Beč Oktobar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 27% na Putovanje - Beč Oktobar 2015 Autobusom 4 dana 1 noći!

Beč Oktobar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 16.10.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
CARSKI BEČ
AUTOBUSOM
4 dana / 1 noćenje
16.10.2015. - 19.10.2015.

CENA ARANŽMANA: 75E
CENA ARANZMANA UZ AUTENTIK KUPON: 55 EUR


BEC – Valcer, Saher torta, balovi, Becka filharmonija… simbolizuju prestonicu Austrije-BEC. Moramo pomenuti i prelepu  katedralu Svetog Stefana iz 13. Veka. Prosetajmo do  Hofburga, carske palate iz koje su Hazburski vladari sirili svoj politcki uticaj, posetimo Senbrun, letnju rezidenciju sa 1440 soba u kojoj su se odmarali Marija Terezija,car Franc jozef I….Fascinantni Pparlament,  zgrada Opere I Rasthaus oduzima nam dah. Primer Art Nouveau arhitekture nose  pecat cuvenih secesionista poput Gustav Klimta I Egona Silea. Upoznajte Bec iz jedne sasvim posebne perspektive …

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN - BEOGRAD  

Skup putnika na parkingu preko puta OTC Buvljak u 21:30h.Polazak u 22h.Nocna voznja preko Madjarske do Austrije sa usputnim zadrzavanjima radi odmora.

2.DAN - BEC
U jutarnjim casovima stizemo do cuvenog  Parndorfa . Soping u jednom  od  najvecih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji cuvenih svetskih brendova.. Slobodno vreme do polaska za Bec. Dolazak u Bec u podnevnim casovima.Panoramsko razgledanje grada sa strucnim vodicem: Hofburg, Parlament, Gradska kuca, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva…Slobodno vreme. Smestaj u hotel. NOCENJE.

3.DAN - BEC
Dorucak.Napustanje hotela. Slobodno vreme za setnju i uzivanje u carskom Becu.Fakultativna poseta Senbrunu kroz cije cemo sobe upoznati zivot slavnih austrijskih vladara poput Marije Terezije,cara Franca Jozefa I i njegove prelepe supruge carice Elizabete… Slobodno vreme. Fakultativna poseta cuvenom Dunavskom tornju sa visinom od 252m,uzivacete u velicanstvenom pogledu na Bec i okolinu. Slobodno vreme.Polazak za Srbiju u vecernjim satima. Nocna voznja kroz Madjarsku sa usputnim zadrzavanjima radi odmora i regulisanja pasoskih formalnosti.

4.dan BEOGRAD - Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

(Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCerdit Banke)

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre pocetka aranzmana.
Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a

ARANZMAN OBUHVATA:
Prevoz konfornim turistickim autobusom,
Smestaj na bazi 1 nocenja sa doruckom u hotelu 3* u 1/2  I 1/3 sobama u Becu,
Usluga predstavnika agencije/vodica,
Troskove realizacije programa.

ARANZMAN NE OBUHVATA:
Fakultativne izlete
Senbrun sa ulaznicom 25 evra(Imperijal tura),deca do 12 god. 10 eura
Dunavski toranj 10 eur/7 eura deca do 12 god.
Ulaznice za lokalitete i muzeje,
Medjunarodno zdravstveno osiguranje
Individualne troskove putnika

 NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Parkhotel Klosterneuburg 4*  www.parkhotel-klosterneuburg.at.
Hotel se nalazi na obali Dunava, izvan Beca u idilicnom okruženju prigradskog Klosterneuburga. Do centra Beca dolazi se direktno prigradskom železnicom za 20tak minuta. Hotel je savremeno opremljen, sa 130 soba (klimatizovane, sa kupatilom, sefom LCD TV, bežicnim internetom), usluge na bazi nocenja sa doruckom (švedski sto).

Hotel Pyramide 4* http://www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide/en/
Nalazi se južno od Beca u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najveceg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at) i tržnog centra IKEA. Tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beca i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju 3 restorana, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Rok za prijavljivanje i dostavljanje dokumentacije je do popune mesta.
Aranzman je razen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Cenovnik br. 1 od 12.09.2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija