Radionica Crtanog Filma Beograd Popusti

tweeter baner
190 dinara umesto 1000 dinara za Jednu Radionicu Crtanog Filma za Vaše Dete u trajanju od jednog dvočasa.

Radionica Crtanog Filma Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
10 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 062/88-42-560
  • Obezno je blagovremeno otkazivanje (24 sata pre ugovorenog termina) ako niste u mogućnosti da dođete na zakupljeni termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
  • Poneti patofne / patike sa sobom zbog specifičnog načina rada, korelacije sa ostalim radionicama, posebno sportskom. Ne važi za Školicu klavijature.
  • Promotivna radionica u trajanju od  90 minuta za decu od 4-10 godina. Radionice se odvijaju po dinamici od jednog dvočasa (90 minuta) nedeljno u dva termina (radni dan ili vikend) u grupama do 10 polaznika. Izuzetak je Školica klavijature – početnica gde čas traje 30 minuta. Dinamika dva časa nedeljno.
  • Rok iskoristivosti kupona 01.04.2015.
Beograd - Multi Kreativna Studio Zoran
Gavrila Principa 29, Savski Venac

062/884-25-60


Mapa
PUNA CENA JEDNE RADIONICE 1000 DIN, SA POPUSTOM 190 DIN

- vrste crtanog filma
- sredstva animacije
- taumatrop
- animacija na papiru
- animiranje predmeta
- animacija peskom
- animacija uz pomoć kolaža i plastelina
- digitalni fotapart i kompjuter (osnovne tehnike potrebne za crtani film)
- pravljenje mini studija od priručnog materijala
- komponovanje muzike za animirani film
 
Edukacija dece u estetskom, likovnom, muzičkom... aspektu,i kao glavno, sticanje znanja i veštine u ovom specificnom filmsko-artističkom izrazu.
Radionica crtanog filma se odvija po dinamici od jednog dvočasa (90 minuta) nedeljno u dva termina (radni dan ili vikend) u grupama do 10 polaznika.
Po čemu je ponuda u MKS ZORAN jedinstvena  u gradu.
 
Ono što izdvaja "Multi kreativni studio Zoran" od ostalih sličnih ponuda u gradu je kolažni metod rada - multidisciplinarni pristup u okviru svake pojedinačne radionice, što je bitna novost u trenutnoj ponudi; jer slobodno možemo reći da je sa ovim pristupom korelacija izvršena sa svim aspektima razvoja deteta u okviru samo jedne aktivnosti. Na ovaj način se dete ujedno duboko motiviše za rad. Svi oni koji Vas ubeđuju da Veše dete može biti skoncentrisano i sve vreme aktivno radeći jednu aktivnosti sat i po, ili još gore dva - sata, najblaže rečeno, ne govore istinu. NI mi Vam to ne možemo garantovati, ali smatramo da je naš pristup daleko prilagođeniji jer dečija psihologija kaže da je koncentracija dece daleko, daleko manja od te minutaže. Umesto statičnosti i jednoličnosti, dečiji sveti gral je u dinamičnosti i raznolikosti.

Koje mi rešenje nudimo, najlakše cemo Vam to objasniti na primeru.
 
Primer: U okviru likovne radionice deca sa koriste tehnikom kolaža, preciznije fito-kolažom. Tema - Ribe.
Razgovaramo koristeći očigledna sredstva, enicklopedije, fotografije o rečnoj i morskoj fauni, karekteristikama riba: izgled tela, peraje, škrge, riblji mehur, krljušt ..., staništu, ishrani, vrstama itd. Prelazimo na izradu kolaža, a izgled suvog lišća nam u mnogome pomaže jer nalikuje ribljem telu. Dok se lepak suši organizujemo pokretnu igru " Ribari i ribice". Isečamo fito kolaž po njegovim konturama i na panou "punimo more" našim ribicama. Komentarišemo radove i vršimo estetsku analizu. Za kraj pevamo, uz pratnju sintisajzera, dečiju pesmu "Ribar - V. Tomerlin" dok deca na instrumentima nalik Orfovom instrumentarijumu aktivno učestvuju u sviranju.
 
Težište rada (većina vremena) je bilo na likovnoj kulturi ali smo na ovaj način povezali likovnu radionicu sa ekološkom, muzičkom i sportskom... i time su deca nadogradila i obogatilla svoju ličnost i u saznajnom segmentu, umetničkom, fizičkom, govornom, socio-emocionalnom, kognitivnom ...  a Vaše detete je, što je njemu najbitnije, bilo zanimljivo.
 
U okviru i svih ostalih radionica vršiće se korelacija na sličan način.
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija