Autentik.rs Popusti - Posaljite Nam Ponudu - Kolektivna Grupna Kupovina Srbija Aktivne Ponude

POŠALJITE NAM PONUDU


Zahvaljujući Vašim sugestijama, naše ponude su raznovrsne i interesantne!


Šaljite nam i dalje svoje ideje i želje, a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo! Takođe, ukoliko Vam se svidela neka prošla ponuda, a niste stigli na vreme da je kupite, sugerišite nam, da bi smo mogli eventualno da je ponovimo!


Javite nam se putem naše kontakt stranice, ili jednostavno “bocnite” dugme pored ponude za koju bi ste želeli da se ponovo aktivira. Jer, mi smo tu zbog Vas!


ZA PRAVNA LICA


U današnje vreme gotovo je nemoguće započeti biznis koji nije već viđen, gde nemate konkurenciju i za koji znate da će sigurno doneti uspeh i zaradu.

 

Tržište je prezasićeno, a konkurencija velika. Jedini način da svoje poslovanje podignete na viši nivo i izborite se sa konkurencijom jeste dobra reklama i kvalitetni proizvodi i usluge.

Ako su cene previsoke, potencijalni potrošači ce tražiti kod konkurenata niže cene, ako su preniske, često se javljaju predrasude da proizvodi ili usluge nisu dovoljno kvalitetni…


Jedan od najboljih načina da zadržite postojeće potrošace, steknete nove i da ljudi čuju za vas je dobra reklama.

 

A šta je bolja reklama od povremenog ekstra popusta za stalne korisnike, ili za nove koji žele priliku da po nižoj ceni imaju mogućnost da isprobaju Vaš proizvod ili uslugu i odluče da li im odgovara!


Naš cilj je da Vas predstavimo u najboljem svetlu potencijalnim kupcima i korisnicima usluga.


Svakog dana posetiocima naseg sajta nudimo po jednu atraktivnu ponudu, reklamirajući samim tim i firmu koja stoji iza te ponude.

 

Detalje o ponudi i firmi takođe objavljujemo i na našoj Facebook stranici i šaljemo korisnicima putem email-a, čime stičete mogućnost da za Vas i Vašu firmu čuju desetine hiljada ljudi.


Ulaganje u ovakav vid reklame se pokazalo kao vrlo efikasan marketinški potez, koji za sobom ne povlači rizike i ima odmah merljive rezultate!


Ukoliko Vaša ponuda uspe, imate zagarantovan broj novih korisnika usluga, samim tim i zaradu, a ukoliko ne uspe – nemate nikakvih troškova.

 

Uslov za reklamiranje na našem sajtu autentik.rs je da date popust od 10% do 90% potencijalnim kupcima Vašeg proizvoda ili usluge, a radi što efektivnijih rezultata, najbolje bi bilo da kontaktirate nas menadžment tim, koji bi Vam pomogao svojim savetima i sugestijama u izboru proizvoda ili usluge i popustu koji bi ste odobrili.


Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz RobeIzdavanje Apartmana Beograd

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija