Rim Novembar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona do 300 dinara ostvarujete popust od 28% na Putovanje - Rim Novembar 2015. godine autobusom 6 dana 3 noćenja!

Rim Novembar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
35 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 06.11.2015.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
RIM

06.11. – 11.11.2015.
AUTOBUSOM
6 dana / 3 noci

CENA ARANŽMANA 179 EURA
CENA ARANZMANA UZ KUPLJENI VAUCER 129 EURA


- placanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan placanja -

Rim je glavni grad Italije i pokrajine Lazio. Po legendi osnovan je 753. Godine p.n.e. „Vecni grad“, „ Grad sedam brezuljaka“, „Prestonica sveta“... Ne propustite obilazak Koloseuma, posetu Vatikanu, espresso u Via Veneto... i obavezno bacite novcic u fontanu Di Trevi, da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji ce Vam ostati u nezaboravnom secanju!
 
PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN - BEOGRAD - Sastanak grupe na parkingu kod  OTC Buvljak u bloku 42. u 16:30. Polazak za Rim u 17:00h.... Dnevna i nocna voznja kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji uz kraca usputna zadrzavanja radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.Usputno svracanje u Ferraru koja se nalazi u pokrajini Emilia Romagna. grad ima 130000 stanovnika i kako italijani vole reci spada u jednu od najbolje cuvanih tajni Italije. Posebno treba istaci zaostavstinu porodice D Este  u vidu mnogobrojnih palata velikog umetnickog bogatstva.

2.DAN - RIM - Ocekivani dolazak u Rim u podnevnim casovima. Smestaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Fakultativna poslepodnevna setnja, upoznajmo anticki Rim…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo di Fiori, Castel San Angelo…Individualni povratak u hotel. NOCENJE.

3.DAN - TIVOLI - RIM-Dorucak. Mogucnost fakultativne posete drevnom gradu Tivoliju i poseta cuvenoj vili d´Este koja je pod zastitom UNESCO-a u kojoj cete uzivati u predivnim vrtovima i fontanama (Fontana koja svira, 100 fontana, pecine, vodopadi…), takodje i obici vilu cuvenog  Ippolita koji je sa svojih samo 10 godina postao kardinal…Nakon obilaska Tivolija povratak u Rim da bi iskoristili ostatak slobodnog vremena za uzivanje i obilazak antickog Rima. Mogucnost organizovanja fakultativnog izleta „Rim nocu i boemska cetvrt Trastevere“. NOCENJE.

4.DAN - RIM - Dorucak. slobodan dan u Rimu.mogucnost fakultativne posete Napulju I Pompeji.NOCENJE.

5.DAN - RIM - Dorucak. Napustanje hotela. Fakultativna poseta vatikanskim muzejima uz strucno vodjenje lokalnog vodica. Vatikanski muzeji datiraju jos iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se jos uvek obogacuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznacajnije zbirke: zbirka antickih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Perudjina, Boticelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelandjelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strasni sud. Potom se obilazi unutrasnjost najvece crkve na svetu, Crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi cuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelandjelovo delo. Obilazak se zavrsava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznacajniji umetnik italijanskog baroka. U predvecernjim satima polazak za Srbiju. Nocna voznja kroz Italiju I svracanje u Ljubljanu. Kraci, pesacki obilazak istorijskog centra Ljubljane uz razgledanje: Tromostovlje – cuvena 3 pesacka mosta na reci Ljubljanici, Presernov trg – glavni gradski trg sa spomenikom France Presernu, najvecem slovenackom pesniku, Zmajski most – najvoljeniji simbol grada. Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

6.DAN - Dolazak u Beograd u popodnevnim casovima.

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije,  ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-A
Karticom: Visa, Master, Maestro, Dina

ARANZMAN OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turistickim autobusom prema programu putovanja,
- Smestaj na bazi 3 nocenja sa doruckom u hotelu sa 3* u Rimu, u 1/2 i 1/3 sobama.
- Usluga predstavnika agencije/lokalnog vodica,
- Troskove realizacije programa.

ARANZMAN NE OBUHVATA:
- Individualne troškove putnika.
- Medunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu ( uvedena 01.01.2011., placa se na recepciji            hotela   za boravak u hotelima 2* i 3* - 4 eura po nocenju / po osobi
- Doplatu za jednokrevetnu sobu 60 eura

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Tivoli - 25 eura odrasli/15 deca do 12g
- Rim nocu – 10 eura odrasli / 7 eura deca do 12g.
- Vatikan – 40 eura odrasli / 30 eura deca do 12
- Upoznajmo  Rim 15 eura odrasli/ deca 10 eura

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Cinecitta 3*. Nalazi se u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, restoran..
Sobe u hotelu: Svaka soba poseduje kupatilo,  TV, sef, fen.Dorucak je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI SMESTAJA:
U smestajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napustaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tus/WC.
Opisi smestajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smestajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smestajnih objekata.Hoteli u Italiji pruzaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi svedskog stola.
Kontinentalni svedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak.

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podllozne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodjenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podlozna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadrzava pravo ponuditi korigovane, vise cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
- Organizator putovanja zadrzava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. guzva na granicama, guzva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
-  Putnici koji nisu drzavljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim rezimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom trzistu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS USKLAÐENI SA YUTA STANDARDIMA
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Cenovnik br. 1 od 10.09.2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija