Banja Ždrelo Manastir Gornjak 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 37% na putovanje Banja Ždrelo i manastir Gornjak.

Banja Ždrelo Manastir Gornjak 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona! Možete još da kupujete!
Do isteka ponude:
20171126
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 26.11.2017.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Banja Ždrelo i manastir Gornjak
27.11.2016.
18.12.2016.
22.01.2017.
26.02.2017.
26.11.2017.

Cena aranžmana: 1900,00 dinara
Cena aranžmana uz autentik kupon: 1190,00 dinara

Konacno u Srbiji!  Bez dugih putovanja! Bez cekanja na granici! Bez ranog ustajanja!
Banja u kojoj cete dan provesti kao rimski senator.
Polazak iz Beograda u 08:00 sa parkinga u bloku 42, preko puta „Buvljaka“. Vožnja autoputem ka Svilajncu.

Obilazak manastira Gornjak. Manastir Ždrelo, kasnije nazvan Gornjak, na maloj zaravni iznad leve obale Mlave ispod strmih litica planine ježevica, zadužbina je kneza Lazara. Okolni predeo toliko je lep i živopisan, da je Ðura Jakšic sa oduševljenjem pevao: "Od Velikog Sela do samoga Ždrela, ko da je vila neka cilim razastrela". Feliks Kanitc je zapisao: "Zastali smo kao opcinjeni raskošnom idilom ovogu predela gde su boravili srpski pustinjaci". Manastir ?e podigunut 1378. godine, kada ?e knez izdao i osnivacku povelju, a patrijarh Spiridon je svojom duhovnom vlascu potvrdio.
Odlazak do Banje Ždrelo i korišcenje spa centra, bazena i Aqua parka.

Ždrelo - Mlavske terme, je jedinstveni wellness centar u Srbiji koji radi preko cele godine. Sastoji se od aqua parka sa dnevnim i nocnim kupanjem u toplim i termalnim vodama temperature od 30 do 40 stepeni.
U ponudi RUC-a Ždrelo - Mlavske terme nalazi se:
Aqua park sa toboganima koji radi preko citave godine, zatvoreni i otvoreni zimski bazen!
Objekat "Dvorac" sa wellness uslugama i
Restoran domace kuhinje kapaciteta 150 mesta.

Aqua park  raspolaže sa 6 bazena (2 zatvorena i 4 otvorena bazena). Sadrži bazene sa termalnom lekovitom vodom od 30-40C i bazen sa slanom hladnom vodom. Bazeni rade i leti i zimi a u zatvorenom bazenu nalaze se tobogani koji pružaju uživanje kako deci tako i odraslima.
Wellness centar vas svojim izgledom vraca u doba Rima i Vizantije. Na prvom spratu objekta nalazi se savremeni fitnes centar koji pored rucne masaže strucnih fizioterapeuta nudi još i saunu, solarijum, parno kupatilo, slanu sobu, relaks sobu kao i više razlicitih sprava za vežbanje i rekreaciju.
Povratak za Beograd. Dolazak u vecernjim satima.

Nacin placanja:

– Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
– Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosecne udobnosti, bez obuhvacenih usluga pica, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
- Obilazak manastira Gornjak;
– Usluge vodica u svakom autobusu;
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne usluge:
– Rucak u restoranu u Banji ždrelo – prema cenovniku restorana;
– Ulaznice za bazen – 500 dinara po osobi;
– Ulaznice za welness centar – 300 dinara po osobi;
– Individualne troškove putnika

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Ovaj program raden je na bazi 65 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.

Cenovnik br 1. od 15.10.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travel
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija