Istanbul Putovanje Popust 2014

tweeter baner
200 dinara za Kupon koji Vam obezbeđuje popust od 40%
na putovanje - Sunčani Istanbul 5 Dana 2 Noći !

Istanbul Putovanje Popust 2014
Ponuda je uspela!
5 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti i dok traje ponuda
  • Možete kupiti najviše četri kupona, jedan za sebe i tri na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-16h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje na 011/39-42-267, 064/207-47-73
  • Rok iskoristivosti kupona 01.05.2014.
Beograd - Zorbas Travel
Leona Koena 4

011/39-42-267
063/812-12-67SUNCANI ISTANBUL
5 DANA- 2 NOCENJA – AUTOBUSOM
08.-12.05.2014.

Istanbul – najznacajni grad Turske, najjace ekonomsko i kulturno sediste turske drzave, jedini grad na svetu koji lezi na dva kontinenta…Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza, Mramornog i Crnog mora, spoj istoka i zapada, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju I iz Sredozemnog u Crno more… Uoblicile su ga cetiri snazne civilizacije i danas je Istanbul velegrad sa preko 17 miliona stanovnika koji zive i rade na dva kontinenta. Novo i staro, orjent i zapad, islam i hriscanstvo-jedino su ovako upecatljivo isprepletani i neraskidivo povezani, upravo ovde u Istanbulu.

I DAN:Beograd- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima u dogovoreno vreme. Voznja kroz Srbiju, Bugarsku i Tursku sa usputnim kracim zadrzavanjima.

II DAN: Istanbul- Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima, poseta Maramara forumu , jednom od najvecih i najopremljenijih trznih centara u Evropi. Smestaj u hotel, slobodno vreme za individualne aktivnosti, mogucnost fakultativnog odlaska u nargila bar. Nocenje.

III DAN: Istanbul- Dorucak, napustanje hotela i odlazak na fakultativni obilazak najvecih kulturno istorijskih znamenitosti Istanbula: Konstantinov stub, Trg Hipodrum ( nekadasnje srediste vizantijske moci u gradu, Teodosijev obelisk, Egipatski obelsk, Zmijski stub, Plava dzamija- jedna od najspektakularnijih dzamija na svetu, Aja Sofija- nekada najveca hriscanska crkva sveta, Top Kapi palata- sediste Osmanlijske imperije, Yerebatan cisterna- podzemna palata). Posle razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosi.U vecernjim satima, fakultativni odlazak na Tursko vece- (vecera u nacionalnom restoranu sa tradicionalnim plesnim ansamblima i trbusnim plesacicama). Nocenje.

IV DAN: Istanbul- Dorucak, napustanje hotela, fakultativni obilazak Vaseljenske (Carigradske) patrijarsije, krstarenje Bosforom( Dolmabahce palata, Besiktas, Ortakoj kvart, Rumelihisar, Bosforski mostovi, Vojna akademija, Beylerbey palata, Kiz kulesi). Fakultativni obilazak raskosne Dolmabahce palate, poseta poslednjem sedistu sultana I obilazak Selamluka. U popodnevnim satim polazak za Beograd.

V DAN: Beograd-  Dolazak predvidjen u podnevnim satima.Kraj programa.


Cena aranzmana: 150e, sa popustom 40% cena aranzmana  90e!

CENA  ARANŽMANA OBUHVATA:
Prevoz autobusom turističke klase na relaciji Beograd-istanbul-Beograd, Smeštaj u Istanbulu u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto), Obilaske prema programu u pratnji lokalnog vodiča, Pratioca grupe tokom putovanja, Troškove organizacije i realizacije aranžmana, Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.        
                                                              
CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Fakultativni program ( neophodan minimum 15 prijavljenih osoba)
-Istorijsko jezgro(Trg Hipodrom, Plava dzamija, Aya Sofia, Yerebatan cisterna, Topkapi palata
(poseta haremu nije obuhvacena ponudom) – 50eura po osobi sa ulaznicama
-Tursko vece ( sa vecerom I tradicionalnim plesnim ansamblom I trbusnim plesom)-30eura po osobi
-Dolmabahce palata sa ulaznicom u Selamluk – 30eura po osobi
-Nargila vece -15eura po osobi
-Krstarenje Bosforom I obilazak Carigradske Patrijarsije – 20eura po osobi

NAČIN PLAĆANJA:Uplata u  celosti u dinarskojprotivvrednosti na dan uplate.
 
NAPOMENE: Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
Za ovaj program ne postoji mogućnost korisćenja sopstvenog prevoza.
Preporuka je  da svi putnici izvade novi biometrijski pasoš, jer za stare plave pasoše važi vizni režim.
U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka posle 14:00 časova. Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije Turske. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/wc.  
Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela.
Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora posle 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.


- PREDVIĐENE PAUZE TOKOM PUTOVANJA SU NA 3 DO 4 SATA VOŽNJE I ZAVISE OD USLOVA NA PUTU

-  PUTNIK JE DUŽAN DA PRIHVATI MESTO U AUTOBUSU KOJE MU DODELI AGENCIJA. NAKNADNE IZMENE NISU MOGUĆE.  


-  ORGANIZATOR PUTOVANJA ZADRŽAVA PRAVO IZMENE PROGRAMA PUTOVANJA (RASPORED POJEDINIH SADRŽAJA USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI)


 -  SVI PUTNICI PRE POLASKA MORAJU SE UPOZNATI SA PRAVILIMA PONAŠANJA U ZEMLJE U KOJE PUTUJU
 -  ZA SVE FAKULTATIVNE IZLETE NEOPHODAN JE MINIMUM PUTNIKA DA BI SE REALIZOVALI
 -  U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTENJE O OTKAZU ARANŽMANA JE 5 DANA PRED PUT

 -   ZORBAS TARVEL  NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

-    PUTNICI SAMI SNOSE ODGOVORNOST U SLUČAJU DA NE POSEDUJU VALIDNU PUTNU ISPRAVU

 -   AGENCIJA NE MOŽE GARANTOVATI TAČNE SATNICE DOLASKA NA ODREĐENE DESTINACIJE KAO NI SATNICE POVRATKA U SRBIJU USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI (STANJA NA PUTU, ČEKANJA NA GRANICI I OSTALIH NEPREDVIĐENIH OKOLNOSTI)

-  PUTNICI SU DUŽNI DA SE PRIDŽAVAJU DOGOVORENIH SATNICA SA VODIČEM TOKOM BORAVKA U INOSTRANSTVU
Turistička agencija Zorbas Travel nudi Vam najrazličitija putovanja u zemlji i inostranstvu. Vaše je samo da odaberete željenu destinaciju i da krenete na putovanje koje je sa nasom agencijom pravo uživanje, iako smo relativno mlada agencija, trudimo se da svi nasi putnici budu zadovolji uslugom,i ostanu nasi verni putnici. Radimo letovanja, zimovanja, manastirske ture, shopping ture, transfere po Srbiji, a imamo i svoje licencirane vodiče za putovanja kako po Srbiji tako i za inostranstvo. Agencija Zorbas Travel nagrađu svoje verne putnike na svakom putovanju bar jednim GRATISOM.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija