Nova Godina Doček 2016 Toskana Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 31% za Doček Nove Godine u Toskani 6 dana 3 noći autobusom! FIRST MINUTE - NOVA GODINA U FIRENCI (TOSKANA) ZA SAMO 129 EVRA!!!!!

Nova Godina Doček 2016 Toskana Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 29.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
NOVA GODINA U TOSKANI

FERARA - SIENA - SAN ÐIMINJANO - LUCA - PIZA - PRATO - FIRENCA  

29.12.2015 - 03.01.2016
AUTOBUSOM 6 dana / 3 noci

CENA 199eur
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 129eur po osobi / FIRST MINUTE


FIRENCA - Smeštena na reci Arno u regiji Toskana. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Ðoto, Leonardo da Vinci, Mikelandelo, Donatelo, Boticeli…u ovom gradu je rodjen i Dante Aligijeri!
PIZA - Grad koji svi prepoznajemo po njegovom KRIVOM TORNJU…ali tu  je i cuvena krstionica i mnoge druge znamenitosti na “polju cuda”…
LUKA - Za ovaj grad se moze reci  da je jedan od najlepsih gradova regije Toskana.
SIENA - Poznata turisticka destinacija u regiji Kjanti,poznatoj po proizvodnji vrhovnih vina.
SAN ÐIMINJANO - Srednjovekovni grad koji je sacuvao duh 13. Veka i koga sa razlogom zovu “grad 100 tornjeva”.
PRATO - dan ili više u Pratu otkriva kulturnu i istorijsku prošlost ovoga grada koja se ukršta sa indstrijskom sadašnjosti Jedan od razloga da obidete Prato je kolac “biscotti” dva puta pecen kolacic koji se umace u slatko vino ili kafu nazivaju ga “Prato di biscotti” i orginalni možete kupiti samo ovde. Katedrala Duomo di Prato cuva jednu od najvecih relikivija sveti pojas device Marije koji se prikazuje javnosti  na pet praznika godišnje.Prato je cuven po muzeju tekstila, mortadeli iz Prata…
FERARA - grad u pokrajini Emila Romagna kojim dominira zamka Castello Estense, ono što je Firenca u Renesansi bila za slikarstvo to je Ferara  za muziku….

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN 29.12.2015- BEOGRAD
Polazak sa parkinga kod Buvljaka u bloku 42 na Novom Beogradu u 18:00h. Skup putnika u 17:30h.Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN 30.12.2015.- FERRARA – MONTECATINI TERME
Dolazak u Ferraru koja se nalazi u pokrajini Emilia Romagna.grad ima 130000 stanovnika i kako italijani vole da kazu spada u jednu od najbolje cuvanih tajni Italije. Posebno treba istaci zaostavstinu porodice D Este jer njihove  mnogobrojne palate velikog umetnickog bogatstva oduzimaju dah.Obilazak Piazza Savonarola, Castello Estense,Katedrala St.Georgie…Slobodno vreme do nastavka puta u Montecatini. Smestaj u hotel.Slobodno vreme za uzivanje u banji.Nocenje.
 
3.DAN 31.12.2015.- MONTECATINI-SIENA-S.ÐIMINJANO
Dorucak. Celodnevni fakultativni izlet ka  živopisnim predelima oblasti Kjanti, svetski poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Poseta  srednjovekovnom gradicu  San Ðiminjano  koji je ocuvao svoj istorijski centar . Grad je poznat po nadimku “Grad  tornjeva”.Slobodno vreme. Nastavak puta za Sijenu. Šetnja gradom uz razgledanje Duomo – jedna od najlepših katedrala Italije „Znameniti Trg “Il Campo“ na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini u predvecernjim casovima .Priprema za docek NOVE GODINE.Fakultativni odlazak (prevoz) do Firence gde cete uzivati u spektakularnom doceku na prelepim Trgovima najlepseg renesansnoog grada u Italiji.Povratak u Montekatini u 01:15h.SRECNA NOVA GODINA ? Nocenje.

4.DAN 01.01.2016.- MONTECATINI -LUCA-PIZA
Kasni Dorucak-Oko 11:30h fakultativni izlet u Pizu i Luku. U Pizi obilazak znamenitosti na jedinstvenom “Polju cuda”: Krstionica koju je Dante nazvao “Moj prelepi Sv.Jovan”, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Slobodno vreme.Nakon toga odlazak u jedan od najlepsih gradova regije Toskane  Luku. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuca Ðakoma Pucinija... Slobodno vreme. U predvecernjim casovima povratak u Montekatini i.Nocenje.
5. DAN 02.01.2016.-MONTECATINI-PRATO-FIRENCA Dorucak.Napustanje hotela.Mogucnost fakultativnog odlaska u Prato grad koji  se nalazi u srcu regije Toskana i koji osvaja svojim sarmom.Cuven po razvijenoj tekstilnoj industriji i Kraljevskoj tvrdjavi iz 13.veka.Pauza za kaficu (macchiato) i poseta  šoping centru „I Gigli“ u blizini Prata.Slobodno vreme za soping.Nastavak voznje do Firence Jednom od najposecenijih gradova sveta,koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujuci uzdizanju mocne bankarske porodice Medici. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim cuva najvece umetnicko blago sveta!Po dolasku obilazak:Piazza Santa Maria Novela,Piazza della Signoria,katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik,Ponte Vechio,Palazzo Uffici…Slobodno vreme do polaska.Nastavak putovanja ka Srbiji.

6. DAN: 03.01.2016.BEOGRAD Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

- placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate-

NACIN PLACANJA:
* Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka putovanja.
* Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.
* Karticama: Dina, Visa, Maestro, Master

ARANŽMAN OBUHVATA:
* Prevoz konfornim turistickim autobusom (klima, tv, dvd),
* Smeštaj na bazi 3 nocenja u Montecatiniju sa doruckom u hotelu 3*
* Usluga predstavnika agencije/vodica,
* Usluga lokalnog vodica u Firenci,
* Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
* Fakultativne izlete.:Sijena i San Djiminjano -30 eura/deca 15 eura
* Fakultativni prevoz do Firence za docek Nove Godine 15 eur
* Fakultativni izlet Luka i Piza -25 eura/deca 10 eura
* Fakultativni izlet Prato(soping centar i Firenca) 25 e
* Individualne troškove putnika
* Doplata za 1/1 sobu  65 eura.
* Medjunarodno zdravstveno osiguranje

SPECIJALNI NOVOGODISNJI PAKET:ZA SVE UPLACENE IZLETE POPUST 20%
NAPOMENA: Turisticka taksa  se placa na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur/danu.

NAZIV I OPIS MSEŠTAJA:
Hotel Alba 3* nalazi se u centru Monetcatinija. Sadrži restoran, recepciju.Sobe su 1/2, 1/3 imaju kupatilo, telefon.Dorucak je kontinentalni (samoposluživanje).

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
Cenovnik br. 1 od 12.11.2015.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija