Novogodišnji Šoping Beč 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 38% na Jednodnevni Novogodišnji Šoping Beč!

Novogodišnji Šoping Beč 2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 11.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
Novogodišnji Šoping Bec 2016
PARNDORF - BEC
11.12. - 13.12.2015.

Cena aranžmana: 40 e
Cena uz autentik kupon: 25 €


BOŽICNE RASPRODAJE

Polazak iz Beograda i Novog Sada
Tržni centar Parndorf nalazi se u blizini Beca i jedan je od najvecih u regiji. U njemu se nalazi 150 prodavnica sa oko 600 robnih marki. Brendovi poput Armanija, Calvin Kleina, Diesela… mogu se naci u ovom centru. Za shopping po niskim cenama Parndorf je pravo rešenje.
"Grad na lepom plavom Dunavu" kako ga cesto nazivaju je ekonomsko, politicko i intelektualno središte Austrije. Evropski centar kulture, metropola jedinstvenog šarma i lepote i jedna od najpopularnijih urbanih destinacija sveta. Nekada glavno mesto habsburške monarhije i jedna od dve prestonice Austro-ugarske monarhije, centar muzike, u kome su živeli i stvarali veliki muzicari poput Mozarta, Beethovena, Schuberta i Johanna Strauss-a. Becka filharmonija, kao i Becki hor decaka su po svojim izvodenjima trijumfalno na vrhu i svaki put, iznova, ljubiteljima klasike ponudi ce jedinstvena muzicka dela. Ako ste zaljubljenici istorije i romanticnih sanjarenja, poseban doživljaj cini ce Vam šetnje srednjovjekovnim alejama, carskim trgovima, poseta Schoenbrunn palati ili kraljevskoj palati Hofburg. Mnoga atraktivna zdanja nalaze se duž Ring boulevarda, koji kao prsten okružuje središte grada. Izmedu ostalog tu se nalaze velicanstvena gradevina Votivkirche i Sveucilište MAK (Muzej primenjenih umjetnosti).

Program putovanja:

1.dan Sastanak putnika u 21:30 casova , na Novom Beogradu sa parkinga Otvorenog tržnog centra (Buvljak) Polazak u 22 casa. Iz Novog Sada polazak u 23:15 casova kod Lokomotive. Vožnja preko Madarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.dan Dolazak u Parndorf u prepodnevnim casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Slobodno vreme za šoping. U 12 casova fakultativni odlazak u Bec.Panoramsko razgledanje grada uz strucnog vodica. Slobodno vreme za uživanje u carobnom Becu.Polazak iz Beca u 17 casova i Parndorfa u 18 casova ka Srbiji.Vožnja sa uspustnim pauzama radi obavljanja granicnih formalnosti, i kratkih pauza za odmor.

3.dan. Dolazak u Novi Sad/Beograd u ranim jutarnjim casovima.Kraj aranžmana.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase (tv, dvd, klima) solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji / mesta se odredjuju prema prijavi
- panoramsko razgledanje Beca sa vodicem (iz autobusa)
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:
- medjunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 57,00 RSD, do 69 god 115,00 RSD, od 70 do 83 god 230,00 RSD
- ostale individualne neimenovane troškove
- fakultativni odlazak u Bec - 5 eur. (minimum prijavljenih za odlazak 30 putnika)
- placanje se vrši po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja-

NACIN PLACANJA:
- gotovinsko placanje 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
- preko racuna

Organizator putovanja Zeppelin Travel OTP 66/2014
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ZEPPELIN TRAVEL
USKLAÐENI SA YUTA STANDARDIMA
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija