Dubrovnik Korčula Tragom Marka Pola 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 34% na putovanje Dubrovnik i Korčula – Tragom Marka Pola 5 dana / 2 noćenja / autobusom.

Dubrovnik Korčula Tragom Marka Pola 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona! Možete još da kupujete!
Do isteka ponude:
20171109
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 09.11.2017.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Dubrovnik i Korcula – tragom Marka Pola
Bileca, Trebinje, Mostar i Sarajevo
Dan primirja 10-14.11.2016 i Nova Godina  30.12.- 03.01.2017.
Prvi maj 28.04.-02.05.2017. i Dan primirja 09-13.11.2017.
5 dana / 2 nocenja / autobusom

Cena aranžmana: 134 eur
Cena aranžmana uz autentik kupon: 88 eur
- Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate -


Program putovanja:

1. Dan:    BEOGRAD – BILECKO JEZERO
Polazak iz Beograda, sa parkinga u bloku 42 (preko puta “Buvljaka”) oko 23 sata. Nocna vožnja kroz Srbiju i Bosnu i Hercegovinu uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje granicnih formalnosti.

2. Dan: BILECKO JEZERO – TREBINJE - DUBROVNIK
Dozalak na *Bilecko jezero i pauza za jutarnju kafu i dorucak u restoranu na obali jezera. Nastavak vožnje prema *Trebinju. Obilazak grada.  Slobodno vreme ili *fakultativni, obilazak manastira Tvrdoš i degustacija vina u njegovim podrumima. Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. Smeštaj u apartmane u Dubrovackoj župi. Posle odmora odlazak na docek na Stradun. SRECNA NOVA GODINA! Povratak u apartmane. Nocenje.

3. Dan: DUBROVNIK - KORCULA
Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korcula, gde je, prema legendi roden cuveni istraživac Marko Polo. Vožnja ka luci Orebic. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt i plovidba do Korcule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 16h povratak trajektom u Orebic. Povratak u apartmane. Nocenje.

4. Dan: DUBROVNIK – MOSTAR - SARAJEVO
Napuštanje apartmana. Polazak ka *Mostaru. Obilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka *Sarajevu. Šetnja Bašcaršijom i slobodno vreme za rucak. Kasno popodne polazak za Beograd i nocna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Srbiju uz pauze za odmor i granicne formalnosti.

5. dan SARAJEVO – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima. Kraj programa.

Nacin placanja:
-    Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana,
-    Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a,
-    Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.

Aranžman obuhvata:
-     Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosecne udobnosti, bez obuhvacenih usluga pica, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
-    Obilazak Bileckog jezera, Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
-    2 nocenja u ½ i  1/3 studijima i apartmanima u Dubrovackoj župi,
-    Usluge vodica u svakom autobusu,
-    Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:    
- Obilazak manastira Tvrdoš sa degustacijom vina – 8 EUR;
- Izlet na Korculu – 15 EUR + 4 EUR povratne karte za trajekt ;
- medunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;
- Doplata za jednokrevetnu sobu – iskljucivo na upit;
- Individualne troškove putnika.

* OPISI:
Bilecko jezero ispod izvora Trebišnjice, na oko 400 metara nadmorske visine, smestilo se najvece veštacko jezero na Balkanu…
Trebinje Obilazak grada uz laganu šetnju preko kamenog Arslanagica mosta iz 16. veka na reci Trebišnjici.   Šetnjom kroz uzane starogradske ilice videcemo Sat kulu, gradske zidine sa trgovima, gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Foto pauza na “Trgu Pesnika”  sa platanima starim preko 115 g. i kamenim fontanama. Ovde se mogu videti pokloni pesnika Jovana Ducica svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park).
Manastr Tvrdoš posvecen je Uspenju Presvete Bogorodice i podignut na stenama mesta Tvrdoša, kraj desne obale reke Trebišnjice. Podrumi manastira neguju tradicije srpskog monaškog vinogradarstva i Hercegovine, proizvodeci vina od autohtonih i internacionalnih sorti u podrumu iz 15. veka. Žilavka, vranac, šardone, kaberne sovinjon, ali i manastirska loza, proizvode se kombinovanjem drevnih i najsavremenijih tehnologija.
Dubrovnik Obilazimo Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva cesma, kule Revelin i Mulo.
Ston je gradic s najdužim kamenim zidom u Evropi (5,5km), uskih tihih ulica, starih otmenih kuca i tragova drevnih kultura rasutih okolo. Njegova vrednost kao grada soli potvrduje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svetu.
Korcula je spoj šik Dubrovnika i prekrasnih prirodnih lepota. Srednjevekovni stari grad Korcula smešten je na uskom poluostrvu. Razgledanje grada: Katedrala sv. Marka, trg s vecnicom, gradska vrata, kula Revelin i kuca Marka Pola.
Mostar Razgledanje  Starog mosta, Krive cuprije, kule oko Starog mosta, Tabhane, ulice Kujundžiluk…
Sarajevo Saraj, Vjecnica, Inat kuca, Latinska cuprija, katedrala i srpska Saborna crkva, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do Bašcaršije, Morica Han, kazandžiluka.

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 15 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
U slucaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program raden je na bazi 30 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.

Cenovnik br 1. od 15.10.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travel
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija