Egina Grčka Mart 2016 Pokloničko Putovanje Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 22% za Pokloničko Putovanje - Egina Grčka 6 dana autobusom, mesec Mart!

Egina Grčka Mart 2016 Pokloničko Putovanje Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 09.03.2016.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
EGINA
Termin: 09.03. - 14.03.2016.

Cena: 199 e
Cena uz autentik kupon: 155 e


1.dan - Polazak iz Beograda u popodnevnim casovima (u dogovreno vreme), i nocna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.

2.dan – Dolazak do malog gradica Milesi u kojem cemo obici manastir Preobraženja koji je osnovao starac Profirije Kavsokalivijski. Odlazak u Atinu, u cijoj okolini je predviden smeštaj u vili/hotel u 1/2 , 1/3 , 1/4 i 1/5 sobe sa kupatilom.

3.dan – Budenje i odjava iz vile/hotela i odlazak do Lavrija (Kamarize) do starca Nektarija Vitalisa kojeg je cudesno iscelio Sveti Nektarije od raka pluca i koji se pominje u akatistu ovom divnom svetitelju. Dolazak u Pirej i prelazak trajektom na Eginu. Usputni obilazak manastira Svetog Nektarija, a potom nocenje u Ag.Marini u hotelu/vili u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama sa kupatilom ili manastirskom konaku (nekategorisan smeštaj) ukoliko dobijemo blagoslov.

4. dan – Ustajanje rano ujutru i liturgija u manastirskoj crkvi posvecenoj Svetoj Trojici gde su mošti Svetog Nektarija, a potom i obilazak manastirskog kompleksa (u toku je gradnja velelepnog hrama Svetog Nektarije gde se služi samo o velikim praznicima). Obilazak manastira Sv.Ekaterine koji se nalazi u neposrednoj blizini manastira Svetog Nektarija. Povratak za Pirej u popodnevnim casovima, i polazak za Paraliju. Dolazak u vecernjim casovima i smeštaj u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama sa kupatilom.

5.dan - Liturgija u crkvi Sv.Dimitrija Solunskog gde su mošti ovog divnog svetitelja, zaštitnika grada Soluna. Obilazak Soluna, a potom polazak za Beograd u popodnevnim casovima.

6. dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima

Moguce placanje na 6 rata (novembar - decembar 2016., uz deponovanje cekova)

Cena podrazumeva:
- prevoz autobusom turisticke klase
- prevoz trajektom do Egine i nazad
- 3 nocenja (u privatnim vilama / hotelima ili konacima manastira)
- vodstvo i organizaciju puta

Cena ne podrazumeva:

- obroke
- medunarodno osiguranje (600 dinara)
- individualne troškove

USLOVI , NACIN PLACANjA, NAPOMENE:

- Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Rajfajzen banke za efektivu.
- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika.
- U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana!
- U sobe se ulazi prvog dana boravka od 15:00 – 22:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ili kasnijeg ulaska).
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Tacno vreme polaska agencija odreduje najkasnije 24c pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.
- Licni prtljag unesite sa sobom u autobus. Prtljag iz bunkera se ne vadi do smeštaja u hotel/apartman, jer vozaci svoje pauze koriste za odmor, radi naše bezbednosti.
- Dvokrevetna soba može da sadrži dva odvojena kreveta ili jedan bracni krevet, a trokrevetna soba tri odvojena ležaja ili jedan bracni i jedan odvojeni, itd.
- Polazak je iz Beograda, i usputno stajanje je moguce samo na predvidenim stajalištima za turisticki autobus, radi vaše bezbednosti i to samo ako autobus prolazi tuda. Dakle, usputno skupljanje putnika je moguce samo ukoliko se mesto stajanja poklapa sa rutom i ukoliko je potpuno bezbedno za zaustavljanje autobusa.
- Ovo putovanje je poklonicko, tako da smeštaj nije kategorisan, ali je nadasve pristojan. U autobusu se slušaju iskljucivo duhovne pesme na srpskom, rumunskom, grckom, ruskom i crkvenoslovenskom jeziku. Putovanje je sa blagoslovom duhovnika i duhovno rukovodeno sveštenikom.
- Agencija ne snosi odgovornost za nepredvidene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.
- Zbog nedovoljnog broja putnika ili usled više sile, agencija može otkazati putovanje do 5 dana pred polazak.

Važe OUP agencije Lovcen, OTP 259/2010 koja je organizator ovog putovanja.
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija