Bračno Posredovanje Beograd Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 1200 dinara ostvarujete popust za
Godišnju članarinu za bračno posredovanje
u zemlji ili inostranstvu

Bračno Posredovanje Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
2 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše dva kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-17h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje 011/3282-138, 011/3282-127, 011/3281-816
  • Rok iskoristivosti kupona 05.03.2015.
Beograd - Mond Club plus
Visokog Stevana br.19
11000 Beograd
kod Kalemegdana

011/3282-138
011/3282-127
011/3281-816Mapa
Suština nastanka ljudske vrste i njenog razvoja je u muško-ženskom odnosu. Od primarnog nagona do u današnje vreme vrlo složenog, tananog i kompleksnog odnosa. Dakle, celokupan civilizacijski napredak čovečanstva u svakom njegovom segmentu, počiva na ljubavi koja je kroz vreme imala genetički različite sadržaje.

Neko je nekada davno rekao: "Da nije ljubavi ne bi ni sveta bilo"

Mond Club Organizovanim pristupom, savremeno, profesionalno i uz uvažavanje Vaše ličnosti radi na tome da ostvarite kvalitetnu i sadržajnu vezu ili bračnu zajednicu. Pored toga Mond Club Vam garantuje zaštitu Vaših podataka i privatnosti. Svojim poslovnim pristupom ovom poslu, predupreduje sve moguće neprijatne situacije i manipulacije koje mogu nekome da se dogode pri "slućajnim i neobaveznim upoznavanima" kada šaljete podatke a ne znate kome ih šaljete.

Godišnja članarina za bračno posredovanje u zemlji ili inostranstvu (ponuda obuhvata neograničen broj upoznavanja u periodu od 12 meseci) košta 100 evra.

Sa Autentik kuponom je 60 evra.

Nemojte više da budete sami, iskoristite ovu priliku!
Dugogodišnjim iskustvom, praćenjem i sumiranjem razloga neostvarenosti u muško ženskom odnosu-došli smo do 5 najčešćih okolnosti i razloga koji mogu biti uzročnici slobodnog statusa.GDE SE VI PRONALAZITE? ILI JE VAŠA VARIJANTA MOŽDA POSEBNA?

1.MLADI STE ,okrenuti ste učenju pa nemate dovoljno vremena da izlazite.Ili možda Imate dovoljno i vremena i poznanika ali medju njima nije onaj pravi.Tražite kvalitet u vezi...

2.NISTE BAŠ VIŠE MLADI, počeli ste da radite, Vaši prijatelji su uglavnom uplovili u bračne vode, na poslu nemate mogućnosti za proširenje kruga poznanika.Ili iza sebe imate već neuspelu dužu vezu ili više takvih. Kada izadjete uglavnom Vam prilaze osobe koje Vam ne odgovaraju ili Vam uopšte ne prilaze... a vrlo ste u optimalnim godinama kada ne treba da budete neostvareni.Već ste trebali ili trebate da formirate bračnu zajednicu. Vaši roditelji su zabrinuti..

3.IMALI STE DUGE VEZE ILI BRAK ZA SOBOM i sada se vidjate sa nekim povremeno.Čekali ste pravu osobu ali niste još uvek dočekali... Kada pogledate realno ništa Vam ne nedostaje osim njega ili nje...

4.RAZVEDENI STE ILI VAM JE SUPRUŽNIK PREMINUO deca polako ulaze u faze životnog sazrevanja u koje bi se Vi vrlo rado vratili i drugačiji život vodili... Imali ste puno srećnih ali i veoma teških perioda u životu. Nedostaje Vam neko sa kime ćete da izadjete, da razgovarate,da se šetate, da podelite sve lepe i teške životne trenutke- treba Vam životni partner i prijatelj...
5.VAŠA DECA SU UŠLA U BRAČNE ZAJEDNICE-dobili ste unuke. Prošli ste dosta toga u životu. U penziji ste ili ako radite plašite se šta će biti kada više ne budete radno aktivni. Sve više i više Vam nedostaje neko:iskreni partner, podrška, toplina. Vaša deca više nemaju vremena za Vas...

MOŽDA se Vaša priča ne uklapa ni u jednu.Možda ste prosto specifični...Možda Vam ne odgovara sadšnji partner...Koja god okolnost da je u pitanju ili razlog-nemojte da oklevate-UČLANITE SE!

S poštovanjem-Vaš Mond Club
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija