Ostrog April 2016 Pokloničko Putovanje Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 31% za Pokloničko Putovanje - Ostrog 3 dana autobusom, mesec April!

Ostrog April 2016 Pokloničko Putovanje Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 15.04.2016.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
OSTROG
15.04. / 17.04.2016.

Cena: 5500,00
Cena uz autentik kupon: 3800 din

(placanje u 5 rata – decembar-april)
Prijave i informacije  na 062/669-619

1. dan – Polazak oko 20c. iz Beograda
2. dan – Odlazak do manastira Vranjina na Skadarskom jezeru (prevoz camcima) i duhovni razgovor sa ocem Petrom. Potom odlazak do manastira Ostrog gde je planirano nocenje u manastirskom konaku.
3.dan – Sveta Liturgija, i polazak za Srbiju. Usputni obilazak manastira Ždrebaonik i Kumanice. Dolazak u kasnim vecernjim casovima na odredište.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom turisticke klase
- Nocenje na terasi konaka gornjeg manastira Ostrog, dok se za konak donjeg manastira vrši se doplata na licu mesta od 5e ukoliko ima mesta
- Vodstvo i organizaciju puta

Aranžman ne obuhvata:
- Medunarodno zdravstveno osiguranje 300 din.
- Nocenje u konacima donjeg manastira (5e – mora se najaviti prilikom rezervacije, a najmanje 20 dana pred polazak)
- Prevoz camcem ili brodicem do manastira Vranjina – 2e
- Individualne troškove

Ovaj program je raden na bazi 40 putnika! Važe OUP organizatora putovanja agencije Lovcen – OTP 259/2010
Ovo putovanje je poklonicko, tako da smeštaj u manastiru nije kategorisan, ali je nadasve pristojan, u autobusu se slušaju iskljucivo duhovne pesme.
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija