Budimpešta Bratislava Beč Decembar 2015 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 40% za Putovanje - Budimpešta Bratislava Beč Decembar 2015.-te godine, 4 dana 2 noći autobusom!

Budimpešta Bratislava Beč Decembar 2015 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 11.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
BUDIMPEŠTA - BRATISLAVA - BEČ
(4 dana / 2 noći, autobusom)
20.11. – 23.11.2015.
11.12. - 14.12.2015.

CENA ARANŽMANA: 125 €
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 75 €

doplata za 1/1 sobu 20 EURA (jednokrevetna soba na upit)

Bratislava je glavni i najveci grad Slovacke i sedište Bratislavskog kraja. Udaljena je samo 60 km od Beca, a pre Prvog svetskog rata njegovo je predgrade bilo povezano sa Bratislavom elektricnim tramvajem. S obzirom na medusobnu udaljenost, Bec i Bratislava su najbliži glavni gradovi u Evropi. Granice grada gotovo dosežu državne granice sa Austrijom i Madarskom.
Bec, ambijent "carstvujušceg grada Viene", kultura beckih kafea i opuštena atmosfera vinskih podruma i gostionica u kojima se pije "hojriger", što je becki naziv za mlado domace vino, deo su šarma austrijske metropole. Onima koji prvi put dolaze u Bec na raspolaganju stoje obilasci autobusom i oni atraktivniji fijakerom i brodovima. Cak i pešice se za relatvno kratko vreme upoznaju najznacajnije znamenitosti Beca, kao što su Opera, Hofburg, Muzej istorije umetnosti, Parlament, Burgteatar, Univerzitet, katedrala Svetog Stefana.
Budimpešta, madarska prestonica ce Vas uvesti u jedan romanticni, skoro bajkoviti svet u kome se preplicu vekovi. Budimpešta je jedno od onih mesta na kojima se prošlost može ne samo ocima videti, vec i "rukama dodirnuti". Budimpešta je kao jedinstven grad nastala 1873. godine, kada je došlo do ujedinjenja Pešte, koja se proteže na levoj obali Dunava i Budima i Obude, koji se nalaze na desnoj strani. Danas Budim i Peštu povezuje devet mostova. Iza njih je burna istorija, koja ukljucuje i razaranja u Drugom svetskom ratu i kasniju obnovu.

PROGRAM  PUTOVANJA:

1.DAN. BEOGRAD - BUDIMPEŠTA
Sastanak grupe na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra – tzv “Buvljak”) cetvrtak na petak noc,  u 00:00h, polazak autobusa je u 00:30h . Polazak iz Novog Sada oko 01:30h, sa železnicke stanice, ispred Lokomotive. Nocna vožnja sa kracim pauzama. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodicem: obilazak Trga Heroja, Andraši Bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrdave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni izlet sa strucnim vodicem u Sent Andreju (središte Srpske kulture i tradicije u Madarskoj). Obilazak trga i kuce Vuka Karadžica, Gradski trg, kuce Jakova Ignjatovica, Požarevacka, Beogradska i Grcka crkva, muzej SPC-e, krst Kneza Lazara. Slobodno vreme. Povratak u Budimpeštu. Posle odmora zaplovimo zajedno po lepom plavom Dunavu, uživajuci u zvucima  Mocartove muzike i upoznajmo Budimpeštu nocu. Nocenje.

2. DAN. BUDIMPEŠTA - BRATISLAVA
 Dorucak. Napuštanje hotela. Nastavak puta ka Bratislavi. Dolazak u Bratislavu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme do razgledanja prestonice Slovacke (Bratislavska tvrdjava, katedrala Sv.Martina, Mihajlska kapija, Slovacko pozorište, Hlavne Namjesti...). Slobodno vreme ili mogucnost odlaska na tradicionalnu veceru u neku od cuvenih pivnica (preporucujemo da probate supu od luka i gulaš sa knedlickama). Nocenje.

3. DAN. BRATISLAVA - BEC
 Dorucak. Napuštanje hotela. Odlazak do Beca. Panoramsko razgledanje prestonice Austrije i upoznavanje sa kulturno istorijskim spomenicima. Vožnja beckim krugom „dvojke“, cuvenim ringom, i razgledanje zimske rezidencije Hofburg sa strucnim vodicem. Nakon toga fakultativni obilazak letnje rezidencije austrougarskih vladara Šenbrun i poseta cuvenom Dunavskom tornju, odakle cemo imati priliku da vidimo Bec kao na dlanu... Slobodno vreme do polaska u Srbiju.

4. DAN. BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad/ Beograd u jutarnjim casovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv, dvd, klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji / mesta se  odredjuju prema prijavi;
- smeštaj u Bratislavi u hotelu 3* (lokalna kategorizacija) u 1 / 2, 1 / 3  na bazi 1 ND, (dorucak kontinentalni)
- smeštaj u Budimpešti u hotelu 3*(lokalna kategorizacija) u 1 / 2, 1 / 3  na bazi 1 ND, (dorucak kontinentalni)
- razgledanje po programu uz pratnju strucnog vodica,
- troškove organizacije putovanja;
- Agencijske usluge

Cene aranžmana ne obuhvata:
- medjunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 115 din, do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460 din;
- fakultativne izlete;
- ostale individualne neimenovane troškove;

Fakultativni izleti:
- Krstarenje Dunavom uz šampanjac - 15 eura
- Sent Andreja sa vodicem - 10 eura
- Vecera u bratislavskoj pivnici - 15 eura
- Šenbrun (imperial tura) - 20 eura
- Dunavski toranj - 10 eura

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Hipo Alpe Adria Banje na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 15  dana pred put.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije. Neki od hotela sa kojima saradujemo: Budimpešta-Hotel 3* NAP, Bratislava - Hotel 3* INCHEBA 

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u zemlje EU.
* ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZNO JE POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržišta.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01, važi od 22.10.2015.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija