Subotica Palić Morahalom Banja 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 33% na putovanje Subotica, Palić i Morahalom 2 dana 1 noćenje / autobusom.

Subotica Palić Morahalom Banja 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona! Možete još da kupujete!
Do isteka ponude:
20171028
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 28.10.2017.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Subotica, Palic i Morahalom
2 dana / 1 nocenje / autobusom

17-18.12.2016.
04-05.02.2017.
18-19.03.2017.
03-04.06.2017.
26-27.08.2017.
28-29.10.2017.

Cena aranžmana: 45 eur
Cena aranžmana uz autentik kupon: 29.99 eur

- Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate -

Program putovanja:

1. dan:     BEOGRAD – SUBOTICA - PALIC
Okupljanje putnika na parkingu u bloku 42, preko puta “Buvljaka” u 08:00. Polazak iz Beograda. Putovanje ka *Subotici i obilazak centra grada. Fakultativna poseta Gradskoj kuci. Slobodno vreme, zatim polazak na Palic.

Šetnja po Palicu. Slobodno vreme za rucak i uživanje. Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan. Kasno popodne, odlazak do kompleksa „Majking Salaš“. Smeštaj u sobe i slobodno vreme. Nocenje.

2. dan:     PALIC – SEGEDIN – MORAHALOM - BEOGRAD

Dorucak. Fakultativni odlazak do Morahaloma u banju Eržebet 4*.  Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišcenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih casova (oko 15h) kada je predviden fakultativni polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodica. Slobodno vreme ili odlazak do hipermarketa (Auchan, Metro, Praktiker).  Polazak za Beograd oko 19.00h. Dolazak u vecernjim casovima.

Nacin placanja:
-    Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
-    Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
-    Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
-    Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosecne udobnosti, bez obuhvacenih usluga pica, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
-    1 nocenje sa doruckom u Majkinom salašu (1/2 ,1/3 sobe);
-    Usluge vodica u svakom autobusu;
-    Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
-    Banja Morahalom – 650 din + 800 din za ulaznice;
-    Segedin – 250 din;
-    Obilazak Gradske kuce u Subotici – 250 din;
-     Obilazak vinarije  Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 700 din;
-    Boravišna taksa i osiguranje: Odrasli  - 109 din boravišna taksa i 25 din osiguranje po osobi po noci;     Deca 7 -15 - 54.50 + 25 din; Deca 2 - 7 samo osiguranje 25 din;
-    Individualne troškove putnika.

* Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasicne arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevackoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Medu najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuca, Sinagoga i Palata Rajhl.
Palic: jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe gradevine s pocetka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobicajeno spokojstvo i mir cine Palic idealnim mestom za odmor. Cuveni Palicki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, vec i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.
Vinarija: 2000 godina Palicko vinogorje je tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istocnoj obali jezera i izgradena je u stilu secesije, karakteristicnom za Palic. Enterijer vinarije je ureden po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen  najmodernijom francuskom tehnologijom.
Etno park "Majkin Salaš" se prostire na imanju od 30 hektara. Nalazi se na  2,5 km od obale jezera Palic. Etno park se sastoji od dva salaša - Majkinog i Cvetnog, jezeraca, male ergele, dvorišta i ogromnih vocnjaka.
Segedin: Glavni (Secenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
U slucaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu, kako bi proverili da li ima dovoljno mesta. Ovaj program raden je na bazi 45 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016. Cenovnik br 1. od 15.10.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travel
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija