzamije i Top Kapi palate (ulaznice i vodic) – 40eur, (min 20 osoba),
Krstarenje Bosforom – 20 eur(min 20 putnika)
Vecera sa nacionalnim programom – 30eur
Izlet na Princevska ostrva - 25 eur (min 20 putnika)
Vaseljenska Patrijarsija -5 eur

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
OPIS HOTELA: HOTEL “BUYUK PARIS“ 3*** se nalazi u centru starog dela grada Istanbula-LALELI.  U hotelu je dostupan WI-FI, Sobe su 1/2i1/2+1 .Svaka soba poseduje klimu I zasebno kupatilo, TV U svom sastavu poseduje restoran nacionalne kuhinje I kafe bar.
Ili neki slican hotel iste kategorizacije u starom delu grada Istanbula .  
* Putnici ce biti obavešteni u kom hotelu ce biti smešteni na bazi navedene usluge jedan dan   pred polazak. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova  (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 12:00 casova, po lokalnom vremenu.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Doplata za 1/1 sobu 50 eura.
 
Sunrise Travel zadržava pravo zamene hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ  PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01.,od 12.05.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija