Prag Novogodišnji Praznik 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 30% na Putovanje - Novogodišnji Praznici u Pragu autobusom 5 dana 2 noći!

Prag Novogodišnji Praznik 2015 Popust
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 25.12.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
Novogodišnji praznici u Pragu

25.12.2015. - 29.12.2015.
5 dana / 2 noci – autobusom

CENA ARANŽMANA: 99 eura
Cena uz autentiik kupon: 69 eura


PRAG – Najveci i glavni grad Ceške Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi, koja razdvaja Prag na 4 dela (Stari Grad, Novi Grad, Hradcani, Mala Strana). Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Cešku, predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika. Danas je Prag evropska metropola, grad pun mogucnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara, do restorana i pivnica u kojima se služi cuveno ceško pivo.Za vreme novogodisnjih praznika je poseban ...bajkolik..caroban...Posetite Prag bas tada  i budite i Vi deo bajke...

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN 25.12.2015.– BEOGRAD Skup putnika na parkingu preko puta OTC”Buvljak” Polazak iz Beograda  u 19h. Nocna vožnja preko Novog Sada, Madarske, Slovacke i Ceške sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN 26.12.2015. – PRAG  Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodicem, obilazak Hradcana (kraljevog dvora), katedrale Sv.Vida, baziliku Sv.Djordja...spusticemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu)...Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod cuvenog astronomskog sata Orloj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i predah na novogodišnjim kioscima uz kuvano vino i Praške kobasice... fakultativno krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje misticnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3.DAN 27.12.2015. PRAG-DREZDEN-PRAG – Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemacke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi cuvena galerija starih majstora), Bogorodicina crkva, Dvorska crkva,mural sa saksonskim vojvodama...Slobodno vreme i prilika da i ovaj grad osetite u duhu novogodisnje carolije i iskoristite novogodisnje popuste... Povratak u Prag. Nocenje .

4.DAN 28.12.2015. PRAG-KARLOVE VARI-PRAG – Dorucak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih cuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene...i naravno ne zaboraviti probati cuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina i vodu sa lekovitih izvora...Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju.                                                               

5. DAN 29.12.2015. BEOGRAD –Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan placanja -

NACIN PLACANJA:
* Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
* Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS
* Platnim karticama: VISA, MASTER, MAESTRO I DINA

ARANŽMAN OBUHVATA:
* Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD).
* Smeštaj u hotelu 3*-na bazi 2 nocenja sa doruckom (kontinentalni dorucak)
* Panoramsko razgledanje po programu
* Usluge vodica i pratioca grupe
* Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Troskove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 je 65 eura

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Karlove Vari 25 evra odrasli / 15 evra deca
- Poseta Drezdenu 30 evra odrasli / 20 evra deca
- Krstarenje 1h 10 evra odrasli / 7 evra deca

OPIS I LOKACIJA HOTELA I SOBA:
- HOTEL  KRISTAL 3*** nalazi se u Pragu u sirem centru grada,  odlicno je povezan javnim prevozom  sa centrom grada. Sobe su opremljene kupaitilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.
Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE ETA TOURSA
LICENCA MINISTARSTVA OTP 11/2015
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija