Prag Mart Drezden Karlove Vari 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 39% na Putovanje - Prag Mart Drezden Karlove Vari 2016. 4 dana 2 noćenja autobusom!

Prag Mart Drezden Karlove Vari 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
31 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 10.03.2016.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
PRAG 2016
Drezden i  Karlove Vari
4 dana / 2 noći
Termin: 10.03. - 13.03.2016.

CENA ARANŽMANA: 85€ po osobi
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 49€


PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan SRBIJA (10.03.2016.)
Polazak autobusa iz Vlasotinca, Leskovca, Niša i mesta duž auto puta Niš- Beograd u dogovoreno vreme sa dogovorenog mesta. Nocna vožnja kroz Madarsku i Slovacku sa usputnim pauzama za odmor i granicne formalnosti

2. Dan PRAG( 11.03.2016.)
Dolazak u Prag u prepodnevnim casovima. Po dolasku panoramski obilazak Praga: Hradcani-Praški dvorac, Katedrala Sv.Vita, bazilika Sv.Ðorda, novi i stari kraljev dvorac, Predsednicka palata, mala strana, Karlov most, stari trg, gradska vecnica, crkva sv. Marije od Tina, Vaclavske namesti, Strahovski manastir, Loreta, Biskupski dvorac, Nerudava ulica, Jevrejska cetvrt, Pariska ulica, Obecni dum... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i mogucnost fakultativnog krstarenje Vltavom- pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. Nocenje.

3.dan  PRAG- DREZDEN- PRAG (12.03.2016.)
Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogucnost organizovanja fakultativnog izleta u Drezden, grad na istoku Nemacke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog znacaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rodenih krajem 19. I pocetkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodicina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je cuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Slobodno vreme za šoping  i posetu mnogobrojnim outlet radnjama . Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima.Slobodno vreme.Nocenje.

4.Dan PRAG – KARLOVI VARI – SRBIJA (13.03.2016.)
Rani dorucak. Nakon dorucka mogucnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turistickog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve... , slobodno vreme do polaska za Srbiju. Vožnja kroz Slovacku i Madarsku sa usputnim pauzama za odmor i granicne formalnosti.  Dolazak u Srbiju u kasnim nocnim casovima ili ranim jutarnjim casovima zavisno od mesta polaska. (Kraj usluga).
    
ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz udobnim turistickim autobusom, sa kompletnom opremom;
2 nocenja sa doruckom u Pragu ili okolini u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (dorucak kontinentalni samoposluživanje) npr. hotel “Juno”,“Krystal” ili neki u tom rangu;
usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
individualne troškove;
doplata za 1/1 sobu minimum +70% - na upit;
medjunarodno putno zdravstveno osiguranje;
fakultativne izlete (Krstarenje Vltavom - 15€,Drezden - 30€, Karlove Vari – 25 eur)

NACIN PLACANJA:
Gotovinski –celokupnom uplatom pri rezervaciji,   
uplata avansa 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga najkasnije 5 dana do pocetka aranžmana
uplata avansa 40% ostatak u ratama gde je poslednja rata najkasnije 5 dana pre pocetka aranžmana
uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efectiva prodajnom kursu banca Intesa

* U slucaju promene na monetarnom tržištu , kao i promenama u cenama prevoznika, konzularnih predstavništva i osiguravajucih društava, agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Napomene u vezi fakultativnih izleta: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate.

OPŠTE NAPOMENA:
Proverite 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska
Kod autobuskih aranžmana predvidene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, au zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama. Gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak..)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

KALKULACIJA JE RADJENA NA 60 PLATEZNIH PUTNIKA ,MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 60, A SLUCAJU NEDOVOLJNOG BR.PRIJAVLJENIH PUTNIKA AGENCIJA ZADRZAVA PRAVO POVECANJA CENE ILI SPAJANJA SA DRUGOM AGENCIJOM. U SLUCAJU OTKAZA  OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT. AGENCIJA JUSTTRAVEL DOO NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJEO PROGRAMU PUTOVANJA
VAŽNA NAPOMENA: NAVEDENA VREMENA SU PODLOŽNA PROMENAMA USLED NEPREDVIDLJIVIH OKOLNOSTI NA PUTU.TACNO VREME POLASKA CE BITI POTVRÐENO OD STRANE AGENCIJE DAN PRED PUT, A OSTALA VREMENA NA SAMIM DESTINACIJAMA PUTNICI CE IMATI OD STRANE VODICA NA KONKRETNOM PUTOVANJU.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 70, A U  SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.
cenovnik br. 1 od 21.01.2016. godine
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP  09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti, uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija