Novogodišnji Šoping Trst 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 50% na Jednodnevni Novogodišnji Šoping Trst!

Novogodišnji Šoping Trst 2015 Popust
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 11.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
TRST ŠOPING - Palmanova
Trst je mesto gde se susrecu mnoge religije, cije glavne crkve se nalaze tu vec vekovima. Tu su i razliciti arhitektonski stilovi njegovih gradevina: neoklasicizam, secesija, eklekticni i barokni stil, koji se skladno nadopunjuju, kao i gradevine iz 18. veka i rimske ruševine. Ocaravajuci grad Trst, proteže se izmedu oštrog Kraša do Jadranskog mora i turistima nudi doživljaj jedinstvenog i nezaboravnog boravka. U pitanju je pogranicno podrucje i trgovacka luka s burnom prošlošcu, od davnina do novijeg doba…

27.11.2015.
11.12.2015. (Božicne rasprodaje)

CENA ARANŽMAN: 70€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 35€

deca do 12 godina 30€

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan Polazak autobusa sa glavne Lastine stanice (dolazni peroni) u 22h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i granicnih formalnosti.

2. dan  Dolazak u Trst u jutarnjim casovima. Razgledanje Trsta i poseta crkvi Sv. Spiridona. Slobodno vreme za šetnju i prvu jutarnju kafu u centru. U podnevnim casovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, decja i sportska garderoba, igracke, stvari za kucu, pokloni, cipele, šminka…). Fakultativno odlazak do tržnog centra TIARE, koji se nalazi desetek kilometara od Palmanove – u pitanju je novootvoreni tržni centar sa 150 prodavnica, koji u svom sastavu ima i IKEA prodavnicu. Slobodno vreme za šoping. Povratak u Plamanovu. Slobodno vreme do vecernjih casova kada je predviden polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske…

3. dan  Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz na navedenoj relaciji
– razgledanje prema programu
– posetu tržnom centru PALMANOVA www.palmanovaoutlet.it
– usluge pratioca grupe
– troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– individualne troškove
– fakultativni odlazak u tržni centar TIARE http://www.tiareshopping.com, u cijem sklopu se nalazi IKEA - 5€ (potrebno je minimum 25 prijavljenih osoba za realizaciju izleta)
– medunarodno zdravstveno osiguranje (mogucnost placanja u agenciji)

U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Molimo Vas da se pre zakljucenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora koji su uskladeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija