Budimpešta Nova Godina 2016 Popust

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust od 30% na putovanje - Nova godina u Budimpešti autobusom 4 dana 3 noćenja!

Budimpešta Nova Godina 2016 Popust
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/655-85-99, 064/118-71-32
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2015.
Beograd - Ski&Sun Risort
Zrenjaninski put 131
Preko puta Roda megamarketa
Borča, 11000 Beograd

011/65-58-599
064/118-71-32


Mapa
NOVA GODINA U BUDIMPEŠTI
30.12.2015. - 02.012016.
4 dana (3 nocenja) autobusom


CENA ARANŽMANA: 169 eur
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 119 eur


Spajanjem tri grada: Budima,  Obude i Pešte 1873. godine nastala je današnja Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika; administrativni kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepoti Budimpešte doprinose 10 mostova i Kraljevska palata  koja se gordo diže iznad Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljsktvo u nekoj od cardi.
Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom cine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane pitoreskna  Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno vas nece ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih dogadaja i sadržajnost programa garancija su sigurno dobrog provoda.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. Dan Polazak iz Panceva u 05,30h sa parkinga hotela Tamiš.Beograda  u 06.30h sa parkinga preko puta Buvljaka na Novom Beogradu (blok 42)), iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive i iz Subotice sa glavne autobuske stanice – minimum 10 putnika – (proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Vojvodinu prema Madarskoj. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim casovima. Polazak na razgledanje grada. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela.... Šetnja Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Slobodno vreme u centru grada. Smeštaj u hotel. Nocenje.
2. Dan Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u gradu. Mogucnost organizovanja fakultativnog izleta u tržni centar Kampona i Tropikarijum, gde se na zanimljiv nacin mižete upoznati sa biljnim i životinjsim svetom tropskih predela.  Slobodno vreme za šoping. Povratak u hotel. Individualni odlazak na DOCEK NOVE 2016. GODINE!  Individualni povratak u hotel. Nocenje.
3. Dan Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u gradu. U poslepodnevnim casovima mogucnost organizovanja fakultativnog izleta- krstarenje Dunavom, ispod poznatih predivnih budimpeštanskih mostova. Povratak u hotel u vecernjim casovima. Slobodno vreme za individualni odlazak na reprizu Nove godine. Nocenje.
4. Dan Dorucak. Fakultativni odlazak u Sent Andreju. Obilazak baroknog gradica na obali Dunava: Trg Vuka Karadžica, rodna kuca Jakova Ignjatovica, srpskih crkvi i krsta kneza Lazara. Nakon završenih obilazaka oko 13.00h povratak u centar grada. Slobodno vreme u gradu. Oko 18h polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim casovima. Kraj usluge.

U cenu aranžmana uracunato je:
Autobuski prevoz turistickim autobusom (tv, wc, klima video ozvucenje)
Smeštaj na bazi 3 nocenja sa doruckom  u 1/2 I 1/2+1 sobama  u hotelu sa 3* u Budimpešti, dorucak – švedski sto,
Usluge turistickog vodica
Troškovi organizacije putovanja

U cenu aranžmnana nije uracunato:  
Fakultativni izleti (Krstarenje Dunavom: 15€, Obilazak Sent Andreje: 10€, Tropicarium (sa ulaznicom) i tržni centar Campona odrasli 15€, deca 10€). Poseta Camponi bez ulaznice za Tropicarium je 10€.
Medunarodno zdravstveno osiguranje
Individualni troškovi

Doplate:                                                                                                                                                                               
Doplata za 1/1 sobu je  50% od cene aranžmana

Popusti:                                                                                                                   
Deca do 2 god. Gratis/ nemaju sediste u autobusu, nemaju ležaj u hotelu
Deca od 2 – 7 god imaju popust 10% kada koriste lezaj a imaju sediste u autobusu.
Cena aranžmana se umanjuje za 15 eura ukoliko se koristi sopstveni prevoz.
         
Nacin placanja:
40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre pocetka putovanja
U dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.
Preko racuna uz izdatu profakturu od strane agencije
Administrativnom zabranom-bez uvecanja, na rate do 25.12.2015.

Napomena u vezi smeštaja:
Zvanicna potvrda hotela u kom  ce biti obezbeden smeštaj na bazi navedene usluge, dobija se najranije 2 dana pred polazak. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova.U pojedinim smeštajnim objektima treci i cetvrti ležaj mogu biti pomocni. Dimenzija i izgled pomocnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlacenje, ali je uglavnom kao klasican krevet.   
                                                                                                                                                                                                                 
Napomena                                                                                                                                                                                                                    
Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska. Kod autobuskih aranžmana predvidene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
Organizator putovanja nije ovlašcen za procenu ispravnosti putnih i drugih isprava
Zbog poštovanja satnica predvidenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogucnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe racuna i povracaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Molimo Vas da pažljivo procitate Opšte uslove putovanja

NAPOMENA: NE CEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE
Aranžman radjen na bazi minimum 40 putnika
Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja,najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Minimum za realizaciju fakultativnih programa 20 putnika
Ski&Sun Risort je subagent organizatoir putovanja Evia Turs 45/2014
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “ Ski & Sun Travel”
Turistička agencija “Ski & Sun Risort“ Beograd osnovana je 03. novembra 2014 godine, kao bratska firma Turističke agencije “Ski & Sun Travel” Niš OTP 381/2010. Čini je tim mladih i visokoobrazovanih ljudi, posvećenih svom poslu i spremnih da prihvate izazov svake želje svojih klijenata. Zahvaljujući neprestanom napredovanju, svi članovi ove mlade ekipe mogu kreirati svaku Vašu zamisao.
 
U našoj ponudi možete pronaći izuzetno atraktivne turističke aranžmane, sportsko – rekreativnog i kulturnog karaktera, koji zadovoljavaju širok spektar potreba turističke klijentele. Ski & Sun Risort nudi individualna i grupna putovanja pojedincima i organizovanim grupama turista. Našim klijentima su na raspolaganju paket aranžmani, usluge rezervacije smeštaja, savetovanja i planiranja putovanja, usluge turističkih vodiča i profesionalnih instruktora (trenera) kao i kompletna organizacija kulturnih i sportskih manifestacija.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija