Beč Parndorf Šoping Decembar Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 38% za Jednodnevni Šoping - Beč Parndorf Decembar 2015.-te godine!

Beč Parndorf Šoping Decembar Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 11.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
PARNDORF - BEČ
11.12. - 13.12.2015.
BOŽIĆNE RASPRODAJE
Polazak iz Beograda i Novog Sada

Cena aranžmana: 40 €
Cena uz autentk kupon: 25 €


Tržni centar Parndorf nalazi se u blizini Beca i jedan je od najvecih u regiji. U njemu se nalazi 150 prodavnica sa oko 600 robnih marki. Brendovi poput Armanija, Calvin Kleina, Diesela… mogu se naci u ovom centru. Za shopping po niskim cenama Parndorf je pravo rešenje.
"Grad na lepom plavom Dunavu" kako ga cesto nazivaju je ekonomsko, politicko i intelektualno središte Austrije. Evropski centar kulture, metropola jedinstvenog šarma i lepote i jedna od najpopularnijih urbanih destinacija sveta. Nekada glavno mesto habsburške monarhije i jedna od dve prestonice Austro-ugarske monarhije, centar muzike, u kome su živeli i stvarali veliki muzicari poput Mozarta, Beethovena, Schuberta i Johanna Strauss-a. Becka filharmonija, kao i Becki hor decaka su po svojim izvodenjima trijumfalno na vrhu i svaki put, iznova, ljubiteljima klasike ponudi ce jedinstvena muzicka dela. Ako ste zaljubljenici istorije i romanticnih sanjarenja, poseban doživljaj cini ce Vam šetnje srednjovjekovnim alejama, carskim trgovima, poseta Schoenbrunn palati ili kraljevskoj palati Hofburg. Mnoga atraktivna zdanja nalaze se duž Ring boulevarda, koji kao prsten okružuje središte grada. Izmedu ostalog tu se nalaze velicanstvena gradevina Votivkirche i Sveucilište MAK (Muzej primenjenih umjetnosti).

Program putovanja:

1.dan Sastanak putnika u 21:30 casova, na Novom Beogradu sa parkinga Otvorenog tržnog centra (Buvljak) Polazak u 22 casa. Iz Novog Sada polazak u  23:15 casova kod Lokomotive. Vožnja preko Madjarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.dan Dolazak u Parndorf u prepodnevnim casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Slobodno vreme za šoping. U 12 casova fakultativni odlazak u Bec. Panoramsko razgledanje grada uz strucnog vodica. Slobodno vreme za uživanje u carobnom Becu.Polazak iz Beca u 17 casova i Parndorfa u 18 casova ka Srbiji. Vožnja sa uspustnim pauzama radi obavljanja granicnih formalnosti, i kratkih pauza za odmor.

3.dan Dolazak u Novi Sad/Beograd u ranim jutarnjim casovima.Kraj aranžmana.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji /  mesta se  odredjuju prema prijavi
- panoramsko razgledanje Beca sa  vodicem (iz autobusa)
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:
- medjunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 57,00 RSD, do 69 god 115,00 RSD, od 70 do 83 god 230,00 RSD
- ostale individualne neimenovane troškove
- fakultativni odlazak u Bec - 5 eur. (minimum prijavljenih za odlazak 30 putnika)

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Hipo Alpe Adria Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7  dana pred put.

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu!

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer austrijski carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Austriju.
* ZA PUTOVANJE U AUSTRIJU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržišta.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija