Zamena Letnjih Guma Demontaža Balansiranje Montaža Beograd Popusti

tweeter baner
450 dinara umesto 1000 dinara za Zamenu letnjih guma za zimske. Ponuda uključuje uslugu demontaže, balansiranja i montaže DVE automobilske gume!

Zamena Letnjih Guma Demontaža Balansiranje Montaža Beograd Popusti
Ponuda je uspela!
51 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Ponuda uključuje uslugu demontaže, balansiranja i montaže DVE automobilske gume
  • Ponuda obuhvata zamenu guma kako na čeličnim tako i na aluminijumskim felnama
  • Ponuda obuhvata zamenu guma svih dimenzija
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-sub 09-18h / nedeljom ne radimo
  • Sve Informacije i Obavezno Zakazvanje na 066/456-654
  • Rok iskoristivosti kupona 31.12.2015.
Beograd - Polovne Gume

Bulevar Patrijarha Pavla 4a
11090 Rakovica, Beograd


066/456-654Mapa
Vreme je da na Vašem automobilu zamenite letnje gume za zimske.

Temperature su sve niže pa uradite zamenu na vreme kako ne biste trošili svoje letnje pneumatike.

Dajemo Vam 55% popusta na zamenu letnjih guma za zimske. Montaža i demontaža DVE gume sa balansiranjem po ceni od samo 450 din.
Dobrodošli na POLOVNEGUME. Mi se bavimo prodajom polovnih guma renomiranih svetskih proizvodaca (Michelin, Continental, Pirelli, Cooper, Goodyear, Ceat, Uniroyal, Kleber, kao i mnogih drugih). Polovnegume.com je prvi internet portal koji svojim posetiocima nudi da iz fotelje pretraže kompletnu ponudu polovnih guma koje trenutno imamo na stanju, pogledaju slike, vide dubinu šare i naprave pravi izbor prilikom kupovine. Podaci na sajtu polovnegume.com se ažuriraju u realnom vremenu, što znaci da sve polovne gume koje posetilac vidi na sajtu imamo i trenutno na stanju u našem auto centru.
 
Naša misija je da na jednom mestu posetiocima ponudimo polovne gume svih kategorija, dimenzija i proizvodaca i to polovne gume iz uvoza koje ce svojim kvalitetom i cenom opravdati ekonomsku isplativost.
Naša vizija je prepoznatljivost brenda polovnegume.com kao lidera u oblasti prodaje polovnih guma u Srbiji.
Naš cilj je maksimalno zadovoljan kupac, koji ce zahvaljujuci kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo biti naša najbolja reklama.

Zahvaljujuci širokoj mreži saradnika širom Evrope, u našoj ponudi su kvalitetne polovne gume iz vodecih evropskih zemalja. Gume prolaze strogu kontrolu kako bi se utvrdilo da nemaju bilo kakva fizicka oštecenja i kako bi krajnji korisnik dobio kvalitetnu polovnu gumu. Ukoliko bi se kojim slucajem desilo da je neka guma promakla kontroli i primeti se evenutalni nedostatak, zahvaljujuci našoj GARANCIJI KVALITETA kupac ce u zamenu dobiti drugu gumu ili ce mu biti vracen novac.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija