Novogodišnji Šoping Budimpešta 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 51% na Jednodnevni Novogodišnji Šoping Budimpešta!

Novogodišnji Šoping Budimpešta 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 18.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
Novogodišnji Šoping Budimpešta 2016

18.12.2015

Cena aranzmana: 39 eur
Cena aranzmana uz autentik kupon: 19 eur


Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom cine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sent Andreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno vas nece ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih dogadaja i sadržajnost programa, garancija su sigurno dobrog provoda. Ova prestonica Madarske može se pohvaliti prizorima sa Dunava, pikatnom kuhinjom, vinima ali i hramom brzine –Hungaroringom, stazom koje je duga 4381 metar. Osim slanih specijaliteta, Madari se mogu pohvaliti i svojim poslasticarskim umecem. Kažu da ko nije pojeo “Žerbo” tortu u istoimenoj poslasticarnici, koja je inace najstarija u Evropi, na Veresmarti trgu, taj nije ni bio u Budimpešti. Inace osim ove, probajte i “Esterhazi”, “Saher” ili “Doboš” tortu…

1.dan  Polazak iz Beograda oko 23 casova i Novog Sada oko 00:30 casova.Vožnja prema Madarskoj sa usputnim pauzama i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan  BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu oko 07h u zavisnosti od zadržavanja na granicama i uslovima puta. Po polasku panoramsko razgledanje Budimpešte: Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom… U dogovoreno vreme fakultativni izlet do TC Campona i Tropikarijuma, carobnog susreta sa podvodnim svetom u urbanoj sredini. Boravak u Tropikarijumu do dogovorenog vremena, kada se krece nazad za Beograd. Za one koji ne želi fakultativni odlazak u Tropikarijum, slobodno vreme u tržnom centru u kome se i on sam nalazi.

3. dan BUDIMPEŠTA – NOVI SAD - BEOGRAD
Vožnja kroz Madjarsku prema Srbiji sa usputnim zadržavanjima i obavljanja granicnih formalnosti. Dolazak u raniim jutarnjim casovima u Novi Sad i Beograd  (Kraj usluga)
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija