Novogodišnji Šoping Segedin 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 54% na Jednodnevni Novogodišnji Šoping Segedin!

Novogodišnji Šoping Segedin 2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 28.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
Novogodišnji Šoping Segedin 2016

Segedin - jednodnevni izlet - autobusom

28.11.2015.

CENA ARANŽMANA: 2.600,00 rsd.
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 1.200,00 rsd.


Jedanaestak kilometara od Horgoša, pedeset od Kelebije, nalazi se madarski gradic Segedin. Osim što je idealno mesto za šoping, Segedin je takode i gradic u kojem možete da uživate u šetnji, kolacima i pikantnom gulašu. Grad poplocanih trgova i ornamentisanih gradevina koji ima više turistickih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Takodje je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u ovom delu Evrope.

Program putovanja:

Sastanak putnika u 05:15 casova na parkingu preko puta OTC-a „Buvjak“, a polazak iz Beograda, u 05.30 casova. Iz Novog Sada polazak u 06:45 casova sa parkinga kod Lokomotive. Dnevna vožnja novosadskim auto-putem, preko granicnog prelaza Horgoš. Dolazak u Segedin u prepodnevnim casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Razgledanje i upoznavanje sa gradom u pratnji vodica: Glavni (Secenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru. Individualni obilazak jednog od tržnih centara ARKAD. Odlazak do hipermarketa  Auchan (bivša Cora),Metro, Praktiker. Polazak oko 19h. Dolazak u Novi Sad/ Beograd u kasnim vecernjim casovima.Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji / mesta se odredjuju prema prijavi
- razgledanje Segedina sa vodicem
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:
- medunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 58 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din
- ostale neimenovane individualne troškove

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija