Segedin Jednodnevni Izlet Novembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 54% za Jednodnevni Izlet - Segedin Novembar 2015.-te godine!

Segedin Jednodnevni Izlet Novembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
39 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 28.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Segedin jednodnevni  izlet
28.11.2015.

CENA ARANŽMANA: 2.600,00 rsd.   
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 1.200,00 rsd.


Jedanaestak kilometara od Horgoša, pedeset od Kelebije, nalazi se madarski gradic Segedin. Osim što je idealno mesto za šoping, Segedin je takode i gradic u kojem možete da uživate u šetnji, kolacima i pikantnom gulašu. Grad poplocanih trgova i ornamentisanih gradevina koji ima više turistickih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Takodje je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u ovom delu Evrope.

Program putovanja:
Sastanak putnika u 05:15 casova na parkingu preko puta OTC-a „Buvjak“, a polazak iz Beograda, u 05.30 casova. Iz   Novog Sada  polazak u 06:45 casova sa parkinga kod Lokomotive.Dnevna vožnja novosadskim auto-putem, preko granicnog prelaza Horgoš. Dolazak u Segedin u prepodnevnim casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Razgledanje i upoznavanje sa gradom u pratnji vodica: Glavni (Secenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru. Individualni obilazak jednog od trznih centara ARKAD. Odlazak do hipermarketa  Auchan (bivša Cora),Metro, Praktiker. Polazak oko 19h. Dolazak u Novi Sad/ Beograd u kasnim vecernjim casovima.Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turistike klase(tv, dvd, klima) solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji / mesta se  odredjuju prema prijavi
- razgledanje Segedina  sa vodicem
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata:
- medjunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 58 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din
- ostale neimenovane individualne troškove

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu!

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer madarski carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA PUTOVANJE U MAÐARSKU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. *Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja TA SUNRISE TRAVEL nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno. Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. *Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržišta.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01, od 08.10.2015.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija