Novogodišnji Bal Sombor kao Nekad Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust za Doček Nove godine u Somboru!

Novogodišnji Bal Sombor kao Nekad Popust
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon!
  • Radno vreme: pon-pet 10-17h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 025/461-366 , 064/239-7070
  • Prilikom korišćenja kupona obavezujete se sa opštim uslovima agencije
  • Rok iskoristivosti kupona 31.12.2015.
  • Odmah po dobijanju kupona nazvati agenciju radi rezervacije mesta!
Sombor - Via Barka

Batinska br.13
25000 Sombor
Kratka 2


025/461-366
064/239-7070
Mapa
Novogodišnji bal – Sombor kao nekad!

Brojni tragovi visoko kulturnog i ekonomskog razvoja koje je Sombor u prošlosti imao, još uvek su upecatljivi na licu ovog grada i mentalitetu Somboraca. Najzeleniji grad Evrope u svom srcu krije tihu i skladnu arhitekturu, sa živopisnim trgovima, tornjevima i zvonicima. Sombor se kroz svoje galerije  ponosi se svojim nadaleko cuvenim slikarima, a prepoznaje se i u svojoj gastronomskoj posebnosti. Puno je razloga zbog kojih treba posetiti ovaj grad, ukrašen ponudom od dvadesetak živih salaša i cardi. Puno je razloga, a dobra je prilika, da osetite šarm starih vremena. Dobrodošli!

OTVORITE SRCE, DOÐITE U SOMBOR!
 
SOMBOR
31.12.2015. - 02.01.2016.

Puna cena je: 14700din,
Uz autentik kupon: 9890din


PROGRAM PUTOVANJA

Paket aranžman sadrži Novogodišnji Bal u vrhunskom ambijentu Cristal Lux sale, koja je ušuškana izmedu Gradskog Muzeja, stajališta cuvenih somborskih fijakera i u neposrednoj blizini Lodge In smeštaja. Uz bogati meni i obilje specijaliteta, sa neogranicenom konzumacijom domacih pica, somborski bal ce Vam doneti nezaboravne uspomene, kao nekad. Kasni dorucak, uz domacu rakiju, je prilika da okusite domacu hranu po cemu je ovaj kraj poznat.
Organizovani obilazak grada i kulturoloških lokacija, predviden je za prvi dan Nove Godine.
Vece na salašu, kao kruna ovog putovanja, nudi Vam svojevrstan izlet u prošlost i ambijent starih razglednica. Na jednom od najlepših somborskih salaša i opuštenu backu atmosferu, gosti ce uživati u izložbenom enterijeru nameštaja iz 19. veka. Salaš spada u kulturnu i istorijsku baštinu grada Sombora i nalazi se na popularnom Panonskom putu mira (Via Pacis Panonie).
Izobilnom vecerom i picem, domacin salaša poslužice goste svojim specijalitetima domace kuhinje, ciji autenticni ukus ne možete naci drugde. Idilicni ambijent krasice muzika starih somborskih majstora, koji ce Vam i ovo vece pretvoriti u nezaboravnu somborsku noc.

1. dan 31. decembar Beograd, Novi Sad, Sombor
Polazak autobusa iz Beograda u 13.00 sa parkinga (preko puta buvljaka, tacna adresa), a iz Novog Sada u 15.00 kod Lokomotive. Dolazak u Sombor i smeštaj uz pice dobrodošlice. Slobodno vreme i pripreme za Novogodišnju noc. Odlazak na organizovani Docek Nove Godine u Svecanu Salu Christal Lux. Nocenje.

2. dan 01. januar Sombor
Kasni vojvodanski dorucak. Organizovano razgledanje gradske kulturne baštine: obilazak gradskih trgova, Županije (gde cemo videti najvecu sliku na Balkanu “Bitka kod Sente” ), Karmelicanske crkve i obilazak kulturno umetnickog jezgra grada. Poseban kuriozitet ove fakultative je gospodin Mile Vojnovic, kustos i hronicar grada Sombora, koji na veoma zanimljiv i sugestivan nacin docarava duh starog Sombora. Slobodno vreme i pripreme za fakultativni odlazak na Vece na salašu. Nocenje.

3. dan 02. januar Sombor, Novi Sad, Beograd
Kasni dorucak. Slobodno vreme. Povratak u 15.00 za Novi Sad i Beograd, stizanje u popodnevnim satima. Kraj usluge.

Cene su izražene u RSD po osobi za termin 31.12.2015. - 03.01.2016.

Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 = 9.890 din

OPIS SMEŠTAJA

Lodge In – smešten u srcu grada, sobe su u savremenom stilu, udobne, klimatizovane i pokrivene bežicnim internetom.
Smeštaj možete videti ovde
http://www.lodge.in.rs/srb/

Cena ukljucuje:
prevoz autobusom visoke turisticke klase;
2 nocenja sa doruckom – americki buffet (na bazi švedskog stola), u sobama 1/2 i 1/2 sa pomocnim ležajem;
svecani docek Nove Godine – uz  bogat meni i neograniceno domace pice.

Cena ne ukljucuje:
fakultativni obilazak grada: trgovi, Županija, Karmelicanska crkva sa ulaznicom 150RSD;
Vece na salašu. Fakultativni odlazak na reprizu Doceka Nove Godine na salaš, tradicionalna topla dobrodošlica uz domacu rakiju i razgledanje fragmenata iz života tipicnog Backog salaša u mirnoj i spontanoj atmosferi koja krasi ovo mesto. Dah starog Sombora docarace nam obilna vecera backih spacijaliteta uz domace vino i muziku starih cardi.

Cena 2700 RSD
doplata za jednokrevetnu sobu 4000 RSD


Nacin placanja:

Placanje se vrši uplatom u Raiffeisen Banci na žiro racun 265-2510310000651-67. Uplatu je potrebno da izvršite u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen Banke na dan placanja. U polje primaoca upišite Via Barka, Batinska 13, Sombor. U polje Poziv na broj upišite Sombor. Za rezervaciju aranžmana je potrebno uplatiti 4500RSD, a ostatak najkasnije 10 dana pred polazak ili cekovima gradana sa realizacijom zadnjeg ceka do polaska.

Program je raden na bazi 50 putnika. U slucaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre pocetka putovanja.

POLAZAK I POVRATAK AUTOBUSA JE SA TACNO ODREÐENIH PARKINGA NAZNACENIM U PROGRAMU PUTOVANJA.
PREDVIÐENE PAUZE TOKOM PUTOVANJA SU NA 3 DO 4 SATA VOŽNJE I ZAVISE OD USLOVA NA PUTU.
POTPISIVANJEM UGOVORA PUTNIK JE DUŽAN DA PRIHVATI MESTO U AUTOBUSU KOJE MU DODELI AGENCIJA. NAKNADNE IZMENE NISU MOGUCE.
ORGANIZATOR PUTOVANJA ZADRŽAVA PRAVO IZMENE PROGRAMA PUTOVANJA (RASPORED POJEDINIH SADRŽAJA USLED OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI).
ZA SVE FAKULTATIVNE IZLETE NEOPHODAN JE MINIMUM 30 PUTNIKA DA BI SE REALIZOVALI.
AGENCIJA VIA BARKA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA OD RADNIKA AGENCIJE, KAO NI RADNIKA OVLAŠCENIH SUBAGENATA KOJI NISU U SKLADU SA ELEMENTIMA ZAKLJUCENIM U UGOVORU U PUTOVANJU.

Molimo Vas, da se pre zakljucenja ogovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Via Barka. Svojim potpisom ugovora slažete se sa Opštim uslovima putovanja agencija Via Barka.
SRECAN PUT!
Tim turističke agencije Via Barka Vam nudi mogućnosti da odputujete na nezaboravna putovanja po sjajnim cenama. Putujte sa nama!Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija