Ljubljana Kranj Bled Oktobar 2015 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 44% za putovanje Ljubljana + fakultativno grad Kranj I Bledsko jezero, autobusom 4 dana 1 noćenje!

Ljubljana Kranj Bled Oktobar 2015 Popust
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 23.10.2015.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
Ljubljanja (fakultativno grad Kranj I Bledsko jezero)
Termin: 23.10. - 26.10.2015.

Cena: 99e
Cena uz autentik kupon: 55e


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga kod Buvlje pijace oko  ponoci. Nocna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima zbog obavljanja granicnih formalnosti i odmora.

2.dan – Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim casovima, panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodicem: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Slobodno vreme za individualno razgledanje . Smeštaj grupe u hotel / motel do 10km od centra grada u sobama sa kupatilom. Nocenje.

3.dan – Dorucak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do: Kranja i Bledskog jezera . Povratak u Ljubljanu i slobodno vreme do poslepodnevnih casova. Polazak za Beograd u dogovoreno vreme.

4. dan - Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

Aranžman ukljucuje:

- Prevoz visokopodnim turistickim autobusom sa klimom, TV, DVD, CD
- Smeštaj u hotelu / motelu , u 1/2 i 1/3 i 1/4 sobama (doplata za 1/1 – 20e) do 10km od centra grada.
- Pratioc grupe
- Lokalni vodici
- Troškove organizacije i vodstva puta

Aranžman ne ukljucuje:

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje (450 din.)
- Fakultativni izlet do grada Kranja i Bledskog jezera - 15e

Fakultativni izleti su predvideni za minimum 25 osoba. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvodenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slucaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

USLOVI I NACIN PLACANJA:
Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke.

- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred pocetak putovanja! Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja.- U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 – 18:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli iz ponuda registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turisticke asocijacije države u kojoj se nalaze. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost. To iskljucivo zavisi od hotela. Organizator zadržava pravo promen hotele u istoj ili višoj kategoriji.

Vaze OUP agencije Lovcen, OTP 259/2010, usaglaseni sa YUTA.
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama , hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija