Đavolja Varoš Čudo Prirode 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 34% na putovanje Ðavolja Varoš Čudo Prirode 3 dana 1 noćenje autobusom!

Đavolja Varoš Čudo Prirode 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona! Možete još da kupujete!
Do isteka ponude:
20171007
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 07.10.2017.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Ðavolja varoš - cudo prirode
Kopaonik, Vrnjacka banja i Župa aleksandrovacka

30.04-01.05.2017.
27-28.05.2017.
12-13.08.2017.
07-08.10.2017.

Cena aranžmana iznosi 59 EUR.
Cena aranžmana uz autentik kupon: 39 EUR

Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate

Program putovanja:

1. dan – Beograd – Kuršimlija - Ðavolja Varoš – Prolom banja - Kopaonik

Polazak u sa parkinga u bloku 42 (preko puta Buvljaka) u 07:30 casova. Putovanje autobusom u pravcu Kuršumlije. Odlazak do Kuršumlije u kojoj se nalaze prve dve znacajnije zadužbine srpskog vladara Stefana Nemanje. To su crkve posvecene Bogorodici i svetom Nikoli. Po predanju su od olovnog krova crkve svetog Nikole pravljeni kuršumi pa je i grad dobio ime Kuršumlija.

Nastavak puta ka Ðavoljoj varoši i obilazak jedinstvenog spomenika prirode koji je ušao u finalni izbor 7 novih cuda prirode. Tamo se, u “Ðavoljoj” i “Paklenoj” jaruzi nalaze 202 zemljane figure, razlicitih oblika i dimenzija, visine od 2 do 15 m, širine od 0,5 do 3 m, sa kamenim kapama na vrhu. One nastaju kao rezultat specificnog erozivnog procesa koji traje vekovima. Figure se obrazuju, rastu, menjaju, skracuju, postepeno (vrlo sporo) nestaju i ponovo stvaraju. Deluje nestvarno...

Ovaj geomorfološki fenomen je jedinstven u našoj zemlji i vrlo redak u svetu.

Obilazak Ðavolje varoši i slobodno vreme za rucak ili odmor.

Nastavak puta ka Kopaoniku. Dolazak u hotel. Nocenje

2. dan – Kopaonik – Aleksandrovac – Vrnjacka banja - Beograd

Dorucak. Zajednicna šetnja i uživanje u planinskoj prirodi nacionalnog parka Kopaonik.

Polazak ka Aleksandrovcu i odlazak na fakultativnu degustaciju vina i zakusku u župskoj vinariji. Aleksandrovacka župa je jedno od mesta u Srbiji sa najdužom neprekinutom tradicijom vinogradarstva. Ovde je i knez Lazar imao svoje vinograde, a francuski konzul Deko je 1904. župu nazvao srpskom Šampanjom, poredivši je sa tom oblašcu u Francuskoj pre svega zbog klime, koja izuzetno pogoduje uzgoju vinove loze.

Dolazak u Vrnjacku banju, mesto u kojem su još Rimljani otrkili lekovita svojstva termalnih voda. Banja ima 7 lekovitih izvora. Pored toga poznata je po parkovima kroz koje voze fijakeri (nekada su se u njima vozili Desanka Maksimovic, Ivo Andric, Maksim Gorki, Danilo Bata Stojkovic…). Od 2011. ureden je Japanski vrt na 3000 hekrata. Srž vrta je malo jezero sa ostrvcem, cajna kucica,a na brdu mali kaskadni vodopad i most...

Nezaobilazno mesto u Vrnjackoj banji je most ljubavi, prvi na kojem je u Srbiji zapoceo obicaj “vezivanja” ljubavi, stavljanjem katanac sa imenima dvoje zaljubljenih na ogradu mosta. Za njega je vezana jedna divna ali i tužna prica o ljubavi oficira Relje i uciteljice Nade, koja je zapocela ovaj obicaj…

Polazak ka Beogradu i povratak u vecernjim casovima.

Nacin placanja:
– Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
– Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
- Prevoz modernim, visokopodnim turistickim autobusom sa audio-video opremom i klimom
- 1 nocenje sa doruckom u JAT apartmanima na Kopaoniku
- Boravišnu taksu za smeštaj na Kopaoniku
- Hotelsko osiguranje
- Usluge vodica u svakom autobusu
- Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Degustacija vina i zakuska u vinariji  – 7 EUR
- Ulaznice za spomenik prirode "Ðavolja varoš" - 350 RSD
- Doplata za jednokrevetnu sobu – iskljucivo na upit
- Individualne troškove putnika

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
U slucaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program raden je na bazi 45 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.

Uz ovaj program važi cenovnik br. 1 od 15.03.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travel
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija