Tretman Dubinskog Čišćenja Lica Mikrodermoabrazijom Novi Sad Popust

tweeter baner
690 dinara umesto 1300 dinara za Tretman Dubinskog Čišćenja Lica Mikrodermoabrazijom - Vakumom uz Odgovarajuću Masku i Hidratantnu Kremu! Kozmetički Salon Zvončica 021 Novi Sad.

Tretman Dubinskog Čišćenja Lica Mikrodermoabrazijom Novi Sad Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu / 1 Tretman
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 11-19h / subotom 09-16h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 065/536-01-46    060/536-01-46
  • Rok iskoristivosti kupona 01.02.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon nije moguće iskoristiti.
Novi Sad - Kozmetički Salon Zvončica 021
Stevana Musića 9/1/16
21000 Novi Sad


065/536-01-46
060/536-01-46


Mapa
Ponuda Obuhvata: Tretman Dubinskog Čišćenja Lica Mikrodermoabrazijom - Vakumom uz Odgovarajuću Masku i Hidratantnu Kremu.

Mikrodermoabrazija je klinički metod progresivne abrazije površine kože lica mikrokristalima koja:

- Stimuliše i obnavlja ćelije kože,
- Ispravlja fine bore i usporava stvaranje novih,
- Uklanja staračke pege i ožiljke od akni

Mikrodermoabrazija je proces površinskog otklanjanja stratum korneuma i efikasne redukcije finih linija bora oko očiju, fleka na licu i sitnih bubuljičnih ožiljka. Ovom procedurom stimuliše se obnavljanje kožnih ćelija i stvaranje kolagenih vlakana. Zasnovana je na dejstvu mikrokristala koji se sistemom aspiracije nanose na kožu, vršeći pri tom piling i čineći kožu glatkom. Koža se nakon tretmana brzo i vidljivo poboljšava, a pacijent može nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Jedan tretman traje oko 40 minuta i on je potpuno bezbolan, s tim što se 6 tretmana sprovode u razmaku od 2 do 3 nedelje.

Pacijentkinja treba da na tretman dođe  sa čistim licem bez šminke i bez stavljanja bilo kakvih krema pre samog tretmana.
Studio lepote “Zvončica“ Vam nudi depilaciju voskovima koji ne nadražuju kožu, nežno ali iz dubine odstranjuju dlačicu, slabe njen koren a to znači da je u svakom sledećem izrastanju ona slabija i tanja. Zaboravite na brijače i aparate za depilaciju. Upotrebom profesionalne kozmetike postižu se sjajni dugotrajni rezultati. U prijatnom ambijentu salona, pored depilacije možete uraditi tretmane lica, manikir, pedikir, i još puno toga. Kozmetički salon Zvončica 021 nudi sve što je potrebno da izgledate i osećate se lepo.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija