Sofija Izlet i Šoping Decembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 23% na Izlet i Šoping - Sofija Decembar autobusom!

Sofija Izlet i Šoping Decembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 04.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
SOFIJA
Izlet i šoping
Polazak
04.12.2015

Cena aranžmana iznosi: 30e
Cena uz autentik kupon: 23e


Sofija je glavni i najveci Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po velicini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politicki, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.

1. DAN –  Sastanak putnika u 23.30.na parkingu  u bloku 42(preko puta otvorenog trznog centra tzv.BuvljakNocnja vožnja ka Sofiji sa kracim pauzama,

2. DAN - Dolazak u prestonicu Bugarske u jutarnjim casovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodica. Po završenom razgledanju slobodno vreme za individualne aktivnosti ili vam predlažemo da posetite neke od najvecih tržnih centara u Sofiji. U 22.30 polazak za Beograd sa unapred dogovorenog mesta. Nocna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora…

3. DAN - Povratak u Beograd u ranim jutarnjim satima

Prilikom prijave placa se kao avans 10 e u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Komercijalne banke  na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Placanje može biti u gotovini, cekovima gradana,  ili preko racuna.

Aranžman obuhvata:
prevoz turistickim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
strucno vodstvo puta
razgledanje Sofije u pratnji vodica
troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
medunarodno zdravstveno osiguranje
individualne troškove putnika
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija