Tretman Lica i Kose sa Aktivnim Tečnim Kiseonikom uz Masažu Lica Popust

tweeter baner
990 dinara umesto 4000 dinara za 1 Tretman Lica i Kose sa Aktivnim Tečnim Kiseonikom uz Masažu Lica. Studio Trifoni Beograd!

Tretman Lica i Kose sa Aktivnim Tečnim Kiseonikom uz Masažu Lica Popust
Ponuda je uspela!
6 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu / 1 Tretman
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše dva kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
  • Radno vreme: pon-sub 10-20h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 062/162-7962
  • Rok iskoristivosti kupona 15.12.2015.
Beograd - Studio Trifoni
Vojvode Stepe 195

062/162-7962

Mapa
Aktivni kiseonik je tecnost jakog dezinfekcionog dejstva koje efikasno unistava gram-negativne,bakterije,viruse,gljivice-upravo zato sto se koristi za razlicite tretmane.Aktivni kiseonik je jedan od najjacih dezinfekcionih sredstava,pa je nasao svoju primeni u medicini,kozmetici,dermatologiji,stomatologiji i  hirurgiji.Zove se "aktivni" zato sto se sastoji od 3 molekula kiseonika,u pitanju je ozon sto mu daje aktivnost.Aktivni kiseonik se najvise koristi za ciscenje i dezinfekciju lica,ali i za regeniraciju koze i sluzokoze.Ima lokalno anesteticko delovanje.Deluje brzo i efikasno.Umiruje iritacije i kozu cini otpornijom,daje joj svez i zdrav izgled.Preporucuje se za sve tipove koze.Ukoliko imate rane na licu,aktivni kiseonik ce ih dezinfikovati i ubrzati njihovo zarastanje.Smiruje upale i crvenilo kod bubuljica i akni.
U našem studio TRIFONI radimo i sledeće tretmane: povećanje, podmađivanje grudi učvršavanje, zatezanje grudi, povećanje za jedan ili više brojeva dojke, podmađivanje lica, u vezi lica i tela, podmlađuju, zatežu, zadebljavaju kožu, sklanjanju ožijlke od akni,s manjuju akne, ili ih zauvek otklanjaju, podiže kapke, smanjuje čelo, zateže lice, povećava oči, smanjuje kožu oko nosa i podiže nos, pravi jagodice, podiže usne, nekome i poveća,s ve zavisi od strukture kože, smanjuje višak kože, sklanja bore, podmalđuje vrat. Zatezanje, uvećanje i podizanje zadnjice... Pored ovog radimo još podizanje grudi, učvršćavanje grudi, uvećavanje grudi, zatezanje, uvećanje, učvršćavanje zadnjice, otklanjanje celulita sa svih delova tela, sklanja ožiljka, podmađuje celu kožu... tretmani su vrlo postojani bez ikakvih komplikacija i neželjenih efekata, jer se radi biljnim putem, bez bola i ožiljaka potpuno prirodno. Ovi tretmani zamenjuju celu hirurgiju i nepotrebne kreme, koje ništa ne urade. Rezultati su odma vidljivi, klijenti su zadovoljni, a bićete i Vi.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija