Beč Nova Godina Doček Bez Noćenja 2016 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 25% na Doček Nove Godine Beč bez noćenja autobusom!

Beč Nova Godina Doček Bez Noćenja 2016 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
DOČEK NOVE 2016 GODINE U  BEČU
AUTOBUSOM - bez nocenja
30.12.2015 - 01.01.2016.

CENA ARANŽMANA: 49 EUR
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 33 EUR
- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke -

 
BEC –Valcer,Saher torta,balovi,becka filharmonija…simbolizuju prestonicu Austrije-BEC.Moramo pomenuti I prelepu gotsku katedralu Stephansdom iz 13. Veka. Prošetajmo do  Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi širili svoj politcki uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba u kojoj su se odmarali.Fascinantni  parlament,  zgrada Opere I Rasthaus oduzima nam dah. Primer Art Nouveau arhitekture nose  pecat cuvenih secesionista poput Gustav Klimta I Egona Silea. Upoznajte Bec iz jedne sasvim posebne perspektive u Novogodišnjoj noci sa Felix Travelom…
     

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN - 30.12.2015. BEOGRAD  
Skup putnika na parkingu preko puta OTC Buvljak u 18:30h.Polazak u 19h. Nocna voznja preko Madarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN – 31.12.2015. PARNDORF- BEC
U jutarnjim casovima stižemo do outlet centra Parndorf. Šoping u jednom  od  najvecih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji cuvenih svetskih brendova.. Slobodno vreme do polaska za Bec. Dolazak u Bec  u podnevnim casovima.Panoramsko razgledanje grada sa strucnim vodicem: Hofburg, Parlament, Gradska kuca, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva…Slobodno vreme za uživanje u carobnoj novogodišnjoj atmosferi i euforiji i  priprema za DOCEK NOVE 2016. GODINE.Bec je jedan od najlepših gradova u vreme novogodišnjih praznika i može se pohvaliti sa carobnim novogodišnjim vašarom-CHRISTMARKT.Povratak za Beograd u dogovoreno vreme oko 02:00h.

3.DAN – 01.01.2016. BEC-BEOGRAD
Dolazak u Beograd u podnevnim satima.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA Felix Travel
- Kreditnim karticama: Dina, Visa, Maestro, Mastercard

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz konfornim turistickim autobusom, klima, tv, dvd
- obilaske pre ma programu
- usluga predstavnika agencije/vodica,
- troskove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troskove putnika

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Preporucuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU.
Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013

Rok za prijavljivanje i dostavljanje dokumentacije je do popune mesta.
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

Cenovnik br. 2 od 20.11.2015.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija