Egina Kamariza Milesi Mitrovdan u Solunu 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 28% za putovanje - Egina Kamariza Milesi Mitrovdan u Solunu 6 dana 3 noćenja autobusom!

Egina Kamariza Milesi Mitrovdan u Solunu 2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 25.11.2015.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
Egina, Kamariza, Milesi, Mitrovdan u Solunu
Termin: 25.11.-30.11.2015.

Cena:  200e
Cena uz autentik kupon: 145e


1.dan - Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima (u dogovreno vreme), i noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.

2.dan – Dolazak do malog gradića Milesi u kojem ćemo obići manastir Preobraženja koji je osnovao starac Profirije Kavsokalivijski. Odlazak u Atinu, u čijoj okolini je predviđen smeštaj u vili/hotel u 1/2 , 1/3 , 1/4 i 1/5 sobe sa kupatilom.

3.dan – Buđenje i odjava iz vile/hotela i odlazak do Lavrija (Kamarize) do starca Nektarija Vitalisa kojeg je čudesno iscelio Sveti Nektarije od raka pluća i koji se pominje u akatistu ovom divnom svetitelju. Dolazak u Pirej i prelazak trajektom na Eginu. Usputni obilazak manastira Svetog Nektarija, a potom noćenje u Ag.Marini u hotelu/vili u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama sa kupatilom ili manastirskom konaku (nekategorisan smeštaj) ukoliko dobijemo blagoslov.

4. dan – Ustajanje rano ujutru i liturgija u manastirskoj crkvi posvećenoj Svetoj Trojici gde su mošti Svetog Nektarija, a potom i obilazak manastirskog kompleksa (u toku je gradnja velelepnog hrama Svetog Nektarije gde se služi samo o velikim praznicima). Obilazak manastira Sv.Ekaterine koji se nalazi u neposrednoj blizini manastira Svetog Nektarija. Povratak za Pirej u popodnevnim časovima, i polazak za Paraliju. Dolazak u večernjim časovima i smeštaj u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama sa kupatilom.

5.dan - Liturgija na praznik Sv.Dimitrija Solunskog (po našem kalendaru) u crkvi gde su mošti ovog divnog svetitelja, zaštitnika grada Soluna. Obilazak Soluna, a potom polazak za Beograd u popodnevnim časovima.

6. dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima

Moguće plaćanje na 6 rata (septembar - februar 2016., uz deponovanje čekova)

Cena podrazumeva:
- prevoz autobusom turističke klase
- prevoz trajektom do Egine i nazad
- 3 noćenja (u privatnim vilama / hotelima ili konacima manastira)
- vodjstvo i organizaciju puta

Cena ne podrazumeva:

- obroke
- međunarodno osiguranje (600 dinara)
- individualne troškove

Ovaj program je rađen na bazi 40 putnika! Važe OUP organizatora putovanja agencije Lovćen – OTP 259/2010

Ovo putovanje je pokloničko, tako da smeštaj nije kategorisan, ali je nadasve pristojan, u autobusu se slušaju isključivo duhovne pesme.

Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja putnika najkasnije 7 dana pred polazak, i izmenu redosleda obilazaka i smeštaja zbog nepredviđenih okolnosti.
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija