Vojvođanska Tura Novembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 58% na Jednodnevnu posetu Vojvodini - Manastir Krušedol, Sremski Karlovci  (Saborna crkva, Karlovačka gimnazija, Bogoslovija, česma Četiri lava, Patrijaršijski dvor), Petrovaradin!

Vojvođanska Tura Novembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 29.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
VOJVOÐANSKA TURA
Jednodnevna poseta Vojvodini!
Manastir Krušedol, Sremski Karlovci
(Saborna crkva, Karlovacka gimnazija, Bogoslovija,
cesma Cetiri lava, Patrijaršijski dvor), Petrovaradin!

Cena aranzmana: 2950 dinara  
Cena aranzmana autentik kupon: 1250 dinara


29.11.2015
Program putovanja

Polazak u 08:30 h iz Beograda. Poseta Manastiru Krušedol - najznacajniji fruškogorski manastir, koji je osnovao Vladika Maksim (Ðorde Brankovic) sa svojom majkom despoticom Angelinom. Manastirska crkva je posvecena Blagovestima i bogato je oslikana – najstarije freske su sa polovine XVI veka i to su najznacajniji primerci baroknog slikarstva u Srbiji. U manastiru su sahranjeni svi clanovi porodice Brankovic, Kralj Milan Obrenovic, Knjeginja Ljubica, Arsenije III Carnojevic, Arsenije II Jovanovic i Stevan Šupljikac.

Dolazak u Sremske Karlovce - centar srpskog obrazovanja, duhovnosti i kulture u periodu od seobe Srba sa Kosova do pocetka XX veka. Obilazak najznacajnijih kulturno istorijskih znamenitosti Sremskih Karlovaca (Saborna crkva, Karlovacka gimnazija, Bogoslovija, cesma Cetiri lava, Patrijaršijski dvor). Slobodno vreme za individualno istraživanje ovog gradica.

• samostalna poseta Patrijaršijskom dvoru u kojoj se nalazi stalna postavka predmeta iz XVIII i XIX veka iz razorenih i ugroženih crkava u Bosni i Hrvatskoj,
• poseta Karlovackoj gimnaziji
• poseta nekom od vinskih podruma u Sremskim Karlovcima gde cete uz zanimljivu pricu o vinima i vinskoj proizvodnji imati prilike da degustirate cuveni karlovacki bermet i druga fruškogorska vina.
• Tokom boravka u Karlovcima preporucujemo i degustaciju cuvenog švapskog kolaca kuglof koji uz bermet slovi za najbolji suvenir iz ovog grada.

U 12,30 polazak iz centra Karlovaca do hotela Dunav gde je predvideno vreme za rucak za one koji to žele. Uživanje u vojvodanskim gastronomskim specijalitetima i pogledu na široki Dunav i Koviljsko petrovaradinski rit.

Nastavak putovanja ka Petrovaradinu i posecujemo crkvu Snežne Gospe. Ovde cemo cuti pricu ili legendu (prosudicete sami) o velikoj bici sa Turcima i veštom vojnom manevru vojskovode Eugena Savojskog 1716.g. koji je predvodio vojsku pod zastavama Austrougarske. Dolazak do Petrovaradinske tvrdave, simbola Novog Sada koja je zbog svog položaja i dominantnosti cesto nazivana i Gibraltar na Dunavu.

Dolazak u centar Novog Sada. Pešacka tura – obilazak užeg centra grada i glavnih atrakcija – Trg Slobode, katolicka crkva Ime Marijino - nezaobilazna na razglednicama grada, Gradska kuca, Zmaj Jovina ulica, Dunavska ulica, Vladicanski dvor i Saborna crkva. Nakon razgledanja predvideno je slobodno vreme za šetnju i samostalno razgledanje. Po završetku programa, okupljanje grupe ispred spomenika Svetozaru Mileticu na centralnom trgu grada - trgu Slobode do 18,25 h odakle ce vas naš vodic povesti do autobusa. Dolazak u Beograd oko 20h.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija