Mihnen Pariz Oktobar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 300 dinara ostvarujete popust od 26% na Putovanje - Minhen - Pariz u Novembru 2015. godine, 8 dana 4 noći autobusom!

Mihnen Pariz Oktobar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 06.11.2015.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
Putovanje Pariz 2015
MINHEN – PARIZ
09.10.2015. - 16.10.2015.
06.11.2015 - 13.11.2015.
8 dana / 4 noci autobusom

CENA ARANŽMANA 274€
SNIŽENA CENA 204€


PARIZ – kao malo koji grad upleten u dogadjaje koji su menjali istoriju covecanstva i istoriju kulture, vekovni centar moci, inspiracija i muza,, pleni savrsenom sintezom svoje arhitekture, neprocenjivim muzejskim zbirkama, gastronomijom i najboljim vinima, elegantnim prodavnicama, svojim leprsavim duhom i bogatim nocnim zivotom tokom citave godine.
 
PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN BEOGRAD– Polazak grupe sa parkinga u bloku 42,preko puta OTC Buvljak. u 19:00. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama. Nocna vožnja

2. DAN SALAZBURG-MINHEN Dolazak u Salzbug koji broji svega 145.000 stanovnika, ali predstavlja svetsku prestonicu muzike, narocito od rodjenja Mocarta. Brojni festivali okupljaju poznate licnosti iz celog sveta...obilazak Mirabel dvorca sa parkom, Kapucinerberga, Stare gradske kuce, Katedrala Sv.Petra, Mocartove kuce...slobodno vreme do nastavka puta ka Minhenu. Dolazak u Minhen u poslepodnevnim casovima. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. DAN MINHEN – Dorucak. Napuštanje hotela. Obilazak prestonice Bavarske: Nacionalne opere i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i cuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt...poseta cuvenoj pivnici Hofbrauhaus...Slobodno vreme do poska za Pariz ili mogucnost fakultativne posete Olimpijskom tornju jednom od najvisih u Evropi.. Nocna vožnja.

4. DAN PARIZ - Dolazak u Pariz oko podneva. Smeštaj u hotel. U popodnevnim casovima predlažemo pešacku turu po Monmartru (odlazak metroom, da bi se upoznali sa javnim prevozom), stecištu umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Uživacete ispred prelepe Crkve Sv. Srca i cuti pricu o njoj, a ispred prostirace se Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudice u Vama duh kosmopolite i ostati sigurno u Vasem secanju. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Nocenje.

5. DAN PARIZ – Dorucak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji strucnog vodica na srpskom jeziku: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Posle podne fakultativna setnja Parizom sa lokalnim vodicem.na srpskom jeziku,kako bi se upoznali sa najznacajnijim lokalitetima u srcu Pariza.Odlazak do jednog od najcuvenijih muzeja na svetu – Luvra i najstarije goticke katedrale Notr Dama. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Nocenje.

6. DAN. PARIZ – VERSAJ - Dorucak. Izlet u Versaj, poseta cuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Posle razgledanja rezidencije ...Povratak u Pariz, FAKULTATIVNO: Vožnja brodom po Seni. Zaplovimo Senom i upoznajmo Pariz sa reke. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Nocenje.

7. DAN PARIZ - DIZNILEND - Dorucak. FAKULTATIVNI odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualni program: odmor, setnja gradom, kupovina...U vecernjim casovima polazak ka Ljubljani. Nocna vožnja.

8. DAN LJUBLJANA - Dolazak u Ljubljanu u podnevnim casovima. Kraci, pešacki obilazak istorijskog centra Ljubljane uz razgledanje: Tromostovlje – cuvena 3 pešacka mosta na reci Ljubljanici, Prešernov trg – glavni gradski trg sa spomenikom France Prešernu, najvecem slovenackom pesniku, Franjevacka crkva, Rotovž – gradska kuca, Katedrala Sv. Nikole – sedište biskupije, Zmajski most – najvoljeniji simbol grada. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Dolazak u Beograd oko ponoci.

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate -

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVELA
Karticom: Visa, Master, Maestro, Dina

 ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz turistuckim autobusom na nanedenoj relaciji
- 4 nocenja u hotelima sa 2* 3* ,2+* 3 noci u Parizu (Ibis hoteli,Apartcity ili Mr.Bad), 1 noc u Minhenu (hotel 3*)
- Obilasci prema programu
- Usluga predstavnika agencije/lokalnog vodica,
- Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- medunarodno zdravstveno putno osiguranje
- individualne troškove putnika
- karte za metro
- ulaznice za muzeje i druge turisticke objekte
- kao i fakultativne izlete
- doplata za 1/1 sobu je 50%

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Apart-hotel Paris Bobigny 3* nalazi se u istoimenoj cetvrti, 10 min. Pešice od  linije metroa A koji vodi do centra grada.Sobe su 1/2 i 1/2 + 1 sa kupatilom, tv-om i telefonom. Dorucak je na bazi švedskog stola.

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Olimpijski toranj u Minhenu 10 eura
- Luvr 35e (u cenu uracunat lokalni vodic na srpskom jeziku ,ulaznice i slušalice), deca do 18 godina 15e
- Versaj 35e, 15e deca
- Vožnja brodom po Seni 15e,10e deca
- Disneyland 55e + 10e prevoz autobusom, deca do 12 godina 45e + 10e
- Šetnja „upoznajmo Pariz“ 15e, deca 10e

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL

LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013
Cenovnik br. 2 od 23.09.2015.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija